Ben bunun haricinde bir sorun yaşamadım bu güne kadar. Bu sorunda çıkalı 10 gün olmadı
sorun falan yo karkadaslar telefon bu kadar cok olunca sıkayetlerın olmasıda normal.ben v40ı yuklemedım daha,telefonu aldıgım ılk bıkacgun hergun sarj edıyordum sımdı yogun kullanımda cok rahat 3 gun gıdıyor.daha hafıf kullanımda dahada fazla
quote:
Orijinalden alıntı: oberen
sorun falan yo karkadaslar telefon bu kadar cok olunca sıkayetlerın olmasıda normal.ben v40ı yuklemedım daha,telefonu aldıgım ılk bıkacgun hergun sarj edıyordum sımdı yogun kullanımda cok rahat 3 gun gıdıyor.daha hafıf kullanımda dahada fazla
Sorun v 40 ta zaten öncesinden bahsetmiyorum hocam
Arkadaşlar ışık sensörünü vs. açın tasarruf için çok farkediyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuzhan AŞAR
Arkadaşlar ışık sensörünü vs. açın tasarruf için çok farkediyor...
Açık Hocam
arkadaslar bataryalar ortalama olarak 1gün gidiyor 5800'da ve kullandıgınız programlara görede değişiklik gösterebiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: AlicanNalbat
arkadaslar bataryalar ortalama olarak 1gün gidiyor 5800'da ve kullandıgınız programlara görede değişiklik gösterebiliyor
v40 tan önce bir gün gidiyordu ama...
O zaman ben kafaları birz daha karıştırayım tüm hikayeyi anlatıyorum...
Bende bir adet 5800 var v 40.0.005 e yükledim ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Sbah işe giderken radyosunu akşam dönerken de mp3 ünü dinliyorum ve çalar saati ile uyanıyorum. Telefonla görüşme pek fazla yapmıyorum. Ama dediğim gibi uzun uzun öp3 radyo dinliyorum şarjı 5 gün gidiyor....
Geçen hafta kardeşim için ikinci el 5800 daha aldık... üzerindeki versiyon 3.01 falandı şarjı 1 gündebitiyordu tabi ben hemen v40 a yükleme işlemine girdim. yeni aldığım 5800 ın o product koduna göre yazılımı olmadığından phoeniz ile yazılım attım şimdi şarjı 9 saat anca gidiyor o da telefonu hiç ellemezsen konuşma vs yapmazsan. Sonradan farkettim ki yeni aldğım cihaz için çıkmış son fw versiyonu 2.05 miş ben almadan önce bir akıllı arkadaş da içinde 3.00 yükleyip cihazı gümletmiş.
Dolayısıyla arkadaşlar benden size tavsiye hackli fw miş yok efendim product kodu değişimiymiş hiiç bulaşmayın. telefonun orjinal fw si içinde sizin istediğiniz kadar yazılım atın değiştiremediğiniz parametreler mevcut farketmesek de hardware olarak farklar mevcut. İşte bu sebeple telefonun şarjı 1 gün bile gitmiyor..
Bunu bu halde satana da artık birşey diyemiyorum.
Şimdi ben bendeli bu v 40 yüklü 5800 ı kendi imkanlarımla phoenix vs 2.00 fw sine geri döndürebilirmiyim riski ne olur. Lütfen bu işi yapmış bir kiş cevap atsın.
Selamlar..
Konuyu takip edenler için yazıyorum v 50.0.005 ÇIKTI TÜRKİYEDEKİ MODELLER İÇİN DE VAR ANCAK ESKİDEN V 40 ÇIKMAYAN MODELLER İÇİN HENÜZ V 50 YOK
YİNE DE SEVİNDİRİCİ ÇÜNKÜ ARTIK SON VERSİYONU V 21 OLAN 5800 LAR İÇİN V 40 YAYINLANMIŞ DURUM DA (EN AZINDAN BENİM PRODUCT KODUMDAKİLER İÇİN BÖYLE) 0579269
V40 I İNDİRİP YÜKLEYECEĞİM BELKİ ŞARJ SORUNU BÖYLE ÇÖZÜLÜR...
YANİ İNANILIR GİBİ DEĞİL MA BU TOPİĞE İLK CEVAP YAZDIĞIMDAN BERİ DİĞER 5800 IMIN BATARYASI BİR TIK BİLE DÜŞMEDİ.... DİĞERİ İSE 1 GÜN DAYANMIYOR VE AYNI PİL İLE DEFALARCA DENEDİM....
Valla Arkadaşlar ;5800 ımı satıp E71 aldım çok rahatım tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme