Şimdi Ara

5800 xm şarj bitme süresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScovX

arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim.benim sarj hala 1 gun gidiyor telefona ilk 16 saat sarjını yaptım şimdi kendiliğinden bitince gene uzun bir sure sarj takıyımmı acaba?.Şebeke Yeri çift moddaymış onu sadece gsm yapıyım mı? telefonda avea hat takılı sinyalin altındada 3.5 g yazıyor.Harbi şimdi kıl kaptım servise goturmelimiyim? daha 2 gun olmadan servise goturmek istemiyorumda :)

ilk şarjı 16 saat yapma olayı yüzyıllar önceydi,dün sabah 11den beri şebekeyi sadece GSM olarak kullanıyorum bütün gün mesajlaştım tek diş az önce gitti daha mutlaka dene. 3,5G olayı bende de var onda bi sorun yok.
  • tmm o zmn şimdi sarjını bitiriyorum wi-fi vs açıp

sonra şarj ediyorum (45 dk 1 saatte boşken fulleniyor normalmi?) gsm e alıyorm herşey kapalı telefonu bekleme modunda tutuyorum hadi hayırlısı :)

bide arkadaşlar ben telefonun ışık ayarlarını falan full yapmıştım ondanda kaynaklanırmı?
  • quote:

tmm o zmn şimdi sarjını bitiriyorum wi-fi vs açıp

sonra şarj ediyorum (45 dk 1 saatte boşken fulleniyor normalmi?) gsm e alıyorm herşey kapalı telefonu bekleme modunda tutuyorum hadi hayırlısı :)

bide arkadaşlar ben telefonun ışık ayarlarını falan full yapmıştım ondanda kaynaklanırmı?

Tabiki etki eder. Işık şiddetini düşür bir kademe ben en yüksek kademeden bir tık aşağı ayarlıyorum yeterli geliyor. Onun haricinde ışık açık kalma süresi gibi bir ayar vardı onuda 10 saniye falan yap. Tuşa basarken titreşim yapıyor onu kapat.
  • tamam şimdi gsm ede aldım şarj 4 çizgi şuanda bi bakayım ne kadar gidecek sizce bu durumda uygulamalar girmezsem sadece mesaj alıp atarsam 2 gun gidermi?
  • quote:

tamam şimdi gsm ede aldım şarj 4 çizgi şuanda bi bakayım ne kadar gidecek sizce bu durumda uygulamalar girmezsem sadece mesaj alıp atarsam 2 gun gidermi?

Üst üste saatlerce mesaj yollayıp alırsan normaldir hızlı gitmesi. Ama test amacıyla dediğim gibi bataryayı sonuna kadar boşaltıp az yoğun kullanımda yani bir diğer değişle cihazı bekleme konumunda bir test et bu süre minimum 3-4 gündür bu sürenin altı bekleme süresi için çok düşüktür ki bu telefon için 480 saat bekleme süresi belirtilmiş hadi aldın 2 mesaj attın 2 arama yaptın 2 menüde gezdin desek yine 3-4 gün rahat gitmesi lazım şarjının.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 1 Ocak 2010; 2:08:10 >
  • o zmn sarj bi bitsinn hatsıza alayam ben ilginiz içiin çok teşekkür ediyorum.Şu anda sorun var gibimi?
  • quote:

o zmn sarj bi bitsinn hatsıza alayam ben ilginiz içiin çok teşekkür ediyorum.Şu anda sorun var gibimi?

Dediğim testi dene şarjın bittiğinde kaç gün dayandığını ve telefonu ne kadar kullandığını yazarsın o zaman bir sorun olup olmadığını anlarız.
  • ekran ışığını en düşüğe ayarlayın bence.. rahat görülüyor. Güneşte de iki saniyede en yükseğe çıkartıyor parlaklığı...
  • tamamdır sarjı bitirip paylaşıcağım deneyimlerimi :) Ekran Parlaklığını sonra deniyeceğim :)

Bugünü kapatıyorum herkeze ilgisi için teşekkür ederim :) şimdi herşeyi en yükseğe alıp sarjı bir bitiricem :)
  • arkadaş bir yöntem söylemişti.ama telefonu ilk aldığınızda yapmanız gerekiyor.bütün nokia larda oluyordu yöntem.bu yöntem sayesinde şarjınız daha iyi dayanıyor.yöntem de şarj etme olayı etkili.arkadaşa sorunca burada paylaşırım .işe yaradığı konusunda kefil oldu.5800xm de denerim bu metodu.
  • nedir bu yontem acaba?
  • Benim telefonda yaklaşık on günlük, her gün şarja takmak zorunda kaldım ama yeni olduğu için elimden düşmüyor, yoğun bi şekilde mesaj yazıyorum, bu arada müzik dinliyorum, arada bir internete falan giriyorum, bu kullanıma göre günlük takmam normal gibi...
  • bende sabah 13 : 39 da sarjı doldu ve telefonu açtım

şebeke gsm de
    ekran ışıgı en ustun bi aşağısı
    wi-fi bluetoth vs kapalı
    genel modda hafif titreşim kapalı
    hiç uygulamalar girmiyorum
    ve daha mesaj atmadım bu halde 3 gun gitmesini bekliyorum

hadi hayırlısı
  • quote:

bende sabah 13 : 39 da sarjı doldu ve telefonu açtım

şebeke gsm de
    ekran ışıgı en ustun bi aşağısı
    wi-fi bluetoth vs kapalı
    genel modda hafif titreşim kapalı
    hiç uygulamalar girmiyorum
    ve daha mesaj atmadım bu halde 3 gun gitmesini bekliyorum

hadi hayırlısı

ekran ışığını en düşüğe alın. çok farkedecek. ekranı yine rahatça görebilirsiniz. güneşte de 2 saniye içinde en yükseğe çıkartıyor. Hatta 45 saniye sonunda ekranın kararmasını 5 saniyeye çekerseniz batarya biraz daha fazla gider..
  • yazmayı unutmuşum o karama suresi 10 saniyedeydi :) telefonu boyle bi deniyeceğim gene 1 gune biterse servise goturcem
  • quote:

yazmayı unutmuşum o karama suresi 10 saniyedeydi :) telefonu boyle bi deniyeceğim gene 1 gune biterse servise goturcem

Hadi bakalım bekliyoruz sonuçları. Bu arada şarj fullden bir tık aşağı indiğinde çok hızlı gidiyor şarj. Yani şarj fullden bir tık aşağı indiğinde yoğun işlemler yapmamak gerek bir bakıyorsunuz pat pat pat inmiş pil göstergesi.
  • evet nokialarda ilk 2 diş cok dayanıyor bunu kendimde farkettim :) şuan hala full de az once bi resim 1 program attım kurdum bakıp geri çıktım
  • quote:

evet nokialarda ilk 2 diş cok dayanıyor bunu kendimde farkettim :) şuan hala full de az once bi resim 1 program attım kurdum bakıp geri çıktım

Alllahhh gitti gitti yapmayacaktın iner birazdan 3 çubuk

Şaka tabi ara sıra kurcalamakta sorun olmaz.

• bide birkaç sorum var konu dışndan :)

Garmin kurmak telefonun garantisini kapsama dışında bırakırmı
    telefonu hacklemek garantisini kapsama dışında bırakırmı? bide telefona zararı olurmu?
  • quote:

bide birkaç sorum var konu dışndan :)

Garmin kurmak telefonun garantisini kapsama dışında bırakırmı
    telefonu hacklemek garantisini kapsama dışında bırakırmı? bide telefona zararı olurmu?

Telefon hacklemeye gerek yok. Reisin sertifika alma ve programları sertifikalandırma anlatımı vardı o dökümanları bir araştır. Böylece hacklemeye falan gerek kalmaz. Garmin kurulumu cihazı garanti dışı kapsamı bırakmaz. Ayrıca garmini sadece crackliyorsun kullanmak için telefonun geneline yapılan birşey değil. Hacklemek tabiride aslında yanlış bir terim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.