Şimdi Ara

~~5800 XM Telefonu webcam yapmak hakkında yardım!.~~ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
13.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tebrik ve teşekkür ediyorum... Süresi geçmiş sertifika uyarısı için 1-2 sene geri alın telefon tarihini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccuneyt -- 31 Aralık 2011; 22:52:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leca

Ozaman yardım benden gelio Öncelikle programı paylaşalım;

Öncelikle bu programı indiriyoruz
    Smartcam; Burdan

-Programı indirdikten sonra klasörün içinden çıkan Smartcam uygulamasını bilgisayarımıza kuruyoruz ardından diğer smartcam.sis dosyasınıda telefonumuza atıyoruz.
    -Telefona attığımız sis dosyasınıda bi güzel kuruyoruz.Kurulum işlemini böylelikle hallettik
    -Daha sonra (ki şayet ip gösteren bir program kullanmadığınızı varsayarak) komut istemini(dos) açıyoruz.Açılan ekranda ipconfig yazarak şuan mevcut bilgisayarımızın ipsinin öğreniyoruz (IPv4 yazan bizim ip nomuz) ve bunu biyere not ediyoruz.
    -Sonra telefondan kurmuş olduğumuz smartcam adlı programı çalıştırıyoruz, açılan programda connect e tıklıyoruz açılan menüden wifi yi seçiyoruz,program bizden ip adresini girmemizi isticek burayada bir kenera not etmiş olduğumuz bilgisayarımızın ip adresini bi güzel yazıoruz ve bingo

Artık telefonunuzu kablosuz webcam olarak kullanabilirsiniz.Msn de falan tabi kamera ayarlarından kameranızı smartcam olarak değiştirmeyide unutmuyoruz
    Hadi kolay gelsin umarım faydam dokunur

Malesef Link Kırık

• Could not connect -34 diye bir hata alıyorum bağlanırken :S

Alttaki linkten indirebilirsiniz arkdşlar..
    http://cdn.shiftdelete.net/dl/smartcam1268843017.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolg... -- 23 Şubat 2013; 2:00:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.