Şimdi Ara

5800 ı modem olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc suiteden modem olarak kullanmayı denedim ancak aşağıdaki hatayı alıyorum.Nasıl telefonu modem olarak kullanarak internete bağlanabilirim?

5800 ı modem olarak kullanmak

AMD Athlon X4 Black Edition 860k | MSI A68HM-E33 V2 FM2 | Kingston 8GB-1600 DDR3 SDRAM) | Sapphire Radeon R7 240 | Asus VK228H 21.5" | Dark Optimus USB 3.0 | Sandisk 128GB Ultra Plus SSD | High Power Elements 500W
  • Erişim noktasının altında kullanıcı adı,şifre ve ek başlatma komutları var.Buralara ne yazacağım?

Orijinalden alıntı: hacker_49

Erişim noktasının altında kullanıcı adı,şifre ve ek başlatma komutları var.Buralara ne yazacağım?

Bu ayarların hepsi telefondaki internet bağlantısı ayarları için sim kart takılınca otomatik olarak yüklenir. yani kullanıcı adınız, şifreniz ve diğer bütün bağlantı ayarları ayarlı olmalıdır. Sizin değiştireceğiniz tek şey, DNS ayarları olabilir.

Bu ayarlarınızda sıkıntı varsa, kullandığınız hattın müş. hizmetlerini arayıp, yapılandırma bilgilerini isteyin. Msj olarak yollarlar, sizde kaydedip ayarlayabilirsiniz.
  • kullanıcı adı şifre vs. boş olmalı. ben öyle kullanıyorum ve ayrıca one touch access ayarları ile telefonun ayarları ilişkili değil. yani telefonun ayarları yapılmamış olsa bile one touch ile bağlanabilirsin.

Ve bir tavsiyem var. Biliyorsunuz windows live ile msn bedava. telefonunuzu usb ile bilgisayara bağlayın. one touch accesse girin. bağlantıyı elle yapılandır yerine girin. kullanıcı adına vflive yazın. diğerlerini boş bırakın. bu şekilde pcden de bedava msne girebilrsiniz. ancak denemedin .denemek isteyen olursa, telefonundan TL gidip gitmediğini kontrol etsin.

AMD Athlon X4 Black Edition 860k | MSI A68HM-E33 V2 FM2 | Kingston 8GB-1600 DDR3 SDRAM) | Sapphire Radeon R7 240 | Asus VK228H 21.5" | Dark Optimus USB 3.0 | Sandisk 128GB Ultra Plus SSD | High Power Elements 500W
  • vaylısı olmayan bir notbukum var ortamda kablosuz internet ve bir adet bağlantı kablosu ile beraber 5800 cep telefonu var internete bağlanabilirmiyiz. Dikkat şebeke internetini değil koblosus ağı kullanmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magandalar17 -- 18 Haziran 2010; 21:01:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Router'ı modem olarak kullanmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.