Şimdi Ara

512MB ATI RADEON SAPPHIRE X1600 PRO DDR2 PCI-E ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence de çok gerek yok 512 mb olmasına. benim kart 128 mb 9550 çok memnunum,most wanted, pes 5 fifalar , pop 3 vs. hepsini rahat oynuyorum.
    açamadığı oyun ,takıldıgı oyun yoktu ,ta ki ghost recon 3 denen oyuna kadar. artık bi x1600 pro da ben alıyım diyorum ama herkes farklı bişey söyluyo. x850 xt alacaz heralde onu eleştiren pek görmedim.
  • 256 düşüniyim o zmn ..

bu ne kadar idare eder, yeni oyunlar falan böyle ?
  • sen bence 1600pro alma...koy biraz daha. X850XT al, yada 7600GT...Daha iyi bi seçim bence.
  • Hocam 50 YTl daha vermeyi göze alabilirsen bu kart kaçmaz

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=81271&productId=bd91087

• bende x1600 pro 256 mb agp var.çok ii bi kart. özellikle Aa ve vsync açıkken bile oyunları rahatça oynayabiliyorum.(bu kartı alırsan bi bios update kesinlikle yap) ama diğer arkadaşlarında dediği gibi 50 ytl daha koyup x850 xt alsan daha ii olur. yada doların düşmesini bekle
  • Kardeş ne kadar idare ederi diye soruyorsun şimdi teknoloji çok hzılı yeni bir oyun motoru çıkarırlar oyunları ona göre yaparlar bakarsın senin kartın zorlanıyor bu sana bağlı değil yani ama emin ol 1 yıl rahat idare edersin zaten 1 yıldan sonra upgrade etmen lazım birde yanlız kart değil sisteminde yenilenmesi gerekiyor o yüzden istediğin kartı al götürdüğü yere kadar kullan
  • kardeş ne akdar götüreceği düşünme.hep aynı zaten alırsın şuan herşeyi full oynatır.6 ay sonra medium derken bakmışsın ki 1 sene sonra artık oyunlarda zorlanıyor
  • haklısınız arkadaşlar teknolojide sınır yoktur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: phobia

x850xt 169$+kdv bu fiyata daha iyisi yok

Kesinlikle ..Demedi deme...
    Bi kere 256bit kart...
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81271&productid=bd91087

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih1981 -- 24 Haziran 2006; 21:44:59 >

• kesinlikle x850xt bende bu aralar değiştirmeyi düşünüyorum kartı çok iyi araştırdım performansı gerçekten güzel
  • tmm arkadaşlar x850xt düşüneceğim, fiyat biraz artsa dahi..
    hmm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.