Şimdi Ara

5800 den mezuna kalınır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Türkiye'de yaşıyoruz, durum her geçen gün daha kötüye gidiyor yaz gitsin. Ayrıca Hacettepe Ceng'e gelebilirsin çok tanıdığım var senin sıralamanda gelen.
  • Veins kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bu sene 10k yapan biri ile 3k yapan birinin çok farkı olmadı. Bu nedenle onu sorun etmem. Önemli olan eğitim benim için. Hacettepede bunun iyi olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 78.75 geldi hocam tyt dikkat hatası ve obp mağduruyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekar55

Hocam zaten bu sene 10k yapan biri ile 3k yapan birinin çok farkı olmadı. Bu nedenle onu sorun etmem. Önemli olan eğitim benim için. Hacettepede bunun iyi olacağını düşünüyorum.
    Buyrun gelin hocam sizin gibi arkadaşlar bölüme değer katar.
  • Veins kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı hocam inşallah. Teşekkürler yorumlarınız için.

• Haklısınız hocam. Seneye ne olur belli değil.

• Hocam çok güzel sıralama yapmışsınız. Bence cidden kalmayın. Hem ömrünüzden boştan yere bir sene gidecek, o bir senenin de nasıl geçeceğini siz düşünün. Yok COVID yok sınav yok bilmemne... Bir senede üç sene yaşlanırsınız. Hem de sınav anı çok riskli siz de biliyorsunuz. Sınavda çişiniz gelse geri çekersiniz belki de sıralamayı. 5800'den emeğinizin karşılığını alabileceğiniz bölüm bulabileceğinizi düşünüyorum. Tercih yapın bence.
  • Hocam dediğiniz gibi sınav anı oldukça problemli. Bu riski merak etmiştim ben de

• Kesinlikle İTÜ yapay zekayı başa koyun ayrıca istanbuldaysanız özel ünilerde çok güzel lab imkanları ve akademik kadrolar var.
  • Thurnusol Kağıdı T kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah itü yapay zeka tutar ya da koç anadolu bursiyerliği çıkar. Ona da başvurmuştum bekliyorum. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

• Hocam 1296 dan kalmayi dusundum.
    istedigim yer olmuyor benim de anlarsiniz beni
    Beni vazgeciren su son 3 4 ayda yasadiklarimiz oldu
    Bir anda her sey degisiyor bunu dikkate alin
    Simdi baslasaniz da aralik ocak veya mart nisanda hangi psikolojide olacaginiz belli degil ya depresyona girer ve salarsaniz ?
    İyice dusunun derim
    Ayrica akademik olarak benzeriz ben de full deneme ataagim lakin fark eden ne olacak ki ? Tyt+115 den dusmuyordum.103 geldi.ceng zaten ucuyor bi tık iyi yapsaniz gene kacabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz kumar ben 7k dan kalıp çekememiştim .Ama pek pişman değilim
  • Hocam ben de 110+ yapardım sınav stresi beni bitirdi. Söylediğiniz Her şeyde size katılıyorum. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.

• Na na N kullanıcısına yanıt
    Oldukça riskli gibi hocam bir arkadaşımla görüştüm o da 5200 den kalmayı düşünüyor. Bakalım hayırlısı.

• ekar55 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak istedigimiz su mesela sinavdan 1 hafta sonra 2 hafta sonra tekrar girmek 1 yil daha calissan calisacak konu yok deneme atarsin paso
    Yani sinav sorulari farkli olsun fark etmez akademik olarak bilginiz tam o sinava 10 kere girseniz 7 sinde istediginizi alirsiniz ama o 3 u geliyor bazen
    Bana kalirsa mezun kalmanizi onermem hocam siz yine de en iyisini kendiniz bilirsiniz iyice tartin Aceleye gelmesin

• Haklısınız hocam. Enine boyuna değerlendirip karar vereceğim inşallah. Hayırlısı bakalım.

• Valla bizim jhaer attı 4400 gibi bir yerden bu sene tr 18.si yani yapılıyor valla geri atan çok az ama var.
    Kutaz vardı mesela o da 4k bu sene 501. oldu gibi örneklerim var soru grubundan.
    Kalırsanız haber verir misiniz hocam bir arkadaşım 3800 den kalmayı düşünüyor ama hedefim için değer mi diye soruyor.Yorumlarınızı ona atacğaım
  • Hocam pm bakıyor musunuz?
  • Bana obpni söyle sana kim olduğunu söyleyeyim

• DevilsAdvocte D kullanıcısına yanıt
    87.50

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.