tuşlu telefondan daha rahat kullanıyorum vallahi :D üstelik ilk kez dokunmatik bir cihaz kullanıyorum çok rahat
quote:
Kalibrasyon: Ayarlar bölümünde / Dokunma girişi bölümü altında bulunmakta. Burda sizin dokunmatik ekranda yaratılan tuşlar için tuş sınırlarını ne kadar taşırarak tuşa basmaya çalıştığınıza dair bir ayarlama yapılmakta. Eğer kalibrasyon esnasında hep tam hedef orta noktaya basarsanız, telefonunuz kendini ona göre kalibre edecek sizden menülerde tuşlar için tam isabet bekleyecek, böylelikle yanyana tuşlarda yapay zeka doğrudan istenilen tuşu bilecek, işlem küçük bir miktar hızlandırılacak. Eğer çok kenarlara taşırarak basarsanız, bu defa tuşa basarken kenarlara basımlarınızı dahi kabul edecek. Aralıklı tuşların olduğu menülerde aman tuşa bastım aman basamadım sıkıntısı olmaksızın gezineceksiniz. Bir de kalibrasyon yaparken çok kısa basım yaparsanız, algıyı hızlandırmış olursunuz. Tavsiye ederim. Kısa ve hafif basımlar gerçekleştirin kalibrasyonda.
Bilgi için teşekkür ederim arkadaşım...İyi oldu öğrendiğim.(Telefonu yeni aldım da :) )
Rica ederim dostum
konu yardımcı oldu saolun :)
Dostlar, yardımcı olabildikse ne mutlu. Ancak sizde de varsa birşeyler paylaşın bizimle
gerçekten çok yararlı bir konu. ellerinize sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: buFF00n
gerçekten çok yararlı bir konu. ellerinize sağlık.
Afiyet olsun hocam
Bu arada konuyu başlartırken bahsettiğim yavaşlığı iki aşamada çözmüştüm. Bunu belirtmeyi unutmuşum.
Birincisi: Bu kalibrasyon işi çok işe yarıyor. Dokunmatiğinden şikayeti olmayanlara bile tavsiye ediyorum. Neden daha hızlı bir telefon istemeyesiniz.
İkincisi: Yaşadığım yavaşlık mesajların açılması ile ilgiliydi. Mesajlarımı hafıza kartında tutuyordum. Benim hafıza kartım da verimi çok iyi olmayan bir kartmış. Telefona aldım, yavaşlıktan eser yok.
eski 6630um için bir program buldum.10mb mmc cache.telefonun mmc kartin 10mb ini cache olarak kullanıyor.telefon 1haftadır canavar gibi hiç bir sıkıntı yok gibi 1haftadır.Acaba 5800 için hafıza kartının bir kısmını ram gibi gösterecek hızını artıracak programlar mevcut değil mi ? Eğer var ise ne kadar güvenli olurlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: zameet
Cümleten teşekkür ederiz arkadaşlar, konunun faydalı olacağını düşünerek açtık. Yoksa sayfa sayısı 500leri geçmiş konu başlıkları var. Israrla orayı doldurmaya devam ediliyor. Donanım haber gibi kaliteli bir foruma yakışmıyor. Yöneticilerin acilen müdahele etmesi ve telefonla ilgili konu başlıklarını çoğaltmaları gerek. Ben orda sorularına yanıt arayanlara acıyorum. Aynı zamanda da sorulan sorulara "arkadaşım bu başlık altında bu konuşuldu, adam gibi okusan" gibi tepki verenlere de acıyorum. Soran adam gitsin 500 sayfayı okusun tabi, ne olacak ki, haklı. Bu ikili tartışıp durur, konuyu doldurup dururlar, başka birşey değil.
Kalibrasyon: Ayarlar bölümünde / Dokunma girişi bölümü altında bulunmakta. Burda sizin dokunmatik ekranda yaratılan tuşlar için tuş sınırlarını ne kadar taşırarak tuşa basmaya çalıştığınıza dair bir ayarlama yapılmakta. Eğer kalibrasyon esnasında hep tam hedef orta noktaya basarsanız, telefonunuz kendini ona göre kalibre edecek sizden menülerde tuşlar için tam isabet bekleyecek, böylelikle yanyana tuşlarda yapay zeka doğrudan istenilen tuşu bilecek, işlem küçük bir miktar hızlandırılacak. Eğer çok kenarlara taşırarak basarsanız, bu defa tuşa basarken kenarlara basımlarınızı dahi kabul edecek. Aralıklı tuşların olduğu menülerde aman tuşa bastım aman basamadım sıkıntısı olmaksızın gezineceksiniz. Bir de kalibrasyon yaparken çok kısa basım yaparsanız, algıyı hızlandırmış olursunuz. Tavsiye ederim. Kısa ve hafif basımlar gerçekleştirin kalibrasyonda.
bende bılmıyordum teşekürederim ayrıntılar icin.
saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: caspertxt
quote:
Orijinalden alıntı: zameet
Cümleten teşekkür ederiz arkadaşlar, konunun faydalı olacağını düşünerek açtık. Yoksa sayfa sayısı 500leri geçmiş konu başlıkları var. Israrla orayı doldurmaya devam ediliyor. Donanım haber gibi kaliteli bir foruma yakışmıyor. Yöneticilerin acilen müdahele etmesi ve telefonla ilgili konu başlıklarını çoğaltmaları gerek. Ben orda sorularına yanıt arayanlara acıyorum. Aynı zamanda da sorulan sorulara "arkadaşım bu başlık altında bu konuşuldu, adam gibi okusan" gibi tepki verenlere de acıyorum. Soran adam gitsin 500 sayfayı okusun tabi, ne olacak ki, haklı. Bu ikili tartışıp durur, konuyu doldurup dururlar, başka birşey değil.
bende bılmıyordum teşekürederim ayrıntılar icin.
saygılar.
sadece 3 işlem ve tam hız 1"--sensörleri kapatıyoruz 2"--orjinal temasını seciyoruz 3"--son olarak tema efektlerini kapatıyoruz işlem tamam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme