Şimdi Ara

5800 hafıza dolu uyarısı alıyorum lütfen yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
44.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: culudamar

quote:

Orijinalden alıntı: >Galatasaray<

quote:

quote:

quote:

Merhaba ben de aynı hatayi alıyorum sık sık. Sim mesajları boş, telefon hafızasında da 25 mb boş yer var. 1-2 az önce de bu hatayı alıyordum, netten baktım, bir kod girerek telefonu resetleyünce düzelmişti. Sürekli reset mi lazım?

cfw kur olmaz.

Telefonum zaten v60. Başka bir cfw mi kurayim?

Cfw dememden kasıt sunrise,moonligt falan yükle anlamında

Cfw sanırım custom firmware gibi birşey. Biraz inceledim, kullananlar memnun, ama yine de orijinal yazılımın da bir çözümünün olması lazım gibi geliyor bana. Başka çözüm önerisi olan var mi? Cfw kurmayı ilk fırsatta deneyeceğim ama zaman alacak gibi:(

Cfw kurmanın hiçbir zorluğu yok video'lar bile var yükleme anlatımı hakkında.Ayrıca kuramassan birinden rica edersin uzaktan senin pc'ne bağlanır o yapar işlemleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

5800 size beni bırakın diyo siz farkında degilsiniz

Bu sorun çok basit bir şekilde halloluyor sim kartı falan çıkarmaya gerek yok

Mesajlar>Seçenekler>Sim mesajları
    Ordaki mesajları silin sorun hallolucaktır.Bu yüzden de telefonu bırakmaya hiç gerek yok :D

Sorun halloldu, Teşekkürler ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba ben de aynı hatayi alıyorum sık sık. Sim mesajları boş, telefon hafızasında da 25 mb boş yer var. 1-2 az önce de bu hatayı alıyordum, netten baktım, bir kod girerek telefonu resetleyünce düzelmişti. Sürekli reset mi lazım?

cfw kur olmaz.

Cfw sanırım custom firmware gibi birşey. Biraz inceledim, kullananlar memnun, ama yine de orijinal yazılımın da bir çözümünün olması lazım gibi geliyor bana. Başka çözüm önerisi olan var mi? Cfw kurmayı ilk fırsatta deneyeceğim ama zaman alacak gibi:(

Cfw kurmanın hiçbir zorluğu yok video'lar bile var yükleme anlatımı hakkında.Ayrıca kuramassan birinden rica edersin uzaktan senin pc'ne bağlanır o yapar işlemleri.

merhaba, internetten biraz araştırdım, telefon ayarlarını ve içeriğini yedekledikten sonra hard reset atmak da sorunu çözüyor:) 50 mb yer açıyor telefon hafızasında.

Cfw de kuracağım inşallah, öveni çok.

Destek için tsk:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cfw kur olmaz.

merhaba, internetten biraz araştırdım, telefon ayarlarını ve içeriğini yedekledikten sonra hard reset atmak da sorunu çözüyor:) 50 mb yer açıyor telefon hafızasında.

Cfw de kuracağım inşallah, öveni çok.

Destek için tsk:)

orjinal yazılımın fonksiyonelliği ve kararlılığı az. cfw de ise orjinal yazılımın üzerine gelen birçok fonksiyon ve görsellik vardır. bunları şimdi burada anlatmam çok zor çünkü cfw modlayan arkadaşların 1,5 - 2 senedir yaptıkları çalışmalar, sarfettikleri emek saymakla bitmez. 1,5 senedir cfw kullanıyorum ve her yeni çıkan cfw yi takip ediyor,deniyorum. bu 1,5 sene zarfında asla orjinal yazılıma geri dönmeyi düşünmedim. Size cfw olarak sunrise ı yada moonlight ı öneririm. 2 sini de kullandım kararlı ve görsel yönden harika yazılımlar. sunrise ve moonlight ın ilk sayfalarını incelemenizi tavsiye ederim(özellikle sunrise a girin orada epeyce bilgi vardır.)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tragedıe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

5800 size beni bırakın diyo siz farkında degilsiniz

Bu sorun çok basit bir şekilde halloluyor sim kartı falan çıkarmaya gerek yok

Mesajlar>Seçenekler>Sim mesajları
    Ordaki mesajları silin sorun hallolucaktır.Bu yüzden de telefonu bırakmaya hiç gerek yok :D

hafıza dolu uyarısına bir çözümün varmı formatsız ama yoksa onu bırakacam n8 alacam idareten

Ayarlar>Uyg. Yoneticisi>Yüklü uygulamalar>hafıza kartı işareti olmayanlar C: telefon hafızasına kayıtlıdır müzik çalar ve Ovi Store Cllient hariç hepsini silebilirsin hafıza problemi ortadan kalkar bende aynı şekilde

Teşekkürler

• ya şimdi telefonuma uygulama indiricem ama yetersiz alan diyor bana telefonda 10 mb kartta 10 gb lık yer var ama yine de indiremiyorum. bu neden oluyor ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.