İyi Günler Arkadaşlar 5800'mdaki Orjinal 3 adet oyun Yeni CF yüklemem Sonucunda Silinmiştir Bunları Paylaşan Arkadaş Olursa Sevinirim Nette Bulamadım
Yardım Edebilcek Biri yok mu Arkadaşlar
o oyunlar fw de kayıtlı olduğu için ayrı olmuyor. ama oyun istersem imzaama bakabilirsin
Şansımı Denemek İstedim Belki Bulabilirim Diye o Oyunlar Güzeldi.
Arkadaşım sunrise konusunun ilk sayfasında bounce oyunu verilmiştir.ona bak istersen.diğer oyunlarıda biraz araştırırsan bulabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: getta
Arkadaşım sunrise konusunun ilk sayfasında bounce oyunu verilmiştir.ona bak istersen.diğer oyunlarıda biraz araştırırsan bulabilirsin
onu gördüm fakat site erişime kapanmış indiremedm :)
quote:
Orijinalden alıntı: tenten16
quote:
Hmm
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tenten16
quote:
Hmm
Anti sansür indir veya dns ayarlarını
8.8.8.8 8.8.4.4
veya
156.154.70.22 156.154.71.22 yap ve konudaki linki indir.konudaki link biraz değişik araya ***lar konduğu için hatalı ama alıntıdan linki kopyalabilirsin.Yada ben aşağıda veriyim linki.
http://megaupload.com/?d=24R0WKSD
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme