Şimdi Ara

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye| (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
73.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 - Arkadaşlar en son hali ile herhangi bir sorun kaldı mı?

2 - Ovi store düzeldi mi?

3 - Ben ilk başlık acıldıgında ''OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5'', ''JAFSetup1.98.62'', ''RM-356_EMEA_40.0.005v12.0_5800'' ve ''ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION'' indirmiştim, bunları tekrar indirmem gerekir mi yani bu dosyları güncelledin mi?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 8 Nisan 2010; 23:56:53 >
  • herşey hallolmuş hiçbir srun yok yazdım zaten yukarılarda yalnız sana tavsiyem xp ile yap sorunsuz bir yükleme yaparsın..xp in yoksa sanal xp kur inan daha kolay ve pc suite yüklü olsun makinanda....04.04.2010 tarihindeki firmware süper şiddetle tavsiyem..
  • ayrıca anlamadığım bir şey var şu video sarlılar ve fotoğraflar ile ilgili ben hiç sorun yaşamadım..format atmadan önce ovi suite ile yedekleme yapmıştım firmware ve programlar işlerini hallettikten sonra tekrar ovi suite ile geri yükleme yaptım takvim rehber hatta rehber sarkıları ve fotoları bile aynen görüyor alarm vs..ilginç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzerchE

quote:

Orijinalden alıntı: EzerchE

Merhaba, benim bir sorunum var ve her seferinde bir uygulama yüklemeye çalıştığımda "işlem başlatılamıyor yükleyici zaten kullanılıyor" hatası veriyor. Kartı çıkar tak yapınca sorun düzeliyor. Ancak ne zaman telefonu kapatıp açsam ve bir uygulama yüklemeye çalışsam yine aynı sorun oluyor...

Sorum atlandı heralde, bu sorun yanlızca bende mi var acaba?

Son zamanlarda Hafıza kartına kurduğun bir program telefonunda takılı kalmış (kurulumu tam yapılamamış uyumsuz program) arka alanda çalışıyor. yükleyici meşkul sanıyor ve yeni bir dosya kuramazsın. Son yüklediğin programlar aklındaysa tavsiyem dosya yöneticisinden kaldırmak. en az son yüklediğin 5 programı kaldır.Telefonu kapat aç daha sonra bir uygulama yükle sorunun çözümlenmezse hafıza kartına format atman gerekicek.

Gelen bilgi:
    Arkdşlar Telefon hackli olduğu için program uygulama yüklerken çok dikkatli olunmalı her program ve uygulama telefon ile uyumlu deil ve hackli olduğu için telefon bunları engellemeden direk yüklüyor ve bu gibi sıkıntılara yol açıyor. güvenmediğiniz bilmediğiniz herşeyi yüklemeyniz. Telefonun çalışmasında sorunlar çıkarıcaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

1 - Arkadaşlar en son hali ile herhangi bir sorun kaldı mı?
    Hiç sorun kalmadı!

2 - Ovi store düzeldi mi?
    Ovi store kurulumsuz geliyor.ovi store kullanılacaksa hiç içindekini silmeden dışardan ovi 1.5 yüklenmeli konu içinde linki var. Daha sonra ovi store sorunsuz çalışıyor.

3 - Ben ilk başlık acıldıgında ''OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5'', ''JAFSetup1.98.62'', ''RM-356_EMEA_40.0.005v12.0_5800'' ve ''ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION'' indirmiştim, bunları tekrar indirmem gerekir mi yani bu dosyları güncelledin mi?

OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5 ( aynı indirmene gerek yok)
    'RM-356_EMEA_40.0.005v12.0_5800 (aynı indirmene gerek yok)
    ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION ( artık ihtiyaç yok içinde kurulu geliyor)

tek indrmen gerekn modifiye edilmiş yazılım dosyaları. ve içinden Patcher (yamalar çıkacak onlarıda E:\ atmayı unutma

Formatan sonra rompatcher yeniden kurulu gelicek dilediğince formatlayabilirsin. Hack özelliğini telefon kaybetmiyor. Taki yeni yazılım çıkana kadar

Teşekkürler.
    Saol. kurulum yapacaksan kolay gelsin. şimdiden güle güle kullan.

• birol usta bu temalar müthiş fakat yanındaki bazılarının yanında (D) ler var ne anlama geliyor bir fark göremedim bir fark varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

birol usta bu temalar müthiş fakat yanındaki bazılarının yanında (D) ler var ne anlama geliyor bir fark göremedim bir fark varmı acaba

Ayrıntıya takılmışsın ama ayrıntıyı görememişsin söylemeyecem iyi bak farkı gör

• anladım (D) olan da simgeler aynı kalıyor diğerinde simgeler değişiyor dimi başka birşey var mı acaba
  • quote:

anladım (D) olan da simgeler aynı kalıyor diğerinde simgeler değişiyor dimi başka birşey var mı acaba

Çözmüşsün!

nokia5800 böyle birşey işte önce 1 saat düşünüp 10 sefer kurcalıcan çözüm bulamayınca
    bir bilene danışacan BirolTr

• Şimdiye kadar telin içinde gelen "global racing" oyunundan zevk almıyordum goruntu kare kare geliyordu. ram dinamik oldugu ıcın sanırım sanki yenı ekran kartı takmış gıbı takılmadan aynı oyunu oynayabıldım ılk defa zevk aldım

v40 orjinale ilk geçtiğimde 5530 stripes temaları vardı onlardan kırmızı olanı kullanıyordum yukarıdaki stripes temaları daha güzel, menude de aynı renk duvar kagıdı oluyor teli kırmızı olanlara purple ve red i tavsiye ederim flipfont programıylada handel gothic fontunuda çaktım tel başka birşey oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizbudak -- 9 Nisan 2010; 2:18:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

Şimdiye kadar telin içinde gelen "global racing" oyunundan zevk almıyordum goruntu kare kare geliyordu. ram dinamik oldugu ıcın sanırım sanki yenı ekran kartı takmış gıbı takılmadan aynı oyunu oynayabıldım ılk defa zevk aldım

v40 orjinale ilk geçtiğimde 5530 stripes temaları vardı onlardan kırmızı olanı kullanıyordum yukarıdaki stripes temaları daha güzel, menude de aynı renk duvar kagıdı oluyor teli kırmızı olanlara purple ve red i tavsiye ederim flipfont programıylada handel gothic fontunuda çaktım tel başka birşey oldu

Ancak HD Ferrari oyunu var o hala kasılarak oynanıyor.merak edip denemek istiyenler boşa denemesin çok ağır bi oyun 62mb tı sanırım.

Kullanmasını bildim mi canavar gibi cihaz faydalı eklentiler özellikler uygulamışsın

5800 tadını çıkaranlardansın sende ne güzellll

Şimdi dikkatimi çekti imzanda konu linkinin olmasıda ayrı bir güzellik. En azından benim dışında kullanıcı memnuniyeti açısından başkalarının bu tür konuyu vurgulaması faydalı. İmzanıza "Hacked" yazmanız bile farkımızı ortaya koyar.
    5800 sorun yaşamayan kullanıcı grubu oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 9 Nisan 2010; 2:54:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sifirbir

quote:

Orijinalden alıntı: mesutkaya28

quote:

Orijinalden alıntı: sifirbir

quote:

Orijinalden alıntı: mesutkaya28

abiler 15 gündür uğraşıyorum daha programları indiremedim bütün forumları dolaştım yine inmiyo yine inmiyo nod32 yi de kapattım %99 oluyor sunucuyla bağlantı kesildi dior arkadaslrıma söledim onlardada aynı hatayı verdi bunu nası halledebilirim bilginiz varmı

mesut arkadaşım bende başlangıçta senin gibi yapıyordum aynı hatayı alıyordum. Sorun şu nod32 yi tamamen kapatmayacaksın sadece ayarlar bölümünde Antivirüs ve antispyware korumasını durduracaksın. bende böyle olmuştu. Saygılarımla

saol onbaşım nod32 yi kaldırınca sorunda ortadan kalktı fw yide yükledim baya güzel bişey teşekkür ederim
    yalnız bir sorum olacak menüde kinetik scrolin özelliği yok onu nası ayarlıcaz videodaki gibi kaydırma yapamıyoruz galiba

arkadaşım ana menüde kinetik scrolling yok zaten rehber ve benzeri yerlerde ve destekliyorsa bazı uygulamalarda var. problemin çözüldüğüne sevindim

amaan olmazsa olmasın :) ben yükledimya o bana yeter ilgin için saol onbaşım

• Çok güzel bir iş başarmışsınız.Emeği gecen herkese teşekkürler.Bende kurdum dün ve çok memnun kaldım.Yanlız bi hata yaptım ovi magzayı sildim.Artık bi şekilde caresine bakarız.Herkese tavsiyedir, büyük iş başarmış arkadaşlar.
  • ayrıca katılıyorum 5800 kurcaladıkça daha neler doğuracak bakalım
    günaydın arkadaşlar..birol usta birkaç sorum olacak meraktan...

1. G-force programı tam olarak ne işe yarıyor kendi otomatik çalışıyoprmu ben mi çalıştırmam gerek..çalıştığını nereden anlayabilirim..ben programa girince secenek tusuna basınca tepki vermiyor..ayrıca ram 60-65 olacak demiştin ya o ram g-force programında gördüğümüz (D) kısmı değilmi eğer öyleyse benim neden 39 gözüküyor..

2. Nuldel programını çalıştırıp tarat dediğimiz de çıkan dosyaların hepsi gereksiz dosyalar değil mi? bunları silmemiz sorun yaratır mı?

şimdilik bu kadar ilgilendiğin için teşekkür ederim şimdiden unutmadan!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

Şimdi dikkatimi çekti imzanda konu linkinin olmasıda ayrı bir güzellik. En azından benim dışında kullanıcı memnuniyeti açısından başkalarının bu tür konuyu vurgulaması faydalı. İmzanıza "Hacked" yazmanız bile farkımızı ortaya koyar.
    5800 sorun yaşamayan kullanıcı grubu oluruz
    Aslında 20 martta konuyu ilk açtığında temkinli yaklaşmıştım, o yuzdende zaten hemen yuklemedım, diğer kullanıcıların yuklemesını bekleyıp yorumlarını gördukden sonra deneyebılırım dıye dusunmüşdum. Zaten 2 nisanda da dayanamayıp bir deniyim diye yükledim. Benim gibi ön yargılı olan arkadaşlara örnek olsun diye ekledim

• birol hocam yardımların için çok teşekkürler. kafama takılan bir soru daha var. orjinal sürümden hackli sürüme tekrar geri döndüm dayanamayayıp:) şimdi bu ovi mapsle ilgili bir durum söz konusu. orj. dede aynıyıdı senin sürümle alakası yok bunu belirteyim:) ilk kurulumdan sonra sağlıklı bir şekilde kullanmak için hangi adımları izlemeliyim haritayı bir türlü göremiyorum.
  • ROMPatcher+ calistirdiğimda ''yapımcı sitesinin adı filan yazıyor'' bir tanede OK butonu oluyor, OK yaptıgımda tekrar menüye atıyor, nedeni nedir?
  • quote:

ROMPatcher+ calistirdiğimda ''yapımcı sitesinin adı filan yazıyor'' bir tanede OK butonu oluyor, OK yaptıgımda tekrar menüye atıyor, nedeni nedir?

Hafıza kartına Patches klasörü açıp içine patchleri attınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

quote:

ROMPatcher+ calistirdiğimda ''yapımcı sitesinin adı filan yazıyor'' bir tanede OK butonu oluyor, OK yaptıgımda tekrar menüye atıyor, nedeni nedir?

Hafıza kartına Patches klasörü açıp içine patchleri attınız mı ?

Tamam halletim teşekkürler, bu kısmı atlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 9 Nisan 2010; 14:37:16 >
  • quote:

ayrıca katılıyorum 5800 kurcaladıkça daha neler doğuracak bakalım
    günaydın arkadaşlar..birol usta birkaç sorum olacak meraktan...

1. G-force programı tam olarak ne işe yarıyor kendi otomatik çalışıyoprmu ben mi çalıştırmam gerek..çalıştığını nereden anlayabilirim..ben programa girince secenek tusuna basınca tepki vermiyor..ayrıca ram 60-65 olacak demiştin ya o ram g-force programında gördüğümüz (D) kısmı değilmi eğer öyleyse benim neden 39 gözüküyor..

2. Nuldel programını çalıştırıp tarat dediğimiz de çıkan dosyaların hepsi gereksiz dosyalar değil mi? bunları silmemiz sorun yaratır mı?

şimdilik bu kadar ilgilendiğin için teşekkür ederim şimdiden unutmadan!!!

-G-force programı açıldığında otomatik çalışmakta. hiç bir işlem yapmanıza gerek yok tüm temizlenmesi gerekni kendi temizliyecektir. iRAM konusunda arkada açık program unutmuş olabilirsiniz. anlık RAM göstermekte g-force çalıştığında 4-5mb zaten ram yemekte. ordaki ram değeri o anki ram programları kapattığınızda ram otomatik artıcaktır takılma bu konuya.

-Nuldel bulduğu tüm dosyalar gereksiz dosyalar silebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.