Şimdi Ara

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye| (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
73.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birol arkadaşım ben oradakilerden birşey anlamadım çok akrışık ayrıca herşeyi düzgün yaptım...şu virtual pkey ile de oluyormu bu olay onu açıklarmısın acaba CİDDEN KALDIM TAVŞAN GİBİ...bazı arkadaşlar winscard hatasındanı takma devam et diyor ama neye devam edeyim açılan birsey yokki ben ayrıca mı acacağım o hataya rağmen yardımcı olurmusunuz...

ayrıca benim pcde uyumluluk modu en son xp sp2 var bu sorun olurmu acaba

arkadaşlar cidden biri yardım etsin biri tek tek ne yapmam gerektiğini yazabilirmi 2 saattir hiçbirşey yapamıyorum telefon kapalı sinirden catlıcem.

winscard.dll hatası aldıktan sonra tamam deyip jaf com emulatoru calıştırıyom usb hatası veriyor...launch jafı çalıştırıyorum please activated jongle diyor hiçbir şey yapamıyorum ne yapabilirim...

ayrıca tekrar diyorum benim pcde uyumluluk modu en son xp sp2 var bu sorun olurmu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 7 Nisan 2010; 16:20:00 >

• @emkgks
    Windows 7 kullanıyorsan
    Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması\Kullanıcı Hesapları
    bu kısımdaki KULLANICI HESABI DENETİMİ AYARLARINI DEĞİŞTİR kısmındaki korumayı en aza getirmelisin.
    XP de sanırım böyle bir uyarı denetimi yok ancak Vsstadada aynı bu şekilde uygulama denetimi var sistemin vista ise onda da kapatmalısın.

Bilgisayarında kontrol et aşağıdaki dizinlerde?
    C:\WINDOWS\system32 ve C:\WINDOWS\system32\drivers
    winscard.dll
    dosyası var mı?

Bunun dışında
    "C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver" dizinindeki dosyaları
    "C:\WINDOWS\system32" ve "C:\WINDOWS\system32\drivers" kopyalamış olman gerekiyordu!

"C:\Program Files\ODEON\JAF"
    içindeki
    "JAF.exe" ve "JAFCOMEMULATOR.exe"
    programlarının sağ tuş Uyumluluk modu sp2 veya sp3 olmalı

OGM_JAF_emulatör v5 Uyumluluk modu sp2 veya sp3 olmalı
    OGM_JAF_ emulatör v5 çalıştırmadan önce üstünde sağ tuş listeden YÖNETİCİ OLARAK çalıştır seçilmeli.

Bunların hepsini yaptığın halde sorun sıkıntı yaşıyorsan sisteminde DLL dosyası eksik demektedir. virtual pkey v2.0 kurmalısın birde o şekilde denemelisin.

OGM_JAF_emulatör programının birde v4 versiyonunu bulup yine aynı ayarları yapıp denemende fayda var.
    Ben Sistemimde Bu tür sorunlarla karşılaşmadığım için sana çözüm olabilecek araştırdığım bilgiler ve çözümleri üzerinde bulduklarımı yazdım. Bunları tek tek denemesin.

• biroltr kardeşim bu sorularımı PM ile cevaplarsan sevinirim konuyu takip etme imkanım çok olmuyor

windows 7 üzerinden bu yazılımı kurabilir miyim?
    kinetic scroll hızı optimize edilmiş,bende müzik dinlerken seçeneklere basıp çıkış yapıcam mesela,kinetic scroll çok kasıyor bu düzelir mi?
    birde bu yazılımı yükledik diyelim, sonra orjinal HACKSİZ yazılıma geri dönme şansımız varmı?
  • Selam,
    Biliyorsunuz telefonu formatladıktan(fabrika ayarlarına getirdikten) sonra telefondaki bütün ayarlar gidiyor.
    PC'deki Ovi yazılımı ile tel rehberi, mesaj'lar vs yedeği alınabiliyor, fakat benim merak ettiğim, teldeki diğer ayarları da yedeklemenin bir yolu var mıdır ?

Örneğin, radyoda frekansları ayarlanmış kaydedilmiş bir sürü kanal var, bu radyo kanal listesini, ayrıca müzik çalardaki equalizer ayarlarını bir şekilde PC'ye yedeklemenin yolu var mı ?
    Formattan sonra bu yedekleri kolayca telefona geri aktarmak güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

@emkgks
    Windows 7 kullanıyorsan
    Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması\Kullanıcı Hesapları
    bu kısımdaki KULLANICI HESABI DENETİMİ AYARLARINI DEĞİŞTİR kısmındaki korumayı en aza getirmelisin.
    XP de sanırım böyle bir uyarı denetimi yok ancak Vsstadada aynı bu şekilde uygulama denetimi var sistemin vista ise onda da kapatmalısın.

Bilgisayarında kontrol et aşağıdaki dizinlerde?
    C:\WINDOWS\system32 ve C:\WINDOWS\system32\drivers
    winscard.dll
    dosyası var mı?

Bunun dışında
    "C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver" dizinindeki dosyaları
    "C:\WINDOWS\system32" ve "C:\WINDOWS\system32\drivers" kopyalamış olman gerekiyordu!

"C:\Program Files\ODEON\JAF"
    içindeki
    "JAF.exe" ve "JAFCOMEMULATOR.exe"
    programlarının sağ tuş Uyumluluk modu sp2 veya sp3 olmalı

OGM_JAF_emulatör v5 Uyumluluk modu sp2 veya sp3 olmalı
    OGM_JAF_ emulatör v5 çalıştırmadan önce üstünde sağ tuş listeden YÖNETİCİ OLARAK çalıştır seçilmeli.

Bunların hepsini yaptığın halde sorun sıkıntı yaşıyorsan sisteminde DLL dosyası eksik demektedir. virtual pkey v2.0 kurmalısın birde o şekilde denemelisin.

OGM_JAF_emulatör programının birde v4 versiyonunu bulup yine aynı ayarları yapıp denemende fayda var.
    Ben Sistemimde Bu tür sorunlarla karşılaşmadığım için sana çözüm olabilecek araştırdığım bilgiler ve çözümleri üzerinde bulduklarımı yazdım. Bunları tek tek denemesin.

ilk önce şu an vista 32 bit kullanıyorum..birol kardeşim winscard.dll system32 de vardı (winSCard.dll olarak) ama system32 drivers içinde yoktu bende system içindekini kopyaladım drivers içine yapıştırdım..ama yine olmadı..gene winscard hatası veriyor bu hatayı geçip emulatoru calıştırıyorum bu sefer usb error diyor..olmuyor..

çok özür dilerim çok rahatsız ediyorum ve bunu yükleyene kadar edeceğim kusura bakmazsan..yükledikten sonra yorumalrımıda yapacam..ama başta tıkandım kaldım.

virtual pkey programına kadar yaptım bir sonuç alamadım virtual pkeyi indirdim..fakat programı kullanayı bilmiyorum yanlış birşey yapmak istemiyorum hangi secenekleri sececeğim virtual pkey için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 7 Nisan 2010; 17:05:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gordeza

Selam,
    Biliyorsunuz telefonu formatladıktan(fabrika ayarlarına getirdikten) sonra telefondaki bütün ayarlar gidiyor.
    PC'deki Ovi yazılımı ile tel rehberi, mesaj'lar vs yedeği alınabiliyor, fakat benim merak ettiğim, teldeki diğer ayarları da yedeklemenin bir yolu var mıdır ?

Örneğin, radyoda frekansları ayarlanmış kaydedilmiş bir sürü kanal var, bu radyo kanal listesini, ayrıca müzik çalardaki equalizer ayarlarını bir şekilde PC'ye yedeklemenin yolu var mı ?
    Formattan sonra bu yedekleri kolayca telefona geri aktarmak güzel olurdu.

Telefon ayarları (msj hafızsı ekran parlaklığı ve tercihler gibi ayarlar)yedeklenebiliyor ama radyo kanalları sanırım aktarılmıyor. müzik çaların equazlizer ayarıda buna dahil.
  • birol kardeşim eline saglık e yi okuyor bu sefer şu sorun kaldı bende
    hızlı yaz yamasında '' herhangi bir tuşa basılı tuttugumuzda sayı onune harf eklıo harf derken şöle soleyım a1 m6 tek tek basarsak sorun yok ama basılı tutup rakam yazcagım zaman harf onune koyuyo buda 2sn zaman kaybı düzeltebılırmıyız bide hangi programları kurayım tele önerdeiğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelter

birol kardeşim eline saglık e yi okuyor bu sefer şu sorun kaldı bende
    hızlı yaz yamasında '' herhangi bir tuşa basılı tuttugumuzda sayı onune harf eklıo harf derken şöle soleyım a1 m6 tek tek basarsak sorun yok ama basılı tutup rakam yazcagım zaman harf onune koyuyo buda 2sn zaman kaybı düzeltebılırmıyız bide hangi programları kurayım tele önerdeiğin

Yama açıkken o şekilde basılı tuttuğunda 5800 basmatik ekran olduğundan yamada 0.30sn ayarlı olduğundan basılı tutma işlemi malesef 2nci bir tuş kombinasyonu diye algılanır. yinede yama ile oynadım biraz bu sefer telefon çıldırdı basılı tutunca 1sn içinde 4-5 sefer aynı sayıyı yazıyor eski haline çevirdim sizede o şekilde verdim. Sayı konusunda yapılacak bir düzeltme yok sayı yazmak için basılı tutmak yerine hızlı hızlı o tuş takımında sayıya gelene kadar basmalsın tek çözümü bu yama bu kadarını yapabiliyor

• tamam abicim o zaman önerebılceıgın programları yazabılırmısın
  • eline sağlık birol kardeş halletttim...eline sağlık çok güzel şimdilik emeğine sağlık kurcaladıkça yazacağım özelliklerini

SORUN YAŞAYAN ARKADAŞALARA

ben windows 7 64 bit kullanıyorum..çok sorun yaşadım yapmadığım kalmadı..en sonunda şöyle yaptım baktım xp de sorunsuz çalışıyor dedim bir işletim sistemi daha kurayım..VMware workstation diye sanal işletim sistemi programı var onu kurdum 1 saatimi aldı..ama ondan sonra hiç bir problemle karşılaşmadım bütün programları sanala kurdum...

sorunsuz bir hackleme oldu....eline sağlık birol..görüşlerimi ilerleyen zamanlarda yazacağım...
    şimdi nokianın maps ile uğraşoyorum...
  • selam arkadaşlar..sorun yaşayanlar varsa muhakkak bir yerde yanlış birşey yapıyodur.çünkü birol kardeşin yazdıklarını harfiyen yapın hiç sorun olmuyor...çok güzel olmuş tekrar tekrar eline sağlık...bütün programları kurdun gps ovi maps ve diğerleri süpeer yalnız tek bir sorunum kaldı..oda ovi store u yükleyemiyorum bir türlü ovi suite ile güncellemeye calışıyorum..indiriyor yüklemeye gelince iç hata nedeniyle yüklenemedi diyor.cihazı çıkarıp tekrar takın omazsa bilgisayarı yeniden başlatın diyor hepsini deniyorum ama yüklemiyor..şimdilik tek sorun bu..

bnun dışında birol hersey mükemmel başarıalr dilerim çalışmalarında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

selam arkadaşlar..sorun yaşayanlar varsa muhakkak bir yerde yanlış birşey yapıyodur.çünkü birol kardeşin yazdıklarını harfiyen yapın hiç sorun olmuyor...çok güzel olmuş tekrar tekrar eline sağlık...bütün programları kurdun gps ovi maps ve diğerleri süpeer yalnız tek bir sorunum kaldı..oda ovi store u yükleyemiyorum bir türlü ovi suite ile güncellemeye calışıyorum..indiriyor yüklemeye gelince iç hata nedeniyle yüklenemedi diyor.cihazı çıkarıp tekrar takın omazsa bilgisayarı yeniden başlatın diyor hepsini deniyorum ama yüklemiyor..şimdilik tek sorun bu..

4 nisan tarihli versiyon yüklü ise ovi suite programından güncellemelere tıklayın orada ovi mağaza güncellemesini seçin hemen güncelliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

quote:

selam arkadaşlar..sorun yaşayanlar varsa muhakkak bir yerde yanlış birşey yapıyodur.çünkü birol kardeşin yazdıklarını harfiyen yapın hiç sorun olmuyor...çok güzel olmuş tekrar tekrar eline sağlık...bütün programları kurdun gps ovi maps ve diğerleri süpeer yalnız tek bir sorunum kaldı..oda ovi store u yükleyemiyorum bir türlü ovi suite ile güncellemeye calışıyorum..indiriyor yüklemeye gelince iç hata nedeniyle yüklenemedi diyor.cihazı çıkarıp tekrar takın omazsa bilgisayarı yeniden başlatın diyor hepsini deniyorum ama yüklemiyor..şimdilik tek sorun bu..

4 nisan tarihli versiyon yüklü ise ovi suite programından güncellemelere tıklayın orada ovi mağaza güncellemesini seçin hemen güncelliyor.

cizbudak kardeş sağol cevap verdiğin için cidden..evet 4 nisan tarihli olan versiyonu kurdum ilk önce kurdu ama nete girmiyordu bende kaldırdım yeniden kurmaya deniyorum indiriyor fakat kurarken iç hata diyor kurmuyor...
    ve kaldırmama rağmen telefonda internet dosyasınn içinden kaldırılmıyor neden acaba puzzle gibi bir simgesi var basıyorum tepki vermiyor...ne yapmalıyım acaba..tekrardan firöware kurmak istemiyom çünkü başka sorun yok herşeyi hallettim acaba bir yol varmı..

verdiği hatayı resim olarak yükleyeceğim fakat nasıl yüklenir bilmiyorum anlatan olabilirmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 7 Nisan 2010; 23:50:15 >

• birol kardeş ellerine sağlık.
    ilk versiyonndan sonra bu yeni versiyorun yükleyeceğim.
    teşekkür ederim.
    Bir sorum olacak
    Önceki senin verdiğin versiyonda Alarm kurup sabah çaldığında alarmı bir türlü kapatamıyordum,tuş kilidi otomatik old..için alarm çaldığında ekranda durdur ve ertele seçenekleri geliyıor ama alarm çalarken iki seçenekte işe yaramıyor ve alarm sürekli tekrara düşüyor.
    tuş klildini kadırmak için kaydırma tuşuna basıyorum yinede ekrandaki durdur ve ertele seçenekelerine basmama rağmen aktif olmuyor.
    Alarm çaldığında durdur seçeneğine tıklandığında alarmı kapatamıyorum yani
    Bu konuyu nasıl hallediyorsunuz
    Bilgi ltf.
    Tekrar tşk
  • @emkgks
    ben deidğim gibi yapıp güncelledim fakat evimdeki modem kablosuz olmadığı için henuz deneyemedım, belki bende de sayfa açılmaz ama sorun yok gibi. ilk sayfada birol sonradan kurmak için ovi store un linkini vermişti bir ona göz at istersen.

@deftercim
    alarm çaldığı zaman o tuşlara basmıyorsunuz, ok yönüne dogru kaydırmanız/ sürüklemeniz gerekiyor
  • quote:

@emkgks
    ben deidğim gibi yapıp güncelledim fakat evimdeki modem kablosuz olmadığı için henuz deneyemedım, belki bende de sayfa açılmaz ama sorun yok gibi. ilk sayfada birol sonradan kurmak için ovi store un linkini vermişti bir ona göz at istersen.

@deftercim
    alarm çaldığı zaman o tuşlara basmıyorsunuz, ok yönüne dogru kaydırmanız/ sürüklemeniz gerekiyor

yine ben ovi store yüklemesinin verdiği hata şöyle (
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 8 Nisan 2010; 0:37:31 >

• @biroltr telefonumda şu an ilk çıkardığın versiyon yüklü ve bayadır kullandıktan sonra şu yorumu yazmayı uygun gördüm. Telefonumu pazartesi saat akşam 8 gibi şarja bağladım ve gece mesaisine gittim. En az 7 saat aralıksız hoparlörden radyo dinledim ve telefonun şarjı 1-2 saat önce bitmiş cebimdeyken Bunun için sana bir teşekkür ediyorum. Birazdan yeni sürümünü yükleyeceğim

Not: Telefonun ışığı en altın bir üstünde
  • quote:

quote:

@emkgks

@deftercim

yine ben ovi store yüklemesinin verdiği hata şöyle [simage]http:/****.com/files/373197196/ovi_sorunu1.jpg[/simage]
    bende bu ekranda başarıyla güncellendi dedi. nasıl çözüleciğini bilmiyorum, bur ekranda sorun yaşamadım, birol daha net bir cevap verebilir.

• quote:

quote:

quote:

@emkgks

@deftercim

yine ben ovi store yüklemesinin verdiği hata şöyle [simage]http:/****.com/files/373197196/ovi_sorunu1.jpg[/simage]
    bende bu ekranda başarıyla güncellendi dedi. nasıl çözüleciğini bilmiyorum, bur ekranda sorun yaşamadım, birol daha net bir cevap verebilir.

sağol ilgilendiğin için..benim sorun devam ediyor..

• birol kardeş herşey çok güzel olmuş mükemmel hiçbir yerde sorun yaşamadım eline sağlık..
    fakat OVİ STORE sorunum var..sorunum şöyle, ilk önce ovi suite den kuruldu dedi internet klasörünün içindeki simgesine basdım tepki vermedi..bende kaldırdım (tel hafızasına kurmuş bu arada ) ama internet klasörü içindeki puzzle benzer ovi simgesi kaldı kalkmıyor..ve ben yeiden ovi suite ile güncellemeye çalışıyorum indiriliyor kurmaya çalışrken iç hata diyor ve şöyle yazıyor
    ovi mağaza öğesi yüklenemedi.
    Bir iç hata nedeniyle yükleme başlatılamadı. Cihazı bilgisayara yeniden bağlamayı deneyin. Bu işlem sorunu çözmezse bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin. Daha sonra yeniden deneyin.
    diyor
    dediklkerini yaptım ama olmuyor. acaba internet kalsörü içindeki puzzle şeklindeki ovi simgesi kalkmadığı için olabilir mi? ne yapabilirim acaba..
    ..verdiği hatanın ekran görüntüsünü aldım fakat yükleyemiyorum nasıl yükleyebilirim.resmi rapid e yükledim buradan resim yapıştırma seceneği ile yapıyorum şöyle

(
    )

olmuyor...

OVİ konusunda yardımcı olabilirmisin acaba...

pc suite ile verdiğin hotfile adresindeki ovi uygulamasını yüklemeye çalışıyorum.. 2 defa yüklemeye hazırlanıyor diyor üst üste ilkinde yüklüyor diyor ve yüklüyor ikinci yüklemeye hazırlanıyor dedikten sonra yüklüyor diyor yarısında güncelleme hatası diyor çıkıyor.

ayrıca pc suite ile ovi store client ı kaldırmama rağme telefonu kapayıp açınca yeniden geliyor.. ne yapabilirim yardım lütfen biliyorum çok oluyorum belki ama ihtiyacım var umarım kızmıyorsundur..kızsanda yapableceğim bir şey yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 8 Nisan 2010; 1:31:31 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.