Bildirim
5800 e-posta ayarları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ne maili kuracaksın kurumsal mail mi? yoksa hotmail yahoo gmail gibi mail mi? -
gmail kuracağım ama ondan evvel mail başlıklarını nasıl silerim onuda öğrenebilirsem iyi olur.
teşekkürler.. -
gmail kurmak için pop3 işlerini filan boşver. Nokia messaging uygulamasını kur. oradan maillerini mail adresin ve şifren ile girerek ekle bu kadar. pop3 filan yok.
mail başlıkları nerede şu anda?
mesajlar kısmında diyor isen eğer seçenekler ayarlar eposta mail kutularına girerek eklediğin gmail i sil gider hepsi. sonra benim dediğim nokia messaging i ekle. mail adresi ve şifreni girerek halloluyor.
10 taneye kadar mail kutusu ekleyebiliyorsun
email.nokia.com adresinen uygulmayı cekebilirsin. telefonundan girerek. -
teşekkğr ederim arkadaşım messagingi indiriyorum şu an... -
Ben kurdum ettim baya güzel.Ama deneme sürümümüş zaman bitince satın almamız gerekiyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 15 Ocak 2010; 19:50:22 > -
arkadaşlar 5800 da gmail ve yahoo ekledim posta kutuma ama hotmail ekleyemedim..bir fikri olan var mı? -
html tabanlı mail gösterebilen daha kaliteli bir program varmı. Birde messaging kurulunca kısayol olarak email yazıyor doğru programı kullanıyorum değilmi? -
lütfen kurulumu hakkında bilgi verebilir misiniz?
(kurulumunda örneğin erişim noktasını kullanılan şebeke olarak belirtiyor bunu nasıl düzeltebilirim?) -
arkadaslar maıl kurulumunu yapıyoruzda bu mailleri talafondan nasıl sılebılırız -
quote:
Orijinalden alıntı: oberen
arkadaslar maıl kurulumunu yapıyoruzda bu mailleri talafondan nasıl sılebılırız
ayarlar>telefon>uygulama ayarları kısmına gel... orada mesajlara gir. eposta kısmından hesabı silebilirsin kardeşim... -
kardeşim bak şimdi gir mesajlara
ordan e-maile gir sonra bir iki bilgi isticek onları da yap yapamazsan bi daha bakarız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X