Şimdi Ara

+52 Physical Damage @ 18 rune seti - görüşleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Madem konusu gelmiş, ezreal için ad rune page nasıl olmalı? Sarı armor mavi MR var şuanlık. Kırmızıda da armor pen var. Bu sefer ad çok kalıyor gibime geliyor. Büyüklere ad mi almak gerek?
  • AP ler icin AP per lvl iyidir ama AD ler icin Earlydeki Flat AD ler (Quint ve Mark) daha yararli olur kanimca. AP ne kadarda olsa late game de bir AD carry kadar olamaz. Yani ayni seviye 2 champ karsilassa CC leride goz onunde bulundurursak Mid i bilemem ama Late game de AP carry nin rakibi yenmesi neredeyse imkansiz.
  • +52 Damage ile girersen sadece damage ile kalırsın. Nerede armor, nerede resist? Aynı zamanda arpen de yok. Karşındaki o kadar çok HP'ni indirir ki farm yapacak, farmı geçtim last hit yapacak halin kalmaz. Ancak iyi bir support olacak, Taric gibi. Armor ve resist ihtiyacını karşılayacak. Yoksa gerçekten sıkıntı çekersin. Kovalayan tarafken kovalanan taraf olursun mazallah.
  • tek yersin ya bu ne saçmalık, zaten ad carry olarak sırf ad itemi gidiyorsun, runelardan da armor, mr almassan ekmek olursun.
  • Senin gibi düşünüp biraz farklısını yaptım ben.

Kırmızı ve quintleri ad per level aldım, sarı armor, mavi mag res.

Böyle olunca +32 ad veriyor. Oyunda her level atladığında +5 ad ekleniyor yaklaşık. Bence mantıklı, 6-7 aydır kullanıyorum, çoğu maçımda üstünlük sağladım bot lanede. Zaten bi ad carry nerede durması gerektiğini bilmiyorsa her türlü ölür, bunun +10 armorla, şu kadar mag resle bi alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

Madem konusu gelmiş, ezreal için ad rune page nasıl olmalı? Sarı armor mavi MR var şuanlık. Kırmızıda da armor pen var. Bu sefer ad çok kalıyor gibime geliyor. Büyüklere ad mi almak gerek?

Armor Penetration runesi ile last hit sorunu yaşamıyorsan armor penet diz derim. Daha faydalı. Yok ben early gamede last hit sorunu yaşıyorum dersen full ad yap ya da bazen kaçırıyorsan büyüklerlerden 1 kırmızılardan 5 taneyi ad yap/b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

Madem konusu gelmiş, ezreal için ad rune page nasıl olmalı? Sarı armor mavi MR var şuanlık. Kırmızıda da armor pen var. Bu sefer ad çok kalıyor gibime geliyor. Büyüklere ad mi almak gerek?

Armor Penetration runesi ile last hit sorunu yaşamıyorsan armor penet diz derim. Daha faydalı. Yok ben early gamede last hit sorunu yaşıyorum dersen full ad yap ya da bazen kaçırıyorsan büyüklerlerden 1 kırmızılardan 5 taneyi ad yap/b]

Sağolasın, diğer 2 büyüğü ne yapmak lazım onlarda mı arpen? Biraz sorun yaşıyorum dediğin gibi yapayım.
  • 1 levelda yanlış düşünmüyorsam o runelar +3 ad verir. +3 ad şaka gibi bi miktar, 6 miniondan 2sini kessen iyi onlarla.
  • Zaten şuanda Armor Penetration Kullanılmıyor..
    Söylediklerin aslında mantıklı. Resist'den söz eden arkadaşlar +12 Armor seni ne kadar kurtarabilir ki ? Eğer sen o runeye göre oynamayı tercih edersen pek fazla sıkıntı olmaz..
    Late'dede I.E + PD + LW + PD ile çok çılgın dmglar çıkarabilirsin.
    Oyunu ezbere oynamayın.

quote:

1 levelda yanlış düşünmüyorsam o runelar +3 ad verir. +3 ad şaka gibi bi miktar, 6 miniondan 2sini kessen iyi onlarla.

EE AP Midler nasıl kasıyor ? Oda kasar hiç bi sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchutZ -- 4 Ağustos 2012; 16:24:11 >
  • Last hit atamıyorsan Rune felan hikaye gir Co-op last hit çalış.Armor Penet. her zaman daha faydalı olur.Kırmızıları ArP, büyükleri AD kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatb

tek yersin ya bu ne saçmalık, zaten ad carry olarak sırf ad itemi gidiyorsun, runelardan da armor, mr almassan ekmek olursun.

Bunun gibi boş yorum yapanların çoğunun 2 tane rune sayfası var zaten...

Tek yermişiz. :) Evet, graves + taric lanesinin karşısındaki herkes tek yiyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.