Şimdi Ara

5664 Hasar Sorgulama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
17.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eren15935

Benimde merak ettigim bi mevzu var. Sigorta yaptirirken sigortaci kisi aracin basina ne gelmis nasil bi kazaya karismis. Kac tl. Degisen parcalari falan bunlari gorebiliyormu? Kadinin birine sordum bana dedi biz de 5664 kadar ogrenebiliyoruz ancak. Sizce oylemi?

Öyle değil kadın sallamış. Tramer kaydında bir şey çıkmayan ancak sigorta kayıtlarında pert gözüken araçlar var, bizzat müşteri olduğum bir araçta başıma geldi bu durum. Sigortacılar kaza tutanağı tutulmuş tüm hasarlara fotoğraflarıyla birlikte ulaşabiliyorlar. sbm.org.tr adresinden eğer ki aracın şu andaki sahibi kaza tutanağı tutmuşsa onu da görebilirsiniz ama bunlarda hasar bilgisi yazmaz,sadece kaza tutanakları varsa kaza fotoğraflarını görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Benimde merak ettigim bi mevzu var. Sigorta yaptirirken sigortaci kisi aracin basina ne gelmis nasil bi kazaya karismis. Kac tl. Degisen parcalari falan bunlari gorebiliyormu? Kadinin birine sordum bana dedi biz de 5664 kadar ogrenebiliyoruz ancak. Sizce oylemi?

Öyle değil kadın sallamış. Tramer kaydında bir şey çıkmayan ancak sigorta kayıtlarında pert gözüken araçlar var, bizzat müşteri olduğum bir araçta başıma geldi bu durum. Sigortacılar kaza tutanağı tutulmuş tüm hasarlara fotoğraflarıyla birlikte ulaşabiliyorlar. sbm.org.tr adresinden eğer ki aracın şu andaki sahibi kaza tutanağı tutmuşsa onu da görebilirsiniz ama bunlarda hasar bilgisi yazmaz,sadece kaza tutanakları varsa kaza fotoğraflarını görebilirsiniz.

Aaa Yani bende oyle olmasi lazim diye dusunuyordum. Kadin hakket sallamis beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2011 model seat ibiza araç aldım 5664 den hasar kaydını sorguladığımda 650 tl yanma olarak gözüküyor 650 tl yanma için çok komik bir rakam serviste teyit ettim o tarihte sadece arka cam değişmiş yani tamamen eksperin hatası denildi nasıl düzeltebilirim bunu bana bu konuda yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan3444

2011 model seat ibiza araç aldım 5664 den hasar kaydını sorguladığımda 650 tl yanma olarak gözüküyor 650 tl yanma için çok komik bir rakam serviste teyit ettim o tarihte sadece arka cam değişmiş yani tamamen eksperin hatası denildi nasıl düzeltebilirim bunu bana bu konuda yardım edin

bu nası bi iş arkadaş yav...sisteme güvenelim diyoruz sistem de yamuk işliyorsa neye güvenecez???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende demin yaptım sorguyu 1 adet kazaya karışmıştır diyor KZ1 14bin tl yazıyor araç hasar kayıtlı mı oluyor pert kaydı mı oluyor anlamadım miktar bana biraz fazla geldi .
  • "Ağır hasarlı" ibaresi yer almıyorsa,pert değildir.Hasar kayıtlıdır sadece.Tabi burada hasar kaydının miktarı da önemlidir.Sizinki normalin üstünde duruyor.
  • Arkadaslar 2014 te aracimi plaka ve şasiden sorguladigimda 1 adet kaza ve 0.61 tl yaziyordu tabi ben ekspertiz raporunu bulmustum 662 tl lik olaydı. Şimdi aracımı satışa koydum 2011 de de bir carpma Ktt cikiyor ama tutar çıkmıyor şaşırdım açıkçası. Oluyormu böyle şeyler. İşin ilginci şimdi o kazanin ktt raporuna ulaşamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazılarında sadece çarpma diye geçiyor ve tutar yazmıyor onlar neden,bir bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.