Şimdi Ara

599TL'ye Android 7.0 ve 4.5G deneyimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mesajimda s615 maliyeti cok mu gibi bi sitemde bulundum.

Bu ne demek oluyor?

Lan azicik kitap okuyun kitap ya okudugunu anlama sifir arkadas su forumda.

Yazdigim mesajda diyor ki ulan bu firmalar yolmaya doymadi. Hala s410 kullaniyolar da s615 in maliyeti ne ki s615 koymuyolar..

Sen yazdigim mesajdan bunu anlayamayip hic ama hic bahsi gecmeyen amiral gemi kelimesini cikarabiliyorsan vay haline...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü telefon fiyatına göre idare eder eh işte

• UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN OLMAYIN

• "Alo desin mesaj atsın yeter" telefonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Ilk almakla alakasi yok bence, telefonu ilk ciktigi hafta aldim ama benimde ekran sarardi. Hatta guc tuşu bozuldu. Ikisinide yaptirdik garantiden ama guc tuşu eski hassasligi yok ve iceri gomulmus sekilde.

Ama kullanim olarak cok hizli, s3 den sonra şahin den mercedese binmis gibi hissi aliyorsunuz. Kamera idare eder ama iyi birsey beklemeyin. Diger ozellikleride keza öyle. Ama kullanim olarak hizli. Fiyatindan baska da bir espirisi yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Orijinalden alıntı: Sharparrow

quote:

quote:

5" ekranda full hd yoksa, isterse android 70 olsun..

Snapdragon 410 u full HD ekrana gidecek bir işlemci değiil

s4 pro ile çalışan full hd telefon varsa oda çalıştırırmerak etme.. sizin derdiniz oyun .. oyun oynatamazsa yetmez demek istediniz herhalde.. herkes telefronu sizin gibi oyun oynamak için almıyor. oyuna yetmezse o işlemci işlemci değildir sözü çok çocuksu.. herkesi kendiniz gibi çocuk zannetmeyin. telefonları sadece çocuklar kullanmıyor. yetmezse yetmesin oyun oynamıyoruz. çalıştırsın yeter.. çocuk değilim. ha birde mesela benim için görüntü önemli görüntü güzel gözüküyormu ekran güzel mi yeter. oyun oynatmıyormu banane ... firmalar çocuklara oyun cihazı üretmiyor neticede

Çılıgın liseli çocuk olmadığını ısrarla vurguluyor

Bu arada s4pro nun gpu su snapdragon 410 dan daha iyi

yazı edebiyatınla yaşın belli oluyor kaale alınacak bir tip değilsin.. akranlarınla takıl ergenlerle.. sidik yarışına girmen cem yılmazın gösterisini hatırlattı bana. bir sonraki mesajında da benim babam senin babanı döver de tam olsun..

bi bitmediniz..

• android sürümünün güncel olması donanım sorunlarını örtmez

• Gm 4G den cok memnunum. Bu donanimda baska marka alsaydim herhalde telefonu coktan cope atmistim. Saf android olmasi en onemli ozelligi. Arada yavaslik batiyor ama bu fiyata normal diyip aldirmamaya calisiyorum. Hizli telefon isteyen parasini odeyecek. Yapacak birsey yok.

• Güncellesen ne olacak, galaxy a7 2016 yı androdi 5 den 6 ya yükselttim, hiçbir yenilik olmadığı gibi birde telefonun şarjına olumsuz etkisi oldu. GM nin zaten kalite- servis oranı herkes tarafından biliniyor ve bu açığı güncelleme borazanlığı ile kapatmaya çalışıyor. Böyle devam etsin ileride işi zor....

• quote:

Orijinalden alıntı: firtinax

quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

quote:

quote:

5" ekranda full hd yoksa, isterse android 70 olsun..

Snapdragon 410 u full HD ekrana gidecek bir işlemci değiil

S410 hd ekrana bile gitmiyor ki traffic rider 20 fps calisiyor.

S410 mu kaldi artik cop cop. S615 in maliyeti ne kadar 20 dolar mi 30 dolar mi?

S410 u kizilay dagitiyor herhalde. Su devirde s410 lu cihaza 1 lira vercek vatandasin aklindan suphe ederim.

Herkesin cep telefonunu oyun oynamak için kullandığını düşünenin aklından şüphe ederim.
    Fiyat/Performans diye bir etmen var. Herkes amiral gemisi modelleri alamıyor.

Koy bi helio x10 hadi onuda gectim bari helio p10 koy 700 liraya su gibi gider

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.