Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • format sonrası için otomatik program kuran süper bir program : AutoInstaller
    link:
    http://thinkchange.cn/products/index/autoinstaller.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: akin288

format sonrası için otomatik program kuran süper bir program : AutoInstaller
    link:
    http://thinkchange.cn/products/index/autoinstaller.html

EYvallah hocam, eğer çalışırsa süper olur valla Da heralde telefona yükledikten sonra muhtemelen sis yada sisx dosyaları h.kartına falan atıp ordan göstericez sanırım...

• arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var hard format cekemiorum ya anlatırmısınız? yeşil,kırmızı ve kamere tusuyla beraber power tusana basılı tutuorum nokia yazısı cıkana kadar cıkınca bırakıorum ama format cekmior pin kodu istior?

Düzeltme: Hack yapmadım sadece v50 yukledim birolun verdigini hafıza kartım yok cunku gelsin onuda yapcam ama hard format atamadım ya beceremiorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 10 Mayıs 2010; 3:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knidos

arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var hard format cekemiorum ya anlatırmısınız? yeşil,kırmızı ve kamere tusuyla beraber power tusana basılı tutuorum nokia yazısı cıkana kadar cıkınca bırakıorum ama format cekmior pin kodu istior?

Tamam kardeş, doğru yapmıssın ellerine sağlık Pin kod'u istemesi normal, sen gir pin kod'unu eğer ülke seçimi penceresine gelirsen format atabilmişsindir demektir. Merak etme doğru yani...

Hard format attığını anlamanın en iyi yolu, önce soft at, tekrar açılırken saat tarih gir, sonra telefonu kapat hard at.

Pin kod'unu girdikten sonra ülke seçimi gelirse ok. demektir Sen yapmışsın aslında..

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var hard format cekemiorum ya anlatırmısınız? yeşil,kırmızı ve kamere tusuyla beraber power tusana basılı tutuorum nokia yazısı cıkana kadar cıkınca bırakıorum ama format cekmior pin kodu istior?

Tamam kardeş, doğru yapmıssın ellerine sağlık Pin kod'u istemesi normal, sen gir pin kod'unu eğer ülke seçimi penceresine gelirsen format atabilmişsindir demektir. Merak etme doğru yani...

Hard format attığını anlamanın en iyi yolu, önce soft at, tekrar açılırken saat tarih gir, sonra telefonu kapat hard at.

Pin kod'unu girdikten sonra ülke seçimi gelirse ok. demektir Sen yapmışsın aslında..

hehe benim eski tel vardı 6600 mıydı neydi tombiş olan ona atmıstım en son :D kücüktüm :D onu atınca format soldan baslayıp saga dogru gidiordu kırmızı renkte o sekil sandım

• quote:

quote:

quote:

hehe benim eski tel vardı 6600 mıydı neydi tombiş olan ona atmıstım en son :D kücüktüm :D onu atınca format soldan baslayıp saga dogru gidiordu kırmızı renkte o sekil sandım

• msj gönderilemior dior ya hata cıkıp duruor my nokia

puff ya sertifika hatası alıorum şimdide :D suresi dolmus dior bişi de yapmadım kendi kendine cıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 10 Mayıs 2010; 4:00:54 >
  • Standart ayarlarındaki kilit kodunun hiç bir ayarını değiştiremiyorum.Benden telefon kodu istiyor 12345 yazdığımda ilk denememde, 5 kez yanlış girildi bloke olcak filan yazıyor.Ben v50 yi ilk olarak wifi üstünden kurduydum ondada aynı sorunu yaptıydı ,belki sorun düzelir diye hackli sürümü yükledim fakat sorun devam ediyor.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

Mevcut sorunumu burayada yazayım belki cevaplayan çıkar. V5 yükledikten sonra teli açtım benden kilit kodu istedi.Daha önce hiç kilit kodu girmemiştim yazdım 12345'i 5 kere yanlış girdiniz bloke filan dedi(daha ilk denememde) ama tel açıldı ,yeniden başlattım teli bu seferde başka numara salladım yine aynı hatayı verdi ve yine açıldı telefon.Bugünde hackli sürümü deneyim belki düzelmiştir dedim fakat nafile benden kilit kodu istemeye devam ediyor. Ben bu kilit kodundan nasıl kurtulurum ,nereden kapatılır bulamadım istemiyorum öyle açılışta kod girmek, bu sorunla benden başka karşılaşan oldumu.

Üzgünüm böyle bir sorunla karşılaşmadım ben. Bir haftada belki 7-8 kere format attım geçen, ama hiç mi hiç olmadı böyle bir şey.

Standart telefon ayarlarındaki kilit kod'u ayarlarını bi kontrol et diycem ama çok mantıksız olacak.

Belkide yazılımı yüklerken JAF ayarlarını yanlış yapıyorsundur. Bütün ayarların doğru olduğuna emin ol bence. Sanki biraz ordan kaynaklı gibi.. Başka bir ayarı açık unuttuysan diye yazdım...

Edit:

@emkgks; yok hacım yok.. Sistem dosyalarıyla oynanıyor appshelldata.xml diye bir dosyayı değiştiriyorsun menü görünümü için. Şimdi patlama olur ya da sistemler tamamen göçer sıkıntı olmasın. Dilersen sana anlatayım ama karışmam bak

quote:

emkgks Tarih 10 Mayıs 2010; 0:47:31

böyle bir sorun yaşamadım ama..şunu bir dene..
    mantıksız ama ilk aklıma gelen
    ayarlar/telefon/telefon yönetimi/güvenlik/telefon ve sım kart ı seç orada kilit kodu ayarlarını göreceksin ister kapat ister değiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gordeza

quote:

Orijinalden alıntı: berden

telefonun melodisini değiştirmek istediğimde, telefonda bulunan tüm mp3'leride listeye ekliyor.
    veya atıyorum galeri kısmında resimlere bakmak istediğimde ndrive'in içindeki uçak, yemek gibi resimleride gösteriyor.
    bunu engelleyebilir miyiz?
    yani telefon melodisi kısmında mp3 leri görmemek, ve galeri kısmında sadese istediğimiz kalsördeki resimleri görmek ??

Katılıyorum, aynı dertten ben de muzdaribim.
    Galeri içinde bu ıvır zıvır dosyaların işi ne , kendi çektiğimiz resimleri bulmakta zorlanıyoruz.
    Ve de zil sesini değiştirmek istediğimde 1000 tane mp3 içeren listeyi görmek de hiç hoş olmuyor.
    Bunun bir çözümünü bilen ???

biroltr ,
    Hackli versiyonda bunun da bir çözümü vardır, gerçekten benim için çok sinir bozucu bir durum, bunu nasıl düzeltebiliriz ???

• htayvali, Skyfire Free Mobil Browser içeriğini sizinle paylaştı.http://store.ovi.mobi/content/2178

Arkadaşlar şuan okuldan yazıyorum.biraz önce skyfirein sitesine girdim ve nokia için skyfirei indir dedim.beni oviye yönlendirdi.
    bu linkte skyfire var.ovi den ülkeyi fln değiştirdim ama indiremedim.bunu nasıl indirebiliriz.versiyona 2.0 diyordu..

bu arada browserda metin yazarken yapıştır yok.bunu yazmak için bayaa bir uğraştım :) burayla biraz uygunsuz olabilir.

Not:
    (biroltr) Modifiyeli hackli cihaz klübü :)
  • gençler ben 5800 XM yi hacklicem yalnız orjinal V50 kurdum nasıl yapıcam şimdi anlatır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qweqwe2

gençler ben 5800 XM yi hacklicem yalnız orjinal V50 kurdum nasıl yapıcam şimdi anlatır mısınız?

1 nolu mesajı oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: qweqwe2

gençler ben 5800 XM yi hacklicem yalnız orjinal V50 kurdum nasıl yapıcam şimdi anlatır mısınız?

E artık anlatmayalım,bari aynı sayfayı bi zahmet okuyuverin lütfen.. Özellikle MAVİ renkte olan yazılar ve BOLD yazılar

@tolgaayvali;

usta, skyfire 2.0 versiyonu olmayabilir symbian için. google'da şöyle kabacaba bir bakındım. 2.0 versiyonu sanki sadece android sistemler için var gibi gözüküyor.
    Gerisi hala 1.5 versiyonu gibi.

Genede bulursam yada bulursak paylaşalım.

Gerçi ben Opera mini kullanıyorum, tavsiye de ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 10 Mayıs 2010; 11:52:19 >
  • quote:

quote:

quote:

telefonun melodisini değiştirmek istediğimde, telefonda bulunan tüm mp3'leride listeye ekliyor.
    veya atıyorum galeri kısmında resimlere bakmak istediğimde ndrive'in içindeki uçak, yemek gibi resimleride gösteriyor.
    yani telefon melodisi kısmında mp3 leri görmemek, ve galeri kısmında sadese istediğimiz kalsördeki resimleri görmek ??

Galeri içinde bu ıvır zıvır dosyaların işi ne , kendi çektiğimiz resimleri bulmakta zorlanıyoruz.
    Ve de zil sesini değiştirmek istediğimde 1000 tane mp3 içeren listeyi görmek de hiç hoş olmuyor.

biroltr ,
    Hackli versiyonda bunun da bir çözümü vardır, gerçekten benim için çok sinir bozucu bir durum, bunu nasıl düzeltebiliriz ???

Aslında bu durum galeri içinde geçerli. Bütün fotoların ve resimlerin aynı anda açılmasını da sevmiyorum ben. Kişi foto ları, duvar kağıtları, program artıkları resimleri vs. birlikte açılıyor ya, aslında yol belirtilebilse daha güzel olurdu.

Birde işaretleyerek seçim ekranı. Malesef N97'deki gibi listeye bakarak, tek tek işaret koyamıyoruz gördüklerimize. İlla menüden işaretle demek gerekiyor.

• arkadaşlar auto installer programını deneyenler var mı?
    programda yükleme sırası ve yükleme hafızasını secebiliyormuyuz..

Edit: Yükleme hafızası konusunda bir fikrim var..ne kadar doğru bilmiyorum ama..programı indirdiğim yerdeki kurulum yazısında kuracağımız programaları E:\ThinkChange\c\ veya E:\ThinkChange\e kopyalayınız diyor sanırım telefon hafızasına kuracağımız programları E:\ThinkChange\c\ ye, hafıza kartına kuracağımız programları E:\ThinkChange\e ye kopyalayacağız sanırım..ama sırası nasıl acaba..kurmadım sadece tahmin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 10 Mayıs 2010; 12:14:32 >
  • side kardeş vermiş olduğun siteye baktım...işlem çok basit sadece dikaktli olmak lazım herhengi bir boşluk, virgül eksikliği ikonu değiştirmeycektir diyor..fakat benim kullanım konusunda terettütlerim var çünkü..hackli versiyonda yeni bir klasör oluşturup oraya programları taşıyınca çalışmayan programlar var bu yüzden format atmışlığımda var..örneğin x-plorer programı çalışmıyor ve telefonda gözlenebilir stabilite sorunları ortaya çıkıyor neden acaba..birol usta bu konuda ne diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 10 Mayıs 2010; 12:57:08 >
  • quote:

quote:

quote:

biroltr ,

Bunu yapmak mümkün cihaz hackli gerekli ayar dosyasını ben ANA KONU içerisine eklerim ordan yararlanırsınız. Mp3'lerisi e:\Sounds c:\ sounds Resimleride E:\image c:\image ile sınırlandırılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 10 Mayıs 2010; 13:24:18 >

• Arkadaşlar

c2z temaları konusunda bana bir fikir ya da yardım lazım, zira kafayı sıyırıcam yaw, KastorUI'larda sorun yok ama c2z kullanınca sürekli patlıyor efektler.

Font'lardan mıdır diyerek Flip Fonttan default yaptım ayarları genede işe yaramadı...

Fikri olan?
  • quote:

Arkadaşlar

c2z temaları konusunda bana bir fikir ya da yardım lazım, zira kafayı sıyırıcam yaw, KastorUI'larda sorun yok ama c2z kullanınca sürekli patlıyor efektler.

Font'lardan mıdır diyerek Flip Fonttan default yaptım ayarları genede işe yaramadı...

Fikri olan?

Çözümü:
    c2z yamasını AUTO özelliğini kapa Tema Efeklerini kapat. Cihazını KAPAT
    cihazı açtığında Rompatcher içinden elle çalıştır. Daha sonra efektleri aç. Sorun çıkmayacaktır.

Sebebi:
    Büyük ihtimal sorun ilk açılışta Z:/ (Rom bellekte ) kayıtlı efek dosyaları tam okunurken Rompatcher içinde AUTO c2z yaması çalışınca bu dosyaların okunmasını yarıda kesip bloke ediyor C: deki dosyalara yönlendiriyor. Eee tabi telefonun Ayarlarından tema Efekleride açık telefon açılışına yazılacak kodlar birbirine giriyor Z:\ den aktarılan yarım kodlar ve efek dosyaları ile mevcut yeni ekledğin C: deki kodlar ve efekt dosyaları çakışıyor telefon karasız hale geliyor. Problem bu yüzden oluşuyor olabilir.

Bunu her efekt dosyasında yapmaz çakışan dosyalar var demek kullandığın efekt dosyaları arasında bu durumda dediğim yolla kullanmalısın AUTO özelliğini kapat telefonu açtığında yamanı aktif yapıp ayarlardan efektleri açarak kullan en sorunsuz şekli bu olucaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Arkadaşlar

Fikri olan?

Çözümü:
    c2z yamasını AUTO özelliğini kapa Tema Efeklerini kapat. Cihazını KAPAT
    cihazı açtığında Rompatcher içinden elle çalıştır. Daha sonra efektleri aç. Sorun çıkmayacaktır.

Sebebi:
    Büyük ihtimal sorun ilk açılışta Z:/ (Rom bellekte ) kayıtlı efek dosyaları tam okunurken Rompatcher içinde AUTO c2z yaması çalışınca bu dosyaların okunmasını yarıda kesip bloke ediyor C: deki dosyalara yönlendiriyor. Eee tabi telefonun Ayarlarından tema Efekleride açık telefon açılışına yazılacak kodlar birbirine giriyor Z:\ den aktarılan yarım kodlar ve efek dosyaları ile mevcut yeni ekledğin C: deki kodlar ve efekt dosyaları çakışıyor telefon karasız hale geliyor. Problem bu yüzden oluşuyor olabilir.

Bunu her efekt dosyasında yapmaz çakışan dosyalar var demek kullandığın efekt dosyaları arasında bu durumda dediğim yolla kullanmalısın AUTO özelliğini kapat telefonu açtığında yamanı aktif yapıp ayarlardan efektleri açarak kullan en sorunsuz şekli bu olucaktır...

Usta, her türlü deneme rağmen çözüm olmuyor. Aynen dediğin yollarla da deneme yaptım yapıyorum, hatta tekrar yaptım. Özellikle galeriye girdiğimde fotolara bakarken patlıyor. Ya masaüstüne atıyor cihaz ya da galeri listelemeye geri dönüyor.

Aynen söylediğin yöntemlerle gerçekleştiriyorum. Ama işin garibi, 2-3 format öncesinde bu tarz bir sorun yoktu ortada. Sonradan başladı. Kullandığım c2z için zaten 2 tane efekt vardı rush ve fresh.

Telefonda yüklü olan şeyleri ben sana söyleyim, sorun olacak bir programda yok aslında içinde,

-Java Runtime 2.1.18 beta,
    -Flip Font
    -Handy Task manager
    -Handy Black List
    -Smart Settings
    -Adobe Reader
    -Bright Light
    -G-Force
    -Opera Mini
    -Python Pack
    -Python Runtime
    -Python UltraPack
    -Quick Office
    -Quic Info
    -Windows Live Messenger
    -X-plore
    -C2Z Maker

Ve geri kalanlarda full sistem ile ilgili dosyalar.

Anlayamıyorum ve çok sinir oldum desem yeridir. Herşeyiyle mükemmelken telefon, güzel bir tema efekti kullanamıyorum nedense...

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.