Şimdi Ara

56 Lvl Priesti 45 lvl asasmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt beyler 56 lvl priestim war intçi atak yapamıyom para 0 ve45 lvl rogue asas war elince claver +5 ve +7 sword braker war anlıcanız eziq hangisini kascam diye düşünürken pc başında uyuya kalmışım wallahi çok kararsızım priesti kassam strye dönme parası bulamam asası kassam +8mirage +8fp bulamam vede 55e kasamam diye korkuyom şimdiden THX

• priestle devam et strci yap yada şntcş kal para kazanmak kolaydır asasta soyunuk gibi birşey zati
  • valla priesti 56 yapmışsın.asas daha 45.

ben priest kullanıcısı olarak priestini kas derim.ama itemlerin saplam olmazsa cz de çok yatarsın.asas 55 olması bir işine yaramaz.masteri açılmamış asas bir hiç derim.ap fazla olmaz.tabi süper itemlerin olur ona bişi diyemem.

ama normal bir 55 asas rakibine max 600-700 vurur spike ile 55 lvl de die biliyorum
  • ama priesti kas kas kastım biraz bende girişmek istiyom yaa asasla can potu ile dts kesiyom priestle orc wather kesemiyom master açmasam nolurki asasta spike warsa sorun yok demişti ark
  • bence tartışmasız 56 lvl prıest hem daha cok party bulursun hem prestlere sağlam clanlarda dusuk lvl olsa bıle yer veriolar.
  • Priesti kas daha rahat np kasarsın ve party bulursun yeter ki 60 ol..
  • priestla kolay parti bulurusn ve hızlı level atlarsın leveli yükselt iyi bir clna git intçi ol cz'de kolay kolay ölmezsin hemde parada kaznırsın ben dün cw partisne katıldım roguge +1 sehll çıktı ve onu sattım 1.5 ayda 61 level yaptım 62 olup jugmentti açacağık ondan sonra arena ve cz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LVL 91 Monk
    16 yıl önce açıldı
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pri kas
  • priesti kas arkadaşım merak etme sana yardımlar gelir skı partilere girersin ve ark biri spike ile 600-700 vuruyor demiş
    bana gecen gün 63 lvlv rouge 436 vurdu anlamadım gitti sanırım 58 lvlık bir warriror göre saglamım
    daha saglam vuranıda görmedim
  • asas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi They Will Return -- 12 Ağustos 2006; 12:53:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lowe_uk

priesti kas arkadaşım merak etme sana yardımlar gelir skı partilere girersin ve ark biri spike ile 600-700 vuruyor demiş
    bana gecen gün 63 lvlv rouge 436 vurdu anlamadım gitti sanırım 58 lvlık bir warriror göre saglamım
    daha saglam vuranıda görmedim

hangi server? konuyu açan arkadaşa gelince preste devam et bufçu ol 57 olman yeterli kolay kasarsın
  • 56 priest......
  • 1500 buff açılcak biraz daha kassan her partye girersin.
  • ok sağolunda ben 60ta bufa döncem rup heal hoşuma gidiyo :D:D sağolun herşey için PRİESTE DEWAM :d
  • 4 ever priest cok isterdim bi priest kasmak
  • Asasla oynamak gibi zevklisi yok bence :)
  • bunun için üst konu mu acılır yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.