Şimdi Ara

5870 görüntü titreme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugun aldıgım his 5870 ekran kartını sistemıme taktım sonra format attım sürücülerini falan kurdum. ilk 5-10 dk ekranda titreme oluyor.görüntü yenılenırken titreme meydana gelıyor 5-10 dk sonra bu titreme geçıyor.sizce bu sorunun nedenı ne olabılır.

sistem

his 5870

q9550

p5q deluxe

4 gb ocz blade 1066

coller master 550 watt extreme power

win 7

not:ekran kartında oc yoktur daha yenı elıme geçtı daha yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iktyas -- 29 Ekim 2009; 2:22:34 >

• Ya vga bağlantı kullanıyorsun, ya da driveri iyi yüklememişsindir belki de. Lcd ekranın progressive değil interlaced de olabilir çözünürlük olarak. Sonra da gözün alışıyordur Ne biliyim, bi an cevaba başlarken buldum demiştim aslında, aklıma başka çözüm gelirse söylerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Ya vga bağlantı kullanıyorsun, ya da driveri iyi yüklememişsindir belki de. Lcd ekranın progressive değil interlaced de olabilir çözünürlük olarak. Sonra da gözün alışıyordur Ne biliyim, bi an cevaba başlarken buldum demiştim aslında, aklıma başka çözüm gelirse söylerim.

sürücüyü iyi yükleyememek nasıl ola ki?
  • next'e yeterince kuvvetli basamamıştır belki

iktyas hocam monitörden olmadığından eminsin di mi? önceki kartta yoktu yani böyle bişey...

dalgalanma bana sanki PSU'yu işaret etti gibi... 15 dakka sonra geçiyor demişsin, reboot atsan yine bi 15 dakka mı bekliyor?
  • daha bu sabah gtx260 ı cıkardım akşama geldım 5870 ı taktım.monıtörden sorun yok.

powerıda yenı aldım yanı 550 watt cm var.

evet hocam pcyı kapatıp acıncada sorun değişmıyor. 5 dk titriyor sonra düzelıyor. ilk taktıgımda baya tıtredı şimdi bıraz azaldı titreme
  • yani atıyorum açtın, titredi sonra geçti, 1 saat çalıştırdın; reset attın atar atmaz yine mi titriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

yani atıyorum açtın, titredi sonra geçti, 1 saat çalıştırdın; reset attın atar atmaz yine mi titriyor?

evet aynen oyle

bu arada şu p.m e bak ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iktyas -- 29 Ekim 2009; 3:33:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 150bin tane okunmamış PM var kusura bakma seninki karışmış araya

titreme bios ekranında filan da oluyor mu yoksa windows'a girince mi olmaya başlıyor?
  • quote:

150bin tane okunmamış PM var kusura bakma seninki karışmış araya

titreme bios ekranında filan da oluyor mu yoksa windows'a girince mi olmaya başlıyor?

sadece windowsta var hocam biosta falan yok
  • Ekranın ne marka, ne model söyler misin? Çatlatma insanı Senin yerinde olsam saniye beklemez aldığım ekran kartının forumuna destek mesajı yazardım, olmadı yardım kuponu doldururdum his sitesinden.
  • ne monitor kullaniyorsun? baglanti ne vga mi dvi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

150bin tane okunmamış PM var kusura bakma seninki karışmış araya

sadece windowsta var hocam biosta falan yok

bios'ta olunca ne oluyor? Ben bios'ta da yaşıyorum.
  • Bende de titreme oluyordu kartın farklı bir çıkışına taktım sorun düzeldi.İsterseniz sizde deneyin.
  • arkadaşlar sorunu çözdüm diğer dvi'a bagladım sorun düzeldi şimdi titreme falan yok. yardım etmeye çalışan herkese teşekkur ediyorum
  • quote:

arkadaşlar sorunu çözdüm diğer dvi'a bagladım sorun düzeldi şimdi titreme falan yok. yardım etmeye çalışan herkese teşekkur ediyorum

kartınız hayırlı olsun güle güle kullanın, sorunun çözüldüğüne sevindim, asla tahmin etmezdim ati alacağınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Wanted

quote:

arkadaşlar sorunu çözdüm diğer dvi'a bagladım sorun düzeldi şimdi titreme falan yok. yardım etmeye çalışan herkese teşekkur ediyorum

kartınız hayırlı olsun güle güle kullanın, sorunun çözüldüğüne sevindim, asla tahmin etmezdim ati alacağınızı

sağol dostum daha iyisi sana olsun diycem ama şuanda bundan daha iyisi yok şaka bir yana teşekkur ederim. gerçekten güzel bır kart gtx260 dan (full oc) %40 daha hızlı bır kart şuankı gözlemlerım

• Arkadaşım başka bir monitorde o titreyen cıkısda dene baska monitorde de titriyorsa git garantiye ver degiştirmek zorundalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

Arkadaşım başka bir monitorde o titreyen cıkısda dene baska monitorde de titriyorsa git garantiye ver degiştirmek zorundalar.

Diğer dvı çıkışına takarak sorun çözülmüş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Wanted

quote:

sağol dostum daha iyisi sana olsun diycem ama şuanda bundan daha iyisi yok şaka bir yana teşekkur ederim. gerçekten güzel bır kart gtx260 dan (full oc) %40 daha hızlı bır kart şuankı gözlemlerım

teşekkürler bu aradada yapıştırın imzanıza kartı

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

Arkadaşım başka bir monitorde o titreyen cıkısda dene baska monitorde de titriyorsa git garantiye ver degiştirmek zorundalar.

Diğer dvı çıkışına takarak sorun çözülmüş

Tamamda ürüne 600ytl vemriş neden sorunlu ürün kullansın okudum bende sorunun cozuldugunu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.