Şimdi Ara

55Bin' e Sıfır araç? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tok kapı sesi hayranları eksileyecekler ama o fiyata en iyi araç bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maqnum M kullanıcısına yanıt
    Tam 55bin'e Ford Fiesta 1.0 EcoBoost PowerShift derim.

• 2015 Toyota Yaris 1.5 Hybrid CoolListe Fiyatı 56,950 TL

2015 Skoda Fabia 1.2 TSI Style DSG Liste Fiyatı 50,900 TL

2015 Hyundai Accent Blue 1.4 Biz CVT Liste Fiyatı 52,500 TL

2015 Renault Megane 1.6 Touch Plus CVT Liste Fiyatı 54,200 TL

Ford B-Max 1.6 Trend Powershift Liste Fiyatı 54,720 TL
  • Accent Blue
  • toyota yaris tercih edilebilir

• Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ford Fiesta Ecoboost 1.0'ın incelemelerini gördüm. Bayağı beğendim. Yakıt tüketimi fazla geldi biraz. max 55bin demiştim ama 60'ı zorlarım. Ek olarak seat leon da çok sevdiğim arabalardan biri. Focus ve Leon hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

geçen gün megane touch plus 51000'e bırakıyordu bayi bana. en mantıklı araç o bence bu fiyata.

Otomatik olanı mı hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sekizkozalak S kullanıcısına yanıt
    yok dostum manuel. otomatik 55 bin dedi.
  • Ok sağolasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ayni fiyata 75 bg 1.5 Tdci de var. Az yakar ama manuel oldugu icin soylemedim. Seat Leon'da DSG var unutmayin. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFlackoJodye -- 16 Mayıs 2015; 21:15:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

Ayni fiyata 75 bg 1.5 Tdci de var. Az yakar ama manuel oldugu icin soylemedim. Seat Leon'da DSG var unutmayin. :)

Az yakar doğru söylüyorsun. Fakat hız istediğimde bana hız veremeyecek galiba. Biraz hantal sanırım.
  • Megane 3 1.6 çok hantal. Tavsiye etmiyorum.

• Bende aynı fiyatlarda araç bakıyorum hatta konumu görmüş olabilirsiniz burada. İlk başlarda i20 bakıyordum hatta test sürüşüne falan çıktım. Ancak yakıt tüketimi düşündürüyordu. Bugün Peugeot ve Ford a gittim. Peugeot 208 e baktım. Full+cam tavanlı 54.000 gibi bir fiyat verdi. Full donanımda göze çarpan farklar 6 hava yastığı, f1 şanzıman ve navigasyon sistemi oldu. Baktığım araç 1.2 82hp lik model. Daha sonra Ford'a geçtim. Fiestaya baktım. 1.0 lık titanum powershift araca 55000 fiyat verdiler. 1.6 lık titanum powershifte 52000 fiyat verdiler(fiyatlar aşağı yukarı bu civarlar). Eve geldim broşür almıştım oturdum inceledim Ford da titanum donanımda 2 hava yastığı vardı ayrıca navigasyon sistemi yoktu (inşallah yanlış bakmamışımdır yanıltmak istemem). Ancak 208 de bunlar vardı. 208 performans olarak düşük bir araç gibi geldi bana. Fakat bu özelliklere ve fiyata göre performansı gözardı edilebilir gibi geldi. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Nacizane fikrim 208 fiestaya daha önde. Çok bilgim olmadan ve kağıt üstünde anladıklarıma göre bu yorumları yapıyorum. İşin performans kısmında forumun daha bilgili abileri yardımcı olacaklardır.

Ecoboost'a gore hantal tabiki. İsterseniz racechip ile 97 bg'e cikarabilirsiniz.

• Golf 1.2 tsi midline plus manuel

• O zaman bir kaç alternatif kalıyor hocam

Citroen C4 Cactus 1.2 e-VTi Feel ETG5Liste Fiyatı59,500 TL

Peugeot 2008 1.2 e-VTi Active Liste Fiyatı 58,860 TL

2015 Ford Focus Sedan 1.6 Trend X Powershift Liste Fiyatı 58,610 TL

2015 Hyundai Accent Blue 1.4 Mode Plus CVT Liste Fiyatı55,900 TL
  • 2 ay önce o fiyata, Fiesta 1.0 Ecoboost Titanium paket aldım; üzerine geri görüş, bluetooth, navigasyon, güvenlik paket eklettim.
    Şehiriçi kullanıyorum, yılda 10-15k km anca yaparım. Araçtan memnunum, tavsiye ederim.
  • leon 1.2 tsi, corolla 1.6 active/touch, astra 1.4t olabilir. yakit konusunda corolla hakkinda yorum yapabilirim. cvt ile ankara sehir ici 8.3 litre(3000km ortalamasi), dikkatli kullanimla 7.5-8 arasi degerler gorulebiliyor

• supertivo kullanıcısına yanıt
    Navitech mi taktırdınız?
    Detaylı bilgi verirseniz memnunmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Navitech mi taktırdınız?
    Detaylı bilgi verirseniz memnunmusunuz?

evet navitech.
    navigasyon biraz hantal ama iş görüyor. esas kullanımım geri görüş ve bluetooth üzerine kurulu, o yüzden bu hantallık çok sırıtmıyor.
    amerikadaki fiestalarda standart focus renkli ekranı var, bizde ekstra ücretli olması hoş değil tabii.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.