Şimdi Ara

52'' LCD Ekran Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    52'' LCD almayaı dülünüyorum.Bu boyutlarda aslında plasma ve LCD arasında çok gidip geldim ve gelişen son teknolojiler sayesinde LCD almayı daha uygun buldum.İnternetten araştırdığım kadarı ile faytalar çok çeşitlilik gösteriyor.Dolayısla sizlerden bu boyutlarda tavsiyeye ihtiyaç duyuyorum. Çünkü bu kadar fiyat farkının oldğu durumlar insanı çok şüpheyeye götürüyor.

Tavsiyeleriniz için şimiddien teşekkürler..

• Bütçeni belirtirsen daha kolay ve doğru yardımcı olabilir arkadaşlar. Yoksa herkes en pahalı modelleri tavsiye edecektir en iyisi bu diye....
  • Tv almanda en önemli etken bütçe onu belirtmelisin ki. Daha kolay önerilerde bulunulsunnn
  • Yerli mali alayi dersem Vestel` de var ayrica kullandiklari LCD Panel Samsung marka. Tavsiye ederim.
  • bende 52" istiyorum ve bütçem 5.000 - 5.500 ytl arası. darty'de 52lg7000 fiyatı 4600 ytl'ye dütü. Ancak favorim 52x4500. beni fazla fazla aşıyor. Ne tavsiye edersiniz?
  • 52W4000 Öneririm Ben.
  • aslına bakarsanız bütçem max 5500 ytl, birde alacağım televizyon teledünyanın HD yayınlarını izleme özelliklerine sahip olursa süper olacak ayrı st top bo almadan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rayesteq

aslına bakarsanız bütçem max 5500 ytl, birde alacağım televizyon teledünyanın HD yayınlarını izleme özelliklerine sahip olursa süper olacak ayrı st top bo almadan..

52w4000 hem bütçene uyuyor hem de o aradığın özellik var. Yalnız ileride bu yayınların şifrelenme ve teledünya'nın kendi vereceği kutuyu kullanmak gibi zorunluluk getirmesi durumu olabilir.

Arkadaşlar şu topikte bu konulardan bahsediyorlardı. Orayı da inceleyebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_27121345/tm.htm
  • vermiş olduğun fiyat aralığında sony 52w4730 modeli var w4000 modelinden daha yeni bir model 50.000:1 kontrast ayrıca 100hz tarama hızı incelenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.