Şimdi Ara

5600v yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonla ilgili bir kaç sorum olacak, öncelikle telefon türkçe karakter desteklemiyor yani ben yazarken bir sorun yok ama biri türkçe karakterli bir mesaj attığı zaman bende gözükmüyorlar, 2. sorum tele oyun, program atmak tam bir iskence direk hafiza kartina attiğimda dosya türü desteklenmiyor diyor bende baska bir programla teli pcye bağliyorum onla atiyorum ondan sonra *#907 li kod girip ordan islemler yapiyorum yani anlayacağiniz uzun is. bunlarin cözümü yokmu (telefonu
    yaklasik 1 ay once 2.el aldim)

• hocam java platformuna sahip olduğu için bütün klasik samsung'larda olduğu gibi uygulama yükleme zorluğu çekmeniz gayet normal. USB dışında interneet bağlantısı ile waptan da uygulama yükleyebilirsiniz, türkçe karakter sorununa gelirsek ayarlar kısmında kodlama gibi bi bölüm olmalı orada windows(TR) veya windows(98) gibi bi şık olması lazım tam olarak hatırlamıyorum onu seçince sorun düzelecektir.
  • Cevabiniz icin tesekkurler dil için ayarladan dediginiz kismi bulamadim yani yok bu vodefonun verdigi tellerden oldugu icin bazi ozelliklerine kisitlama oldugunu dusunuyorum ve firmware güncellemesi yapacam, ama nasil nerden yapacagimi bilmiyorum
  • kutudan samsung pc studio cd si çıkması lazım onu pcnize yükleyin, telefonunuzu usb ile bağlayıp yeni güncelleştirmeleri kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo sir -- 23 Mayıs 2011; 20:24:57 >
  • orda yeni sürüm yok diyor ama 2011 firmwareler varmış
  • valla hocam bilemiycem telefonu ne zaman aldığınıza bağlı belki son sürüm olarak gelmiştir veya sadece yeni frmware olduğu söylentiden ibarettir
  • Ben telefonu 2.el aldim, bide bu vedofon surumu, orda normal surumde vardi ama onda baska sorunlar vardi almadim o yuzden, neyse biraz arastiriyim nette beki buluruz bisiler, bide bu 5600v diye geciyor buna 5600 surumu atsam bir sakincasi olurmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cf moto clx 250 yardım lütfen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun olmaz ama yükleneceğini sanmıyorum
  • Neyse tesekkurler cevaplar icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.