Şimdi Ara

53.000 TL'ye Araba Olarak Ne Alınır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar arabadan hiç anlamam sadece binerim gerekli bakımlarını yaparım lakin ilk defa kendime bir araç almam gerekti bunun içinde bütçem 53.000 TL kadar ticaretle uğraştığım için güzel kasası olmalı pazarlama yapıyoruz 2010 üstü istiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz önerebileceğiniz araç modellerini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim



  • 53000 TL+ alım masrafları =55.000 TL ---> bu paranın aylık 750-850 civarı getirisi var. Eğer aracı ticari yani üzerinden para kazanacak bir sebep ile alacaksanız bilemem ama bu paralara 5-7 yaşlarında teneke 301 ve elysee gibi yada 12-15 yaşlarında hadi bir nebze daha elle tutulur vw veya opel marka gibi araç almak akla mantığa sığmaz. Araç fiyatları düşecektir demiyorum ama en azından bahsettiğiniz bu para miktarının yine günümüz ekonomisi nezdinde 40000TL hissettirdiği bir zamanı beklemeniz çok daha doğru olacaktır.
    Temmuzda ötv indirimi devam eder mi ya da ayrıca bir ek indirime gidilirmi bilinmez ama şu son iki günde benzin ve motorine yapılan yüklü zam, (brent petrolün fiyatı çokta yükselmemişken) bende ekstra bir ötv indiriminin gelebileceği düşüncesi oluşturuyor.

    Edit: İlk yanıtımda az yazmışım yine az yazıyorum ama 32 güne 1000 TL ye varan getirisi var bilginize. Asgari ücterin yarısı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shapsgh -- 26 Haziran 2019; 16:10:59 >




  • Merhaba,

    Bende yaklaşık aynı bütçe ile araç bakıyorum. "shapsgh" ın da belirttiği gibi nedenlerden dolayı henüz alamadım. Ama pazarlama açısındanda uygun olacağından Fluence önerebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.