canlar ilk defa kulak içi kulaklığı 5530 un kulaklığıyla deneyimledim ve oldukça memnun kaldım.. Aynı düzeyde kulaklık tavsiyesi istiyorum.. 5530 kulaklığıda kullanan arkadaşların tavsiyeleri çok yardımcı olacak..
arkadaşlar tekrarlamak istiyorum çünkü gerçekten kafam karışık.. bugün gold daki satış temsilcisi creative ep 630 un 5530 xm ile iyi uymayacağını söyledi.. yardım ederseniz çok sevinirim.
sennheiser CX 300-II ile kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.
cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.. fiyat olarak aklımda creative ep-630 var kararsız kaldım 2 kişiye danıştım biri uyum sağlamıyor diğeri tamamen uyumlu ve kaliteli dedi arada kaldım.
creative ep-630 hakkında hiçbir bilgim yok ama sonuçta alıp uzun süre kullanıcaksın kulaklığı (iyi kullanabilirsen tabi) servis, garanti bakımından da çok iyi sennheiser 2 defa gönderdim garantiye ilkinde tamir edip gönderdiler sorunsuz olarak ben biraz hor kullandığım için ikinci defa bozuldu ikincisinde değiştirip sıfır ürün gönderdiler verdiğin paraya değer yani..sahip olan arkadaşların filan varsa karşılaştırma imkanın varsa bi karşılaştır derim..
açıkçası önerdiğiniz sennheiderleri alacak bütçem yok niyetimde yok o para çok geliyor bana ep 630 daki ısrarım ve merakım meblasının tam azami niyetimin sınırında olmasıdır.. O sebeple eğer hem wh-205 i hem ep 630 u kullanabilmiş arkadaşların yardımını bekliyorum 1 hafta içinde tatminkar bir cevap alamazsam riski alıp creative i alacağım. O zaman inşallah detaylı şekilde aktarabilirim..
Bende 5800 için düşünüyordum ep630 çok iyi diyorlar ve uyumlu bildiğim kadarıyla...
Bir de arkadaşlar bahsettiğiniz ep-630 un fiyatı nedir acaba? 5530 un sesi kaliteli fakat çok fazla değil, bu şikayetimi karşılar mı sizce?
bugün riske girip ep-630 aldım.. ilk söyleyeceğim şey (ki en başından belirteyim bunlar oldukça öznel yorumlar, her bünye aynı keyfe ve beklentilere ulaşamıyor) kulaklık tam uyumlu değil. takıldığında otomatik algılamıyor seçenekler sunuyor hat dışarı müzik kulaklığı vs. gerçek performans için ya biraz kulaklığı gevşeteceksiniz yani jack ı hafifçe girişten çıkaracaksınız ya da kulaklığın handsfree tuşuna basılı tutacaksınız.. kalite olarak basslar oldukça iyi wh-205 ile kafa kafaya. ama iş tizlere gelince durum pek iç açıcı değil.. tonajı en üst seviye de dinlendiğinde kulakta ağrı yapıyor. ses yüksekliği yahut desibel wh ye oranla çok yüksek yani eğer basslar sizin için önmemliyse tavsiye edebilirim.
kısaca özetlersem; kulağıma bi wh kadar iyi oturmadı ve kulaklık girişleri pek ergonomik değil tizler oldukça can sıkıcı son seviye seste basstan aldığınız iyi performansın tizler için söz konusu değil izolasyon (sanırım wh nin desibel seviyesinden kaynaklı) wh kadar iyi değil son seste dışarı bir miktar ses çıkıyor ama toplu taşıma da sataşmaya uğrayacak kadar değil:) ve aslında en önemli sorun kulaklığın uyumu kısmı sanırım telefon yalnızca nokia kulaklıklara tam destekli jack tam takıldığında asla performans alamıyorsunuz..
bilgim dahilinde yorumlarda bulundum eksik ve ya yanlış gördüğünüz yerleri belirtmeniz herkes için yararlı olur...
EP630 oldukça iyidir. ve 5530la da gayet uyumlu çalışır
Bence şu 3 lüden birini seçin
Creative EP630 Sennheiser MX660 ya da AKG K-314
Ben de 5800a sennheiser cx200 almayı düşünüyorum. Nasıl bir tercih olur sizce ? Kulaklık işinden pek anlamam da
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme