Şimdi Ara

5656756795322.0 dan nasıl matematik öğrenilir başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu baş belasından benim en az 28-29 net yapmam lazım ve şu anda hiç birşey yapamıyorum 11 im full paragraf çözdüm ve sosyali bitirdim birde simetri kimya çözdüm tm den alan düşünüyorum ondan dolayı bu başbelasına bir an evvel başlacağım önerileriniz nedir bu arada denemelerde 1 tane bile çözemiyor..

• UP
  • Canım kardeşim , Var sayki , hayatın bu sınavın neticesine bağlı , eğer bu sınavda istediğin neti yaparsan aydınlığa kavuşuyorsun ,eğer başaramazsan ömür boyu karanlıkta kalacaksın. Bu örneği senin korkunu yenmen için yazdım yoksa hayatın bu sınav değil. Önemli olan neleri yaptığın ve yaptıklarına bir bak bakalım. Annen seni doğurduğunda ne biliyor ve ne yapabiliyordun , şimdi neler yapabiliyorsun bunları sen yaptın demekki sonraki engelleride sen aşabilirsin , ama az ama çok çabayla.Saygılar.
  • bende ygs zamanı böyle düşünüyordum hatta yine kötü bir net yaptım ama çalışarak oluyor ben iyi çalışmadım.Hem senin daha çok zamanın var.Şimdiden günde bi 20-30 dakiks bile baksan sınava kadar 30 net üstüne kesin çıkarsın.Ama düzenli çalışacaksın.
  • gkozcan G kullanıcısına yanıt
    peki hocam nasıl çalışmalıyım nereden başlamalıyım ben mesela çok kolay matematik yazılısına 3 gün çalışdım 12 aldım sorun bendemi yanlış mı çalışyorum
    yani demek istediğim benim nasıl çalışmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9786058821026

peki hocam nasıl çalışmalıyım nereden başlamalıyım ben mesela çok kolay matematik yazılısına 3 gün çalışdım 12 aldım sorun bendemi yanlış mı çalışyorum

Matematik doğuştandır. 3 gün çalışıp 12 alıyorsan hiç matematik çalışma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana

quote:

Orijinalden alıntı: 9786058821026

Matematik doğuştandır. 3 gün çalışıp 12 alıyorsan hiç matematik çalışma.

Ne alakası var tırşık kardesim olur öyle şeyler yazılı bu sen çarpanlarına ayırma üslü sayılar köklü sayılar felan çalıs sonra 11. Sınıf konularından çalısmaya devam et ama düzenli bir şekilde çalıs yazılılar için çalısma her gün çalıs temel atmıs olursun böylelikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ant. Mat --)simetri-)fem konu ozetli-)çıkmış sorular+ deneme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.