Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
142.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Best_Full_Screen_Caller_v4.00_S60v5 programının ısmı cok uzun oldugundan rar dosyası hata vermekte
    hemen duzeltıp upload ettım arkadaslar kusura bakmayın
    rapid premıumdur asla sılınmez....

http://rapid...share.com/files/385207627/Best_Full_Screen_Caller.rar.html

gule gule kullanın

not: ayarlardan actıve dedıkten sonra settıngs e gırın resım kalıtesını 100 yazın daha guzel gosterıyor ve kısı resımlerını kalıtelı cekmıssenız super net bı goruntu verıyor ayrıca fontu ufaltırsanız arayan numarası ve adı daha kucuk yazdıgından resım daha guzle duruyor artık keyfınıze gore takılın...

• Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı pazarlar

Bende 4 gün önce aranıza katıldım 5800XM'm ile:) ama 1-2 ufak sorun olucak

Teli aldığım arkadaş v50'yi yüklemiş ama ben bu hackli versiyonu kullanmak istiyorum ne yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmen

Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı pazarlar

Teli aldığım arkadaş v50'yi yüklemiş ama ben bu hackli versiyonu kullanmak istiyorum ne yapmam gerek?

valla tam detaylı düzgün anlatım bulamadım bende karışık hep kademe kademe anlatılan bitane bulamadım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: splash20

quote:

valla tam detaylı düzgün anlatım bulamadım bende karışık hep kademe kademe anlatılan bitane bulamadım :S

Anlatımda bir problem görmedim fakat benim cepte v50 yüklü zaten üstüne bu hackli versiyonu yüklüyebilirmiyim onu merak ediyorum olsa süper olur:)
  • quote:

bu konunun başlığını oku ben blade olarak side effect olsun emkgs olsun birol hocam başta ustamız olmakla olsun hepimiz elimizdebn geldikçe yardımcı oluruz öncelikle korkusuz ol biraz her yeni şeyin başlangıcı biraz sıkıntılı olur ama her zahmetin rahmeti çokta güzel olur bunuda unutma bak bize bir ayda 28 sayfa oldu forumda en popüler konu bu muhtemelen kardeşim talimatlara birebir uyduğun sürece sıkıntı çıkmaz sadece sistemine göre kuruluma dikkat et 64 bit işletim isstemi kullanıyorsan uyum sorunundan dolayı sıkıntı yaşabilirsin onunla ilgi bilgide forumun ilk sayfasında varrr...şimdiden kolayy gelsin bak bende son halini yeni kuracağım.....

• dostum 1. sayfada hersey mevcut sendekı v50 sorun degıl burdakı hacklı versıonu ınıdrıceksın gereklı programlar ıle anlatılanları kademe kademe tek tek uygula telefonun hacklı olacaktır hıcbı sorun olmaz telın mukemmel calısıyor ayrıca anlatıma gelırsenın tum ınt sıtelerını arastırın bundan daha acıklayıcı ve daha yardımcı bı anlatım bulamayacaksınız olsaydı sahsen ben bulurdum :D ve burda anlatılanı yapamıyorsanız hıc denemeyın derım...
  • quote:

quote:

quote:

Anlatımda bir problem görmedim fakat benim cepte v50 yüklü zaten üstüne bu hackli versiyonu yüklüyebilirmiyim onu merak ediyorum olsa süper olur:)

bu soruyu herkes soruyor arkadaşlar orjinal yüklü iken hackli yükleyebilirsiniz sorun olmaz ayrıca hackliden sonra da orjinale dönebilirsiniz tabiii tadını aldıktan sonra bırakabilirsenizzz.

• side kardeşim allah rahmet eylesin başınız sağolsun mekanı cennet olur inşallah bir kaç gün yoktum gene maaleseff doğum gününü kaçırmışım
    NİCE MUTLU YILLARA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN....GERÇİ KUTLADIM DİYE HATIRLIYORUM AMA KAFA KAZAN UNUTMUŞTA OLABİLİRİM GENE DE FAZLA KUTLAMA GÖZ ÇIKARMAZ HERHALDE, DÜN GECE BAHSETTİĞİN MESAJ YAZARKEN Kİ MESELELER BENDE ARADA SIRADA DA OLSA MEVCUT OLUYIR BAZEN OLDUĞU İÇİN PEK MÜHİM DEĞİL DİYE YAZMADIM SİLME OALYI OLMUYOR AMA SAĞ SOL OK TUŞLARININ TAKILDIĞI BENDE DE OLUYOR MESAJA DÖNÜNP TEKRAR GELİNCE DÜZELİYOR BİLGİN OLSUN....BETTERY PROGRAMINI BUYGÜN NASİPSE DENEYECEĞİM OVİ STORE DA SÜRELİ OLANI VARDI BU İNŞALLAH TAM SÜRÜMDÜRR.... ÇOK TAHNK YOU KARDEŞİMMMM:D.

BİROL YEMEK DEDİĞİN NEEDİR Kİ KÖPEĞİN OLSUN GELELİM DİYORUZ GEL DEMİYORSUN ADANA YEMEK İÇİN ADANAYA GİTMENE GEREK YOK BİLİYORSUN KONAKTA İİ YAPMIYORLAR AMA İİİİ YAPAN YERLERİMİZ VAAR MÜŞTERİLERİMİZ ARASINDA FIRSATIN OLURSA BİR GÜN ÇIK GEL GİDİP YİYELİM BERABER ALSANCAKTA KIBRIS ŞEHİTLERİNDE... BAK BAKALIM ADANANIN KEBABINDAN FARKI VAR MI....

N GAGE MESELESİNİDE BUGÜ DENEYECEĞİM NASİP OLURSA....ELLERİNE SAĞLIK GENE UĞRAŞMIŞSIN BİZLER İÇİN TABİİİ Kİ ŞU RADAR MESLESİNİ ÇÖZERSEN SEN VE BEN GİBİ İŞİNİ HIZLI HALLETMEK İÇİN YOLLARDA RALLİ YAPAN İNSANLARA ÇOK FAYDASI OLUYOR.... MALUM GÜN 24 SAAT AMA YETMİYOR NE YAPARSIN...

• Beklediğinzi biliyorum bende son düzenlemeleri yapmaktayım.
    ama şuanda sinirlerim kalktı ufacık bir kod deli etti beni
    ekran titreşimi için yeni kod yazdım 2tane farklı hassasiyet yaptım artık elimin ve avucumun hissiyatı sıfıra düştü hissedemiyorum aralarındaki farkı
    şimdi burdan kodu veriyorum forumda olan arkdşlar (sadece hackli sürüm yüklü olanlar deniyebilir) denesin hangisinin daha iyi çalıştığını bana iletirlerse sevinirim Hem bana yardım etmiş olucaksınız bunu deniyerek. Teşekkür ediyorum şimdiden zaman ayıran arkdşlara.
    zaten bu kod üzerinde çok oyalandım ekran titreşimi bi iyi bi kötü beynim sulandı hislerim altüst

1nci KOD
    http://hotfile.com/dl/40116891/0884a2f/2000B494.txt.html

2nci KOD
    http://www.upload.gen.tr/d.php/s11/uu2lrx7a/2000B494.txt.html

Xplorer programı ile kodu aşağıdaki dizine atın. TELEFONU AÇIP KAPATIN!
    private\10202be9\

Daha sonra KODU TEST ETMEK İÇİN
    Tercihlerden GENEL ve ordan kişiselleştir diyerek DOKUNMT.EKR.TİTREŞİMİ ayarını
    önce
    1nci seviye yapıp msjlarda menü içerisinde deneyin
    daha sonra
    2nci seviye yapıp yine msjlarda Menü içerisinde rehperde çeşitli alanlarda deneyin.
    3ncü seviye yapıp bunuda değişik menü içeriğinde deneyin.

2 koduda bu şekilde test edin. beğeninizi forumdan belirtin. Benim görüşüm HOTFİLE ekledğim kod tam anlamıyla hassasiyeti oldu diyorum. Sizin görüşlerinizide bekliyorum.Sizde kararsız kaldıysanız Olmadı birinden birini eklicem yazılıma Sonradan telefon hackli olduğu için bu kodu dışardan aynen bu şekilde elle ekliyebiliriz

Siz bunu kontrol ederken bende son ram hızlandırıcı ve dokunmatik ekran hassasiyetlerini gözden geçirecem.
    Onları test dicem kod yaz sonra test et farklı kodunu yaz onuda yükle test et filen böyle zor ve karmaşık bişe arkdaşlar bu modifiye.
    Yaptıklarıma Şu laf eden arkdşlar kimse forum içerisindelerse okusunlar isteklerimi önerilerimi boş boş msj atacaklarına herkese bi faydaları olsun verdiğim şu 2 kodu deneyip test etsinler bari M3HM3T DİYE BİR ARKADAŞ İSTEMİŞTİ BİROL HOCAMDAN ALINTIDIR. V 50 DÜZELTMEDEN ÖNCE TEST ETTİĞİ BİR OLAYDI BUYRUN KULLANIN.

NOT: LİNKLERİ TEST ETMEDİM EĞER KIRIKSA BİLDİRİN BİROL HOCAMDAN TEKRAR İSTERİZ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyre1907

Best_Full_Screen_Caller_v4.00_S60v5 programının ısmı cok uzun oldugundan rar dosyası hata vermekte
    hemen duzeltıp upload ettım arkadaslar kusura bakmayın
    rapid premıumdur asla sılınmez....

http://rapid...share.com/files/385207627/Best_Full_Screen_Caller.rar.html

gule gule kullanın

not: ayarlardan actıve dedıkten sonra settıngs e gırın resım kalıtesını 100 yazın daha guzel gosterıyor ve kısı resımlerını kalıtelı cekmıssenız super net bı goruntu verıyor ayrıca fontu ufaltırsanız arayan numarası ve adı daha kucuk yazdıgından resım daha guzle duruyor artık keyfınıze gore takılın...

KARDEŞ EMEĞİNE SAĞLIK DENEYECEĞİM İNŞALLAH.

• quote:

Orijinalden alıntı: blade22tr

quote:

quote:

quote:

bu soruyu herkes soruyor arkadaşlar orjinal yüklü iken hackli yükleyebilirsiniz sorun olmaz ayrıca hackliden sonra da orjinale dönebilirsiniz tabiii tadını aldıktan sonra bırakabilirsenizzz.

Usta işte beklediğim cevap buydu Allah tüm emeği olan kişilerin ellerine, beyinlerine sağlık versin

Allah razı olsun değerli vakitlerinizi harciyorsunuz;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blade22tr

quote:

quote:

quote:

Usta işte beklediğim cevap buydu Allah tüm emeği olan kişilerin ellerine, beyinlerine sağlık versin

Allah razı olsun değerli vakitlerinizi harciyorsunuz;)

RİCA EDERİZ ASIL EMEK BİROLUN BİZ SADECE ONDAN ÖĞRENDİKLERİMİZLE SİZLERE ONUNDA YAPTIĞI GİBİ DESTK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ... BEN ŞİMDİ YÜKLEDİM SON HALİNİ....:D HAYIRLI OLUR İNŞALLAH

• side_effect
    tema olayında birol hocamın verdıgı tum temaları tek tek denedım hepsı bırbırınden guzel c2z olayına gelınce ben ılk kurulumda o programı da kurmustum neyse dip not olarak gectım suan kendı temasını kullanıyorum hacklının ıcınde gelenı ama onun yanı sıra c2z aktıv edıp ve begendıgım FRESH olanı kullanıyorum sorunsuz bır sekılde ınan hıc bır sıkıntı yasamadım (bıroltr nın soyledıgı bırsey vardı c2z auto komunda bırakmayın dıye belkı sende devamlı acıktır ondan sıkıntıyla karsılasıyorsundur ben yerı geldımı acıyorum) he su bır gercek ekranı fazla dondurdugu ıcın gosterıs amaclı dısarı cıkarken c2z acıyorum ve o sekılde kullanıyorum bende bır sıkıntı olmadı bu arada ben ılk kurulumda pıps lerı ve pyhton zımbırtılarını kurdum gps super gorusme esnasında kesılmede olmadı daha sonra ndrıve kurdum kurulum esnasında pıps1.6 kuruyor sorun etmedım yenıden actım her sey normal sımdı sefasını suruyorum

• arkadaslar ben v40 dan v 50 ye nokıanın sıtesınden guncelleme yaptım.fakat sarj sorunu olustu,makınanın sarjı 1 gun ıcınde bıtıryo onceden boyle bır problem yoktu.bılgısı olan varmı ne sacma bır durum
  • arkadaşlar müzik çalara giriyorum herhangi bir şarkı açıyorum, bir süre çalıyor fakat başka bir şarkı açıcağım zaman açmıyor ve bir süre sonra genel sistem hatası veriyor birdahada müzik çalmıyor, S::S yardım lütfen sebebi ne olabilir
  • SÜREKLİMİ OLUYOR YOKSA DAHA BİR KERE Mİ ŞARJ ETTİN.. EĞER BİR KERE OLDUYS ÜÇ TKEZ TAM DOLUM VE BOŞLAMASINDAN SONRA DÜZELMEZSE GARANTİ KAPSAMINDA GÖTÜR DERİM BEN. HOŞ BNİM KENDİMİN Kİ BİR GÜN ANCAK DAYANIYOR YA :D BENİM Kİ ÇOK KONUŞMAKTAN VE UĞRAŞMAKTAN ODA AYRI BİR KONU...
  • quote:

Orijinalden alıntı: prolen

arkadaşlar müzik çalara giriyorum herhangi bir şarkı açıyorum, bir süre çalıyor fakat başka bir şarkı açıcağım zaman açmıyor ve bir süre sonra genel sistem hatası veriyor birdahada müzik çalmıyor, S::S yardım lütfen sebebi ne olabilir

KARDEŞİM KURULUMUNDAN SONRA C2Z YAMASI AKTİF Mİ ROM PATCHERDA
    YADA ÖYLE BİR YAMA KULLANIORMUSUN EĞER C2Z AÇIKSA ONU KAPATIP DENERMİSİN.
    BİR DİĞER DURUM İSE TELEFONU KAPATIP AÇ SONRA KİTAPLIĞIĞINI YANİ KÜTÜPHANEYİ YENİLEYİ BİR SEÇ BİR YENİLESİN BAKALIM....
  • tamam hemen deniyorum
  • ARKADAŞLAR ŞU NAVİGASYON VE HARİTALAR YANİ GPS MESELESİNDE GERİ KALMIŞLIĞIM VAR BİRAZ BİRİLERİ BANA AÇIKLAYARAK ANLATABİLİR Mİ BENİM GİBİ AZ BİLGİSİ OLAN ARAKDAŞLARDA FAYDALANMIŞ OLUR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • C2Z yaması sadece açık bıraktım diğerlerini kapattım. şuan düzelti sanırım. teşekkürlerr
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.