Şimdi Ara

53 promil alkol ile ehliyeti kaptırmak. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
25.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala olayı başka başka yönlere çekenler var. sanki biz trafikte tek suçlu alkol kullananlar diyoruz. trafikte milyon tane suç sayılacak hata var bunlardan biri ve en tehlikelilerinden biride alkol. ülkemizde olan trafik kazalarının , alkol sebepli olanların oranını bir araştırın bakalım kaçmış?

nerdeyse her trafik kazası haberinde arabada bira şişeleri burundu , alkol kutuları bulundu diye gösteriyorlar. ki bunlar olayı abartıp arabanın içinde giderken içen öküz oğlu öküzler. birde önce içip sonra arabayı kullanan öküzler var tabi... yarası olanlar, alkollü araç kullananlar , utanmadan forum köşelerinde yedikleri bokları savunuyorlar. Allah insana ar , utanma duygusu versin ne deyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

hala olayı başka başka yönlere çekenler var. sanki biz trafikte tek suçlu alkol kullananlar diyoruz. trafikte milyon tane suç sayılacak hata var bunlardan biri ve en tehlikelilerinden biride alkol. ülkemizde olan trafik kazalarının , alkol sebepli olanların oranını bir araştırın bakalım kaçmış?

nerdeyse her trafik kazası haberinde arabada bira şişeleri burundu , alkol kutuları bulundu diye gösteriyorlar. ki bunlar olayı abartıp arabanın içinde giderken içen öküz oğlu öküzler. birde önce içip sonra arabayı kullanan öküzler var tabi... yarası olanlar, alkollü araç kullananlar , utanmadan forum köşelerinde yedikleri bokları savunuyorlar. Allah insana ar , utanma duygusu versin ne deyim...

buna benzer onlarca mesaj yazdık konuya ama dediğiniz gibi ar,utanma duygusu olmayınca yazmaya devam edebiliyorlar hala..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exca89 -- 4 Mart 2011; 12:31:08 >

• Bak buna içilir işte , levrekleri dolaptan çözülmeye çıkatmıştım zaten yanına carrefourdan kalamar , şalgam suyu , sarımsak turşusu bi ufak a kaptınmı , of ulen haydi kaçtım natilusa gidecem :) iii muhabbetler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADAC

Bak buna içilir işte , levrekleri dolaptan çözülmeye çıkatmıştım zaten yanına carrefourdan kalamar , şalgam suyu , sarımsak turşusu bi ufak a kaptınmı , of ulen haydi kaçtım natilusa gidecem :) iii muhabbetler

Mesajınız 24 yaşından küçükler için sakıncalı ifadeler içermekte... ufak... içmek falan, gençlerin ve çocukların fiziksel ruhsal ve ahlaki gelişimlerini bozuyorsunuz yarın savcılığa ifadeye falan çağırılmayın aman ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orijinalden alıntı: ADAC

Bak buna içilir işte , levrekleri dolaptan çözülmeye çıkatmıştım zaten yanına carrefourdan kalamar , şalgam suyu , sarımsak turşusu bi ufak a kaptınmı , of ulen haydi kaçtım natilusa gidecem :) iii muhabbetler

Mesajınız 24 yaşından küçükler için sakıncalı ifadeler içermekte... ufak... içmek falan, gençlerin ve çocukların fiziksel ruhsal ve ahlaki gelişimlerini bozuyorsunuz yarın savcılığa ifadeye falan çağırılmayın aman ha

çaydır o çay

• konu Dikkatimi Çektiği İçin Yazıyorum.. ; Arkadaşım Bende Dün Gece Polis Noktasına Girdim Memur Bey Alkol Kontrol Var Araca Alıyım Dedi.. Kontrol Yapıldı 0,53 Promil Alkol Çıktı Ancak Alkol Almamıştım Memur Hiç Bişey Demedi KAyıtlara 0,53 Yazıldı :S Şaşırdım Ceza Bile Yazılmadı.. Her Hangi Bir Sorun Varmı Dedim Yok hayır İyi Yolculuklar Dedi.. İçmediğim Halde 0,53 Çıktı :S..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokerserhat

konu Dikkatimi Çektiği İçin Yazıyorum.. ; Arkadaşım Bende Dün Gece Polis Noktasına Girdim Memur Bey Alkol Kontrol Var Araca Alıyım Dedi.. Kontrol Yapıldı 0,53 Promil Alkol Çıktı Ancak Alkol Almamıştım Memur Hiç Bişey Demedi KAyıtlara 0,53 Yazıldı :S Şaşırdım Ceza Bile Yazılmadı.. Her Hangi Bir Sorun Varmı Dedim Yok hayır İyi Yolculuklar Dedi.. İçmediğim Halde 0,53 Çıktı :S..

konuyu ben de ilk kez gördüm.

Geçtigimiz yıl benim başıma da benzer bir olay geldi, haftalardır alkol kullanmadıgım halde rutin trafik kontrollerinde 60 promil alkollü çıktım, polise gerçekten haftalardır alkol kullanmadıgımı gerekirse en yakın hastaneye gerçek bir analiz ve tetkik için gidebilecegimi belirttim, sonra polis kendisiyle çelişkiye düşmüş olacak ki, hoh yap bakayım dedi, ben de burnuna dogru nefesimi verdim sonra gülümseyerek, tamam gidebilirsin dedi, ve yoluma devam ettim.

Trafik ekiplerinin ellerindeki alkol ölçen cihazların dogru sonuçlar verdigine inanmıyorum, kaldı ki yediginiz asidik meyve ve fermente gıdaların büyük kısmı kanınızda alkol seviyesini yükseltebiliyor. Bu arada 1 bira ile mutlaka 50 promil altında bir deger çıkacaktır diye bir kaide yoktur, tamamen kütle ve metabolizma hızı ile ilgilidir.

• arkadaşlar demin beni polis tuttu , ehliyetimi aldı 1.20 filan çıktım . yapcak bişi yok 6 ay bekliycm . sanırım birde 400 küsür ödüycemm . ne yapayım artıkk ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

arkadaşlar demin beni polis tuttu , ehliyetimi aldı 1.20 filan çıktım . yapcak bişi yok 6 ay bekliycm . sanırım birde 400 küsür ödüycemm . ne yapayım artıkk ..

1.20'yle foruma girmek de yasak, mouseunu alırlar burada da dikkat et....
  • Alkol ve sonuçları...

Ben sonuçlarından korkuyorum, sonuçları çok ağır çünkü...
  • ewt öle haklsınız . kendi içimde unutmaya çalışcam kötü bir şey tabi
  • Kimse yanlis anlamasin yazim alkollu arac kullanan herkese

İnsan hayatindan daha onemli hic birsey olamaz bence ve alkollu arac kullanmak kesinlikle affedilecek birsey degil bunun biride bir yuzude allah kirusun alkollu arac kullanirken bir insana carpsaniz ve olse yada sakat alsa bunun vicdani boyutuda bence insani oldurur ben olsam soyle bir yasa cikarririm
    Alkollu yakalanan kisiye ictigi alkol oranina gore en az 5000 tl ceza ve 1 ay kamu gorevi atiyorum huzur evinde bakicilik gibi ve ehliyete 5 yil ell koysunlar
  • Bir arkadaşımın başına geldi bir bira ile 60 promil kadar alkollü çıktı itiraz etti kan testi yapıldı birşey çıkmadı.. hiç alkol almadan alkollü çıkanlarda var en doğrusu kan testine gidilmesi
  • Alkol alıp araç kullanmak taksim meydaninda sağa sola ayeş eden biri gibidir yani başkalarının canına kastetmiştir.
    evinde istediğin kadar iç!
    ama masum insanların canına kastetmeye asla hakkın yok.
    1 promil bile olsa alkolü direksiyonda yakalanan süresiz trafikten men edilmeli.
  • haklısınız ama işte , acıkmıitım fırına gidiordum. yapılacak bir şey yok gidip ödiycem cezayı , 590 + 66 = 656 kesmişler , en azından hemen ödedem indirimden faydalanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Kimse yanlis anlamasin yazim alkollu arac kullanan herkese

İnsan hayatindan daha onemli hic birsey olamaz bence ve alkollu arac kullanmak kesinlikle affedilecek birsey degil bunun biride bir yuzude allah kirusun alkollu arac kullanirken bir insana carpsaniz ve olse yada sakat alsa bunun vicdani boyutuda bence insani oldurur ben olsam soyle bir yasa cikarririm
    Alkollu yakalanan kisiye ictigi alkol oranina gore en az 5000 tl ceza ve 1 ay kamu gorevi atiyorum huzur evinde bakicilik gibi ve ehliyete 5 yil ell koysunlar

kardeşim 120 promil,200 promil alkol alıp araba kullanan adamda vicdan olur mu?Burada bi adam var adam öğlen 12-13 gibi başlıyor demlenmeye belki geceye kadar 15-20 tane bira içiyor.Akşam rakı,votka bunun yanında başka şeyler içiyor.Sabah 5 gibi direksiyona oturup 600 km yola çıkıyor.Savunmasıda ben alkollü araç kullansamda 90 la giderim kullanmasamda farketmiyo benim için diyor.Bu olay yukardaki arkadaşların yazdığı gibi,sadece alkol olayı değil,insanların yaşama hakkına saygı duymayan insan çarpsa sakat bıraksa nolur ki,adam için ne farkeder

• kardeşim anlattı. bir yere eğlenmeye gitmişler. aracı süren eleman epey yuvarlamış. kardeşim de arkadaşını uyarmak zorunda kalmış: "bu şekilde araç nasıl kullanacak. kullansa bile çevirmede ehliyetini alırlar..." arkadaşı da: "o alışkın. alkollüyken çok daha iyi sürüyor. birkaç kez çevirmeye yakalandık. üfleme tekniği mi ne varmış. sıfır alkol çıkıyor" demiş. gerçekten de çevirmede cihazı üflemiş. alkol çıkmamış. basıp gitmişler...

eğer o teknik; çorba parası değilse nedir? ben anlamadım. anlayan beri gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 7 Eylül 2011; 13:52:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

quote:

Orijinalden alıntı: ototube

Arkadaşının hayatını polis mi söndürdü ve nasıl söndürdü polis zorla bira içirip sonra yolda çevirip cezamı kesti yani bu kurguyu polis mi yaptı anlayamadım.

53 promil ile 6 ay ehliyete el konulabilirmi bence çok gereksiz arkadas zaten normal para cezasına razı gelmiş.ha şu olabilirdi 100 promille yakalanır sarhoş olur tamam haklısınız.

arkadaşım herkes 50 promile bu ceza olur mu ben 100den önce sarhoş olmam gibi bir savunma yapıyor adamlar herkesin zihnini test edecek cihaza sahip değil.Devletin memuru senin kaç promille sarhoş olacağını nerden bilsin adamın bünyesi vardır 150 promil çıksa adam tek ayak üstünde ip atlar adam vardır 40 promil çıkmıştır ama adını hatırlamıyordur her insan biyolojisi farklı devlet bunla mı uğraşacak en uygun sınırı belirlemiş bundan fazlası çıktımı cezayı yersin demiş.Kurallara kendi pencerenizden bakamazsınız bu ülkede 70milyon insan var herkes kuralları kendine göre yontmak istiyor.

Nedende imzanız çok güzel geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Bir bira 53 promil çıkar mı ?

hakkaten ben 1 bira içmiştim 3 çevirmede 0 promil yazdı deli oldu memurlar
  • Bizim bir abimizde özel şöfördü aynı durum kendisinde olmuştu.

Cüzi bir miktara yeni bir ehliyet çıkartmıştı zaten aynısı gibi yapıyorlar o şekilde aylarca kullandı.

Şimdi 2 ehliyeti var :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.