50x server ariyorum interlude yada gracia birde donate olmazssa yada enazindan skill donate olmazssa cok iyi olur skill donate cok adaletsiz birsey yardimlarinizi bekliyorum
40x gracia ragezone
link flan werebilirmisisn
İmzama bakabilrmisin
way be ewet yaziyormus
quote:
Orjinalden alıntı: LastBambam
50x server ariyorum interlude yada gracia birde donate olmazssa yada enazindan skill donate olmazssa cok iyi olur skill donate cok adaletsiz birsey yardimlarinizi bekliyorum
Yaklaşık 2 hafta sonra bayramdan sonra umarım istediğn kriterlerde bi server sunabileceğmizi düşünüyorum sana.Faal hale geçtiğimizde yine burdan bilgi verilecektir.
Saygılarımla...
Katlıam bende ılgılenırım eger gracıa olursa server gracıa yada hellbound gmshop npc buff global teleporter bu ucu olsun yeter daha dorusu sana bısey solıyım l2elıte tarzı bısey olsun bayıla bayıla gelırım lastbambam da gelır ıkımız baydır beraber oynuyoruz bırbırımızın ne ıstedıgını bılıoruz cunku...al sana ıkı player ... hade kolay gelsın
katliam serverı merakla bekliyoruz ilk gelenler biz olucaz buyuk ihtimalle senden haber bekliyoruz kolay gelsin..
quote:
Orjinalden alıntı: Bi1ReD
İmzama bakabilrmisin
msn de takim bi kac sey solicem.
quote:
Orjinalden alıntı: cumcumx
Katlıam bende ılgılenırım eger gracıa olursa server gracıa yada hellbound gmshop npc buff global teleporter bu ucu olsun yeter daha dorusu sana bısey solıyım l2elıte tarzı bısey olsun bayıla bayıla gelırım lastbambam da gelır ıkımız baydır beraber oynuyoruz bırbırımızın ne ıstedıgını bılıoruz cunku...al sana ıkı player ... hade kolay gelsın
Gracia düşündük fakat gracia nın şu anda bug bulunmayan dosyaları biraz problem bizim için jawa server değil amacımız off server düşünüyoruz sanırım bikaç zamandır alıştığımız kayda değecek bi interlude server isteklerinizi bi nevze de olsa karşılayabilir.Hedefimiz iyi derecede düzenlenmiş tüm L2 arkadaşlarımızın cevap bulabileceği hep birlikte güzel vakit geçirebileceğimiz mid rate bi server.
Saygılarımla...
Offıcal dıosun ve donateden bahsedıosun bu nasıl olcak onu anlamıorum!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: cumcumx
Offıcal dıosun ve donateden bahsedıosun bu nasıl olcak onu anlamıorum!!!!
Serverin devamı açısından bize destek olmak baabında donate yakın bi süreçte değil merak etme uçuk donateler de yok hayalimizde yani birilerinin cebindeki 3 kuruş diil amacımız anlayış göstermeni umarım söylediklerime...
quote:
Orjinalden alıntı: gizmo_x
quote:
Orjinalden alıntı: Bi1ReD
İmzama bakabilrmisin
msn de takim bi kac sey solicem.
9:00-18:00 arasi Msn
19:00-00:00 Arasi l2
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme