Fıs adamsın abi fıs bu adam dünya üzerinde rusça bilmesine rağmen bir rus kız arkadaşı olmayan tek insan. fıs fıs ben diyorum size.fıs bu adam
quote:Orjinalden alıntı: ***Damre*** red öle denir mi? o kendini geliştirmek için dil öğreniyordur kesin kesin, tek derdi o
quote:Orjinalden alıntı: ***Damre*** red öle denir mi? o kendini geliştirmek için dil öğreniyordur tabi ne demişler 1 dil 1 insan 2 dil 1 insan 3 dil 1 insan 4 dil 1 insan
quote:Orjinalden alıntı: RedBullVodka quote:Orjinalden alıntı: ***Damre*** red öle denir mi? o kendini geliştirmek için dil öğreniyordur kesin kesin, tek derdi o şimdi başka bir derdi olsaydı,çoktan rus kız arkadaşı olurdu, olmadığına göre bu işte bi iş var
quote:Orjinalden alıntı: RedBullVodka bu iki dakka çok gıcık yaw o 3 dakka oldu galiba yanlış bilmiyorsam....
yaw arkadaşlar adam yarın kulağını deldiriyormuş bu adamda işler var ben size diyeyim bildiği bütün dilleri ve kendi dilini öpüşürken kullanıyor adam
quote:Orjinalden alıntı: 57.ALAY adam romance bir adam. hem keman çalıyor, hem hatunları öpüyor, hem dil kullanıyor çok fonksiyonlu quote:Orjinalden alıntı: irish erken daha erken olmaz ayıp daha yeni başladık
Evet ben bir fısım.Fıs olabilirim ama hangimiz fıs değiliz ki? Kimimiz otobüste gözleriyle bizi yiyip bitiren kızlarla konuşamayız mesela?