Şimdi Ara

512MB (dv) rs-mmc kart aldım.490MB görüyor. normalmidir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugun 512mb kingston dual voltaj rs-mmc yi 61 ytl ye aldım.yalnız kartı alırken satan eleman tam 512 olmaz 500 civarında filan olur demişti. bende ok dedim. aleti taktığımda tel 490mb gördü.kartı biçimlendirdim.yine aynı. normalmidir. ne bileyim 512-490 = 22mb kayıp normalmidir. bana biraz fazla gibi geldi. sizce ne yapmam gerekir? gidip böyle böyle desem. değiştirirler mi? yoksa bunların hepsi böyle hadi yallah mı derler? yardım edin lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokya6260 -- 19 Aralık 2005 23:13:53 >

• normaldir sistem belleği olarak kullanmaktadır...
  • Normaldir merak etme ..
  • saolun arkadaşlar. bende korktum bir an. eskiden 32mb hafıza kartında 1-2mb kayıp oluyodu. bunda 22mb olunca oha filan oldum:) 512mb kartların hepisinde böyle mi oluyor. bilgi verirseniz sevinirim valla.
  • değişir...
  • hep öyle olur gerçi bnm w800i de direk 512 gözüküo ama 6230umda 128 122 oolarak falan gözüküodu o bellek için merak etme
  • normaldir bnm telefon da 512 yi 497 goruyo ama artık 512 de üçün beşin lafı olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: parietale

normaldir bnm telefon da 512 yi 497 goruyo ama artık

• @mehman 'ın dediği gibi kartın bir kısmını sistem olarak olarak görmektedir ve gayet normaldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.