Şimdi Ara

55' Tavsiyesi - Panasonic Vt30 vs Sony Nx720 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yamanci35

dostum panasonic vt30 ile şşimdi ne alaka sony nx720 ya oldumu şimdi?
    vt30 en iyi tv şuanda ve 50leride geldi süpper
    nx vasat orta sevviye bir tv

ben 1 yildir vt30 kullaniyorum ayni zamanda toshiba sv685 ikkiside 55lik
    sv685 lcdler içinde en iyyisi vt30 ise plazmalar ve bence tümm tvler içinde her şeyiyle en iyisi
    bulurrsan ucuza vt30 kaçirma derim

bılıyorum kı elmayla armut kıyası sadece boyutları aynı..

Ancak hıc plazma kullanmadım ve hem yanma konusu hem de magzada gorduklerım benı sasırtıyor.. mevzu bundan ıbaret..

Illakı vt50-gt50 bekleyecegım ondan sonra karar verecegım..

• KDL-55NX720 ve Samsung UE55D8000 arasında kaldım.Dün cevahirdeki sonye de sordum.Sony öneriyor siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
  • Sony ve samsung arasinda bir karar vermek soz konusu olunca marka guvenilirligi ve malzeme-teknik kalite acilarindan sonyi tercih ederim.

Forumda dun samsungun yeni serilerinde de ayni d7000-d8000 serilerinde oldugu gibi banding ve clouding sorunlari oldugunu anlatan pismanlik dolu bir baslik vardi.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59976923

Forumda konuyla ilgili cok baslik var incelemenizi oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 21 Nisan 2012; 11:34:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimaron

Sony ve samsung arasinda bir karar vermek soz konusu olunca marka guvenilirligi ve malzeme-teknik kalite acilarindan sonyi tercih ederim.

Forumda dun samsungun yeni serilerinde de ayni d7000-d8000 serilerinde oldugu gibi banding ve clouding sorunlari oldugunu anlatan pismanlik dolu bir baslik vardi.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59976923

Forumda konuyla ilgili cok baslik var incelemenizi oneririm.

Teşekkürler.Satan kişi de hem samsung hem de sony bayim var ama sonyi öneririm dedi.Bu inç de ve özellikler de başka önereceğiniz marka ve model var mı?

• Bugün satürndeki görevliyle de muhabbet ettik.O da D8000 almaya gelen mağaza yetkilime Sony Nx720 sattım dedi.
  • senin bu yazını görünce üzüldüm. 4 aylık teşhir ürünü p50vt30 3500 tl mediamarkt optimumdan aldım. 1 hafta oluyor. sağlamlık bende tabi çok iyi araştırmadan aldım mağazadan. yorulmustum aramaktan. ama burdan anlaşılıyor ki çok iyi aramak lazım. neyse olan oldu. çok şükür bir sorun yok. bu arada vt30 kullanan arkadaşlar 2 saat falan özellikle star ve CNBC izlediğim zaman fotolari ekranda izi kalıyor siyah ekranda belli oluyor. fakat başka bir kanala geçersek 1-2 saat içinde tamamen kayboluyor. bunu önlemek adina önerdiğiniz ayar varmı. eco kapalı sürekli ve normal modada kullanıyorum. ayrıca rodaj süresinden sonra önerdiğiniz özel görüntü ayarlariniz varmı? var ise paylasmanizi rica ederim. bu arada plazada panasonic şu an için hala rakibi yok düşünen arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilirler. vt50 modelinin bomba olduğu konuşuluyor bekleyip gorucez. aslında şüphem de yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.