Şimdi Ara

5800 için SMS programı sorunu ve arayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. 5800 sunrise v1.3.2 kullanıyorum (tavisye ederim ).Smslerde smiley kullanma imkanı veren programlar vardı.Örneğin A-sms.ancak a-sms in s60v3 için olduğunu unutup yükledim telefona. program açılmıyor haliyle ve telefondan da kaldıramıyorum. programı nasıl kaldırabileceğime yardımcı olabilecek arkadaşlardan fikir bekliyorum

bu arada a-sms in v5 için olan sürümünü veya aynı işlemi gören farklı programları önerebilirmisiniz? şimdiden herkese çok teşekkürler

• hocam pc suite e bağlayıp, programdan kaldırmayı denedinizmi?
  • Hocam derhal deniyorum, malum vize haftasından önceki zaman olduğum için terelliyim biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

Hocam derhal deniyorum, malum vize haftasından önceki zaman olduğum için terelliyim biraz

umarım olur hocam yoksa hard format yolu gözükür sana
  • yok yok oldu çok saol dostum ya mümkünse nomad hocam v6.0+v2.0 cfwsini çıkarana kadar telefona müdahale etmek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gravis

yok yok oldu çok saol dostum ya mümkünse nomad hocam v6.0+v2.0 cfwsini çıkarana kadar telefona müdahale etmek istemiyorum

önemli değil hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu aynen ben de o cwf yi bekliyorum

• Sms programı hala aranmaktadır, fikri olan ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.