Şimdi Ara

5200 - 5300 Official Topic (mini inceleme) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
224
Cevap
0
Favori
30.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: adige_4ever

faturalıda kullanıcı hatası deyip yıkmasınlar onun için demiştim nasıl oldu bende anlamadım ne hassas telefonmuş

hmm, yok demezler öyle bir şey, ben de bi önceki sayfada anlattım ya, benimki de 1 kere yere düşmeyle bozuldu. Kullanıcı hatası filan demediler bana, düştü mü diye bile sormadılar, direkt alıp parça değiştirdiler ama 1 ay sürdü...

bu arada resimleri hafıza kartına aktarmayı buldum ben, hala bulamadıysan yazarım birazdan nasıl yapıldığını...
  • 5200 da mp3 ü hoparlörden dinlerken son seste bazen cızırtı yapıyor mu?Bende 5300 var özellikle metal ve rock müzik dinlerken ses sondaysa hoparlörden cızırtı yapıyor.Ama kulaklıkla dinlerken sorun yok.Sizlerdede hoparlör son seste rock ve metal müziklerde cızırtı yapıyor mu?

www.facebook.com/heywatchthis
    Lenovo Y50-70 i70 4710HQ
  • efege, inanır mısın hiç hoparlörden dinlemedim, hep kulaklık kullanıyorum ve kulaklıkta bir sorun yok senin de dediğin gibi. Bi ara bakayım hoparlörden geliyor mu cızırtı, yazarım sonucu buraya...

adige_4ever, fotoğraf çekiyormuş gibi kamerayı aç önce, bu durumdayken ekranın sağ alt köşesinde "seçenek" ibaresi oluyor, seçeneğe bas, "ayarlar" var seçeneklerin içinde, ayarlara bas, ayarların içinde "görüntü ve video saklama yeri" var, ordan da "hafıza kartını" seç. Hafıza kartını seçince, hafıza kartı dosyana direkt "görüntüler" klasörü ekleniyor, resimleri de bu dosyaya atıyorsun ve bitiyor. Hepsi bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılveKara -- 29 Nisan 2007; 15:21:23 >
  • avea-zede arkadaşım hoparlörü deneyince mutlaka cevap yaz.Özellikle metal ve rock müziklerde denersen hoparlörü daha iyi olur.Cızırtı gelirse sendende arada bir bilelim ki sorun bende değil tüm nokia 5200 ve 5300 larda.

Lenovo Y50-70 i70 4710HQ
  • avea-zede çoq saol tel gelince hallederim ben onu

efege, denedim hoparlörü, bende cızırtı yok, en iyisi sen bi telefoncuya göster onu...
  • Ama metal ve rock müziklerde rock ayarındayken denediniz mi?Bendede eğer pop ekolayzırına ayarlarsam bendede cızırtı olmuyor.Sadece kendi yaptığım basslı ayarda ve rock ayarında son seste cızırtı yapıyor.Ama metal ve rock şarkılarda.

Lenovo Y50-70 i70 4710HQ
  • denedim efege, cızırtı yok onlarda da...

bu 5300lar için 3.5mm dönüştürücüyü nasıl temin edebiliyoruz acaba?tel i inceledim hiç fena değil.ep-630 umu da bağladımmı canawar gibi olur walla
  • arkadasım telefonu ben aldım 5300 en harkulade her kese tavsıe ederım sadece kamerası dusuk onun harıcınde her turlu ozellıge sahıp bu arada ucus modu bıle var yanı kullanan varsa bu telefonu jar uzantılı oyunları yarım ekran acıyor bunu neden yapıor bıde tavla oyunu olan bı lınk ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım emege saygılar
  • @gozlera arkadaşım telefonun hayırlı olsun kısmetse haziran gibi bende yenilemek istiyorum telefonu ve 5300 da aradığım tüm özellikler var sadece 3.5mm kulaklık girişi yok onuda çeviriciyle halledebiyormuşuz.telefonun kutusundan böyle bir dönüştürücü çıkıyormu çıkmıyorsa bunu nerden temin edebiliyoruz?
  • cıkııyor arkadasım her aksesuar mevcut tek sorunu bıle yok sarjı ıyı tabı cok mp3 dınlersen az gıder sarjı oyunları ıyı mesala 6280 uyumlu oyunlar 5300 da cam gıbı net calısıyor sorun vermıor alırsan benım acımdan ıyı olur dev gıbı orkestrayı telefonun ıcıne sıgdırmıs lar :) helal olsun fallah
    Kutudan neler çıkıyor? (5200)
    5200'de uçak modu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 5 Mayıs 2007; 22:02:25 >

Lenovo Y50-70 i70 4710HQ
  • 5300ın kulaklık sesi w800e göre nasıl acaba?ep-630 la kullanacağım 5300ı alınca

Lenovo Y50-70 i70 4710HQ
  • Benim sorularıma kim yanıt verecek?

Orjinalden alıntı: İmpossißleİsNothing

Mini USB mi kullanıyor? (5200)
    Kutudan neler çıkıyor? (5200)
    5200'de uçak modu var mı?

5200 için:

kutudan usb çıkmıyor, ben başka bi usb kullanıyorum...standart şeyler var, yani şarj aleti ve kulaklık mevcut sadece...

evet uçak modu var...

mini usb nasıl oluyor fikrim olmadığı için bilmiyorum...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.