|
Bildirim

|
Kavisli monitörlerde hiçbir şey doğru görünmüyor, düzlem, açı, eğrilik derken her şey yanlış görünüyor, aslında bu bildiğin bir hata ama çevreleyici vs vs diyerek satıyorlar bir şekilde. Hele benim gibi tasarım işiyle uğraşıyorsanız böyle monitörleri kullanmak imkansız çünkü her işiniz yanlış çıkar o derece :)) Eni uzun, yüksekliği kısa monitörlerde de çok kayıp oluyor 27'' veya 34'' 16:9 bence en iyisi.
|
|
Ön sipariş var mı kampanya falan 77 inç kavisli 8k çıkarsalar süper olur
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuraT69Turab -- 12 Ağustos 2023; 21:21:57 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 14 Ağustos 2023; 00:01:23 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Dediğiniz monitör 26.5 inç 1440p oled. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 20 Ağustos 2023; 2:33:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kur eskisi gibi düşük olsa alınabilir, oled'te yanma sorunu da var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 20 Ağustos 2023; 20:14:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
hayırlı olsun, ne zaman hangi marka model kaç tl'ye aldınız, yazabilirmisiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 31 Ağustos 2023; 12:35:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Monitör'leri sormuştum, kavisli tv veya kavisli monitör kullanmıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 3 Eylül 2023; 12:4:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
-- --Bilgisayar 1-- MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
|