Şimdi Ara

550 TL [Iphone 4 takas] MÜKEMMEL TEMİZLİKTE 2 YIL BİLKOM GARANTİ İPOD TOUCH 5 32GB BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜNÜMÜ 11 AY ÖNCE BİLKOMDAN ALDIM VE HALEN 13 AY GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR,ALINDIĞI GÜNDEN BERİ JELATİN VE KILIFLA KULLANILMIŞTIR,SIFIR CİHAZ GİBİDİR AYRICA PARALI UYGULAMALAR İTUNES KART ALINARAK YÜKLENMİŞTİR,JAİLBREAK KESİNLİKTE YOKTUR...ÜRÜNDE EN UFAK KILCAL ÇİZİK BİLE YOKTUR,İPHONE 5 ALDIĞIMDAN DOLAYI SATIYORUM,İSTEYEN GELİP BAKABİLİR,YANINDA BAZI HEDİYELERİMDE OLUCAKTIR. İLAN SADECE KISA SÜRE KALICAKTIR.CİDDİ ALICILAR DONANIMHABER.COM A VEYA CEP TELEFONUNA MESAJ ATSINLAR...CİDDİ ALICILARLA KONUŞABİLİRİZ.
    CİHAZDA SON SÜRÜM OLAN İOS 7.0.2 YÜKLÜDÜR

KAYSERİ VE SAMSUNDA ELDEN TESLİM YAPILIR... FİYAT : 550 TL
    IPHONE 4 ILE TAKAS OLUR DURUMA GORE ÜSTÜNE PARA VERILIR
    CEP NO : 0544 797 17 29
     550 TL [Iphone 4 takas] MÜKEMMEL TEMİZLİKTE 2 YIL BİLKOM GARANTİ İPOD TOUCH 5 32GB BEDAVA 550 TL [Iphone 4 takas] MÜKEMMEL TEMİZLİKTE 2 YIL BİLKOM GARANTİ İPOD TOUCH 5 32GB BEDAVA 550 TL [Iphone 4 takas] MÜKEMMEL TEMİZLİKTE 2 YIL BİLKOM GARANTİ İPOD TOUCH 5 32GB BEDAVA 550 TL [Iphone 4 takas] MÜKEMMEL TEMİZLİKTE 2 YIL BİLKOM GARANTİ İPOD TOUCH 5 32GB BEDAVA 550 TL [Iphone 4 takas] MÜKEMMEL TEMİZLİKTE 2 YIL BİLKOM GARANTİ İPOD TOUCH 5 32GB BEDAVA 550 TL [Iphone 4 takas] MÜKEMMEL TEMİZLİKTE 2 YIL BİLKOM GARANTİ İPOD TOUCH 5 32GB BEDAVA 550 TL [Iphone 4 takas] MÜKEMMEL TEMİZLİKTE 2 YIL BİLKOM GARANTİ İPOD TOUCH 5 32GB BEDAVA 550 TL [Iphone 4 takas] MÜKEMMEL TEMİZLİKTE 2 YIL BİLKOM GARANTİ İPOD TOUCH 5 32GB BEDAVA 550 TL [Iphone 4 takas] MÜKEMMEL TEMİZLİKTE 2 YIL BİLKOM GARANTİ İPOD TOUCH 5 32GB BEDAVA 550 TL [Iphone 4 takas] MÜKEMMEL TEMİZLİKTE 2 YIL BİLKOM GARANTİ İPOD TOUCH 5 32GB BEDAVA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipodtouch55 -- 23 Ekim 2013; 19:10:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bedavayi duydum geldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Munky Online

Bedavayi duydum geldim.

Tabii ki ufak bir indirim olabilir

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.