Şimdi Ara

5210G vs UBNT Nano Station Loco 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle paylaşılan tecrüberler için çok teşekkür ederim. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Evim ile çiftliğim arası google earth a göre 1.65 km. arada hiçbir engel yok çıplak göz ile direk görülüyor. Çiftliğime kurduğum güvenlik kameralarını evimden izlemek istiyorum ve bunun için iyi bir kablosuz bağlantıya ihtiyacım var. 2 adet 5210 almayı düşünüyordum ama yorumlarınızı okuduktan sonra bu yazıyı yazma gereği duydum. Evimde network üzerinden DVR kayıt cihazına girdiğimde sorunsuz kameraları izlemek için ve daha önce kaydedilmiş görüntüleri gerekirse bilgisayarıma göndermek için hızlı bir bağlantıya ihtiyacım olacak. Sizlere sorum nasıl bir kombine cihaz almalıyım.

Not : Bütçemi 2 adet 5210 cihazı alacak kadar ayarladım üzerine çıkmak istemiyorum. Aynı fiyata alınabilecek en iyi ve hızlı ürünü istiyorum.
    Yurt dışından getirtme imkanım yok biran önce bağlantının kurulması gerekiyor.
    sanırım 5210G veya UBIQUITI ubnt AirMax NanoStation Loco M2 almalıyım sizce hangisi beni üzmez. ikiside hemen hemen aynı fiyat
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• http://www.sanalpazar.com/Ubiquiti-Airmax-Nanostation-Loco-M5__isp8328703
    http://www.sanalpazar.com/Ubiquiti-Ubnt-Airmax-Nanostation-Loco-M2__isp8328755
    http://www.sanalpazar.com/Tp-link-Tl-wa5210g-2.4ghz-Dis-Ortam-Access-Point__isp8079418

fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı

başım ağrıdı resmen ya hata yapmak istemiyorum 3 cihazdan hangisini almalıyım. İnternet erişiminden ziyade dosya transferi olacağından hızlı ve sağlıklı bir bağlantıya ihtiyacım var

• dostum 2 ghz kulanma sıkıntısız istiyorsan 5 ghz ve ubnt kullan amatör cihazlar senin görüntü aktarmana sıkıntı çıkarır
  • wifi türk e de yazmak istedim ama konu açamıyorum. Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. 1 defa alayım karşılıklı kurayım üzerine yıldırım düşmediği sürece öyle bir cihazın varlığından bile haberim olsun istemiyorum :) takayım sorunsuz çalışsın
  • Hocam arkadaşlarında dediği gibi senin için nsm5 biçilmiş kaftandır. olmadı nsm2 olsun. ama güvenlik kamerası için 5210G ye güvenme bence. bende de var. günü kurtarıyor ancak. hop şişti, hop bağlantı koptu. nanostationları çok araştırdım. bütçem elvermedi. internet olsun yeter desen 5210g tamam ama camera dvr kayıt filan. 5210g aldıktan bir hafta sonra atarsın. ubnt al evladiyelik olsun. kolay gelsin.
  • yeni aldığım ubnt nanostation loco m2 satılıktır
    ilgilenenlere duyurulur daha kullanmadım ihtiyacım olmadı
    isteyen pm atsın
  • Arkadaşların dediği gibi nsm5 yada nsm2 işinizi görür.Yanlız ürün alırken fiyata göre değerlendirme yapmayın ne yazıık ki ubnt ürünlerinin kopyaları mevcut ne olduğu belirsiz yerlerden 3 kuruş aşağıya alırsanız proje elinizde patlayabilir.Hem maliyet bakımından hemde işyükü bakımından size daha pahalıya gelir. Aşağıda ki linkte sanırım kampanya var. Satıcıyla iletişime geçerseniz kurulum konusunda kafanıza takılan tüm soruları telefon yada mail ile yanıtlayabilir
    http://www.sanalpazar.com/Ubiquiti-Nanostation-M5-Ubnt-Nsm5__isp12186696
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nano station Loco M5 5ghz olan ürünle bilgisayarıma mahallemde bulunan internet vericisinden internet almak istiyorum şimdi bu cihazdan aldığım kabloyu direk bilgisayara baglasam olurmu yoksa cihaz ve bilgisayar arasına modem gereklimi ? Ve ben bu gelen interneti 2 ayrı Pc de nasıl kullanırım sorularımı yanıtlarsanız memnun olurum teşekkürler ederim simdiden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurulumu yaptıktan sonra kabloyu bilgisayarınıza takarak kullanabilirsiniz. modem almanıza gerek yok. 2 farklı bilgisayar için aklıma gelen ilk yöntem switch bağlamak geldi ama cihazı ayrıntılı olarak bilen arkadaşlar farklı ve pratik bir çözüm yolu sunacaklardır.
    @EliteMaster
  • ubiquiti airmax nanostation loco m2...
    arkadaşlar bu cihazla ne kadar uzağa internet verebilirim... bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarenkafe

ubiquiti airmax nanostation loco m2...
    arkadaşlar bu cihazla ne kadar uzağa internet verebilirim... bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.. şimdiden teşekkürler.

Ne kadar uzağa derken tek bir noktaya internet gönderecekseniz, NanoBridge M5-25 tercih edebilirsiniz. NanoStation Loco M2 ile geniş açılı yayın yapabilirsiniz. Anten açıları yatay 60 derce, dikey 60 derece. 2 kilometre içende geniş alana yayın yapmak için NanoStation Loco M2 tercih edebilirsiniz.
  • microsonic M kullanıcısına yanıt
    heryöne verebilmek için loco m2 den 6 adetmi kullanmamız gerekiyor?
  • Arka, arkaya bakan 4 tane takmanız yeterli olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.