Arkadaşlar telefonu yeni aldım şuana kadar birsürü program oyun sorunsuz yükledim ama size bir kaç sorum olcuak cevaplarsanız sevinirim...
1- Telefonu ilk zamanlar aldığımda direk usb takıp depolamayı seçip mp3leri hafıza kartına atıyordum sonra müzik çalar direk tanıyordu.Ama şimdi attığım Mp3 ler hafıza kartında gözüküyor ama müzik çalar görmüyor bunun nedeni nedir?Nokia Ovi Suite Programını kullandım ondada görmedi:S 2-Telefondan Playlist yapmak baya zor bilgisayardan playlist yapma imkanımız var mı? 3-USB bağlantısını nasıl güvenli olarak kaldırıyorsunuz?Ben depolamayı seçtiğimde flash bellek gibi güvenli kaldır diyorum ama telefon hala bağlı gözüküyor.PC Suite nasıl güvenli çıkabiliriz?
ya çek gitsin nolacak ne güvenliligi kaç yıldr usbden baglar çekerıım hıc bı telefonumda bu yuzden bozulmadı
quote:
Orijinalden alıntı: !nF3Rno
Arkadaşlar telefonu yeni aldım şuana kadar birsürü program oyun sorunsuz yükledim ama size bir kaç sorum olcuak cevaplarsanız sevinirim...
1- Telefonu ilk zamanlar aldığımda direk usb takıp depolamayı seçip mp3leri hafıza kartına atıyordum sonra müzik çalar direk tanıyordu.Ama şimdi attığım Mp3 ler hafıza kartında gözüküyor ama müzik çalar görmüyor bunun nedeni nedir?Nokia Ovi Suite Programını kullandım ondada görmedi:S 2-Telefondan Playlist yapmak baya zor bilgisayardan playlist yapma imkanımız var mı? 3-USB bağlantısını nasıl güvenli olarak kaldırıyorsunuz?Ben depolamayı seçtiğimde flash bellek gibi güvenli kaldır diyorum ama telefon hala bağlı gözüküyor.PC Suite nasıl güvenli çıkabiliriz?
Playlist Yapmanın En Basit Yolunu Söyliyim Ben Sana :) Normal Winamp Programından Parçalarını Tek Tek Oluştur ve Onları Playlist Olarak Kaydet. Sonra Oluşturduğun Playlist Dosyasını Şarkılarla Birlikte Telefona At Playlistin Hazır :) 5800 Winamp Playlist Dosyalarını Destekliyo.
OxOMasK
Çok teşekkürler dostum.Playlist yapmak işkenceydi
Birde attığım mp3leri küyüphaneyi yenile dedikten sonra müzik çalar görüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: !nF3Rno
OxOMasK
Evet telefonu bilgisayara bağlayıp çıkardıktan sonra bunu yapman lazım. Normal yani.
ben de deniyorum şimdi bu işi yapmayı ama çalma listesi oluşturunca olan dosayı, telefondaki mp3 lerin arasına atarken gelen seçeneğe ne diyeceğiz, tümüne evet dedim, bilgisayarım/ 5800 e giirp mp3 lerden play listi seçince hala gidip bilgisayardan alıyo mp3 ler, telefondan almıyo sorun yaşar myım acaba
yaptım ama hala şarkıları göremiyorum play listte, dosya yöneticinden girip mp3 lerde onları görebiliyorum ama hala play liste te otomatik görünmüyor
şarkılar görünür hale geldi fakat 3. yenilemde oldu, peki ya play list olayı? çalma listelerine tıklaınca görünmüyor, dosya yönticisinden mp3 lerin içine girip orda pls uzantılı olarak görebiliyorum winamp playlist uzantısını, aç dedim ama normal metin belgesi gibi açtı, siz nası yaptıız, yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim
naptın düzeltebildin mi ?
düzelttim, tesadüfen o an oldu ama şimdi aynı şekild yapamıyorum, şöyle yaptım: telefon/ hafıza kartı/ mp3/ sonra örneğin jimi hendix klasörüne girip tüm şarkıları seçip enter a bastım ( yanlşlıkla basmıştım ) sonra bir baktım aynı klasörde çalma listesi oluşmuş, galiba uzantısı mp3a mıydı neydi teker teker tüm albümlerime yaptım. şimdi herşey çok güzel fakat birkez daha denedim sonradan bir albüm daha atmak için, orda enter a bastığımda sadece tek şarkı çaldı. birdahaki sefer nası yaparım bilmiyorum...
hay allah razı olsun memnan hakkaten bi tıkla oldu hala inanamıyorum :S :D
quote:
Orijinalden alıntı: zgronrn
OxOMasK
Valla 4 sene geçmiş ama teşekkür etmeden geçemeyeceğim benim usb yeri bozuldu o yüzden kart okuyucuyla hafıza kartına atıyordum hep şarkıları ama kütüphanede gözükmüyordu o yüzdende elle tek tek açıp dinlemek zorunda kalıyordum şarkıları salak gibi. Kütüphaneyi yenile diye bir seçenek olduğunu yeni gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: Rodin
quote:
Orijinalden alıntı: zgronrn
OxOMasK
Valla 4 sene geçmiş ama teşekkür etmeden geçemeyeceğim benim usb yeri bozuldu o yüzden kart okuyucuyla hafıza kartına atıyordum hep şarkıları ama kütüphanede gözükmüyordu o yüzdende elle tek tek açıp dinlemek zorunda kalıyordum şarkıları salak gibi. Kütüphaneyi yenile diye bir seçenek olduğunu yeni gördüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme