Bildirim
576p 50hz SORUNU!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
rgb kablo ile bağla -
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
rgb kablo ile bağla
rgb ile bağladıktan sonra hd görünütün ne anlamı kalıyor? -
yeni aldığına göre fabrika ayarlarında olması lazım ama bi reset at bakalım.ps3 ün kapalıyken power tuşuna 5 sn süreyle basılı tut ekran ayarların sıfırlansın.ondan sonra görüntü geldiğinde ayarlardan görüntü kalitesini yükseltirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: askerdem
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
rgb kablo ile bağla
rgb ile bağladıktan sonra hd görünütün ne anlamı kalıyor?
hdmı kablosu alman lazım.altın olanlarından al.20-30 tl civarı bulursun :) -
hdmı kablo ile bağlı şu anda lcdye zaten... reset attım ama değişşen bir şey yok... çözemedim gitti -
quote:
hdmı kablo ile bağlı şu anda lcdye zaten... reset attım ama değişşen bir şey yok... çözemedim gitti
hocam kapatma tuşuna basılı tut.biiip diye ses gelince bırak -
quote:
Orijinalden alıntı: By_Meto
quote:
hdmı kablo ile bağlı şu anda lcdye zaten... reset attım ama değişşen bir şey yok... çözemedim gitti
hocam kapatma tuşuna basılı tut.biiip diye ses gelince bırak
yaptım üstad sony ile görüştüm hatta ordakilerde aynısını yaptırdı acaba tvnin hz desteklememe sorunu olabilirmi? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: By_Meto
quote:
hocam kapatma tuşuna basılı tut.biiip diye ses gelince bırak
yaptım üstad sony ile görüştüm hatta ordakilerde aynısını yaptırdı acaba tvnin hz desteklememe sorunu olabilirmi?
olabilir.tv nin markası ne -
http://www.crea.com.tr/urun_detay.php?Grup=ev-lcd_tv-tierra-tierra_32_lcd_tv_k32s&SGrup_No=33&Stok_no=2880
hayır desteklememesi imkansız
bu hdmı kablolarda hd ready yada full hd olarak ayrılıyormu? -
dostum tv ps3 ün hz sini desteklemiyor -
ee napcaz? -
normal bağla ayarlardan hd yi seçeceksin lak diye hd yi bağlıyamazsın -
ilk baş scart ile tv ye bağlayıp görüntü aldım ondan sonra hd seçip kabloyu taktık ama görüntü geldiğinde 576 50hz yazıyor ama görüntü gelmiyor? ben kablodan şüpheneliyorum ama.. -
Skart bağlıyken görüntü ayarlarını HDMI'dan 1080i'ye ayarlamayı dene arkadaşım. Aynı sorunu monitörle TV arasında değişiklik yaparken ben de yaşıyordum -
normal ps3 ün kablosuyla bağla sonra ise hd ayarına geçde o geçince ekran kararcak hemen tvden hd kanalına geç sonra ise onayla olduda bitti maşşallah -
problem bende de var arkadaşlar.
slim var bende. scart girişi de yok.
nasıl çözebiliriz acaba fikri olan var mı?
tşkler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X