Şimdi Ara

542'li hat nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbul'da vodofone bayilerinde 542 li hat bulma şansınız varmıdır hala? bilgisi olan arkadaşlardan lütfen yardım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

542 Hangi Hat?

542 numaralı hat, İstanbul toplu taşıma sisteminde otobüs hattıdır.

Bu hat, Zincirlikuyu Metro durağından hareket eder ve Mecidiyeköy, Okmeydanı, Şirinevler ve Florya gibi önemli noktalardan geçerek Florya Sahil durağında son bulur.

542 numaralı hat, Zincirlikuyu'dan Florya'ya giden yolcular için düzenli ve güvenilir bir ulaşım seçeneği sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Var. Ben tabletle gprs hattı aldım onun numarası 542

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Var. Ben tabletle gprs hattı aldım onun numarası 542

Nereden aldınız acaba normal vodofone bayilerinde bulmak mümkünmü?
  • maltepe carrefour sa vodafone bayiyinden. kartalda oturuyormuşsun sende zaten git bak bi oraya.

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

maltepe carrefour sa vodafone bayiyinden. kartalda oturuyormuşsun sende zaten git bak bi oraya.

Tamam bugün bi bakıyım arkadaşım çok saol orda yoksada artık gördüğüm tüm vodofone bayilerine sorucam illaki bir yerde bulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gstmr

Arkadaşlar istanbul'da vodofone bayilerinde 542 li hat bulma şansınız varmıdır hala? bilgisi olan arkadaşlardan lütfen yardım.

Havuzda var istemediğin kadar. Faturalı ama.

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Arkadaşlar istanbul'da vodofone bayilerinde 542 li hat bulma şansınız varmıdır hala? bilgisi olan arkadaşlardan lütfen yardım.

Eminmisin arkadaşım 532 li turkcell hattım var faturalı vodofone na geçsem 542 li numara alabilirmiyim havuzdan? çok iyi olur boşuna yeni hat almamış olurum hemde numara taşıma avantajlarından yararlanırım.Peki numaramı 542 yapınca yine beni arayanlara dıt dıt sesi çıkarmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Eminmisin arkadaşım 532 li turkcell hattım var faturalı vodofone na geçsem 542 li numara alabilirmiyim havuzdan? çok iyi olur boşuna yeni hat almamış olurum hemde numara taşıma avantajlarından yararlanırım.Peki numaramı 542 yapınca yine beni arayanlara dıt dıt sesi çıkarmı?

Siz öyle sormamışsınızki, 542 li hat tabiki satılıyor. Taşıdıktan sonra 532 li hattı 542 yapamazsınız.

• Anladim arkadasim saol tskler
  • Şubat ayında kuzene 542 li faturasız hat almıştık ilk girdiğimiz vodofone shop'ta. Ararsan bulursun

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

542'nin özelliği ne ki?

Bi özelliği yok, hani şu numara güzel, bu güzel değil derler ya; bazı kişiler de 542 kodun özel olduğunu ve numarayı güzelleştirdiğini düşünüyor.

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

542'nin özelliği ne ki?

Bi özelliği yok, hani şu numara güzel, bu güzel değil derler ya; bazı kişiler de 542 kodun özel olduğunu ve numarayı güzelleştirdiğini düşünüyor.

Anladım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.