Merhabalar size hemen durumumdan bahsedicem.Ben 50k kardeşim var 40k oldu.O mimarlığı ben inşaat mühendisliği yazmayı düşünüyorum.Daha doğrusu ailem böyle düşünüyor.Arsa alıp ev yapmayı düşünüyorlar bana ilk başta çok güzel geldi ama sonra aklıma yattı ki 50kya düzgün bir üniversite yok.Hayatımı riske atmaya değer mi? Tecrübeli arkadaşlar varsa yardım edebilir mi teşekkürler.Bu arada hep doktor olmak istemişimdir
Son cümlen her şeyi anlatıyor zaten kendine güveniyorsan tip icin mezuna kal derim cunku bu yıldan bi alt yapın var sıkı bi çalışmayla halledersin,ama inşaat mühendisliği de iyi bi bolum girdigin universitede kendini gelistirmene bağlı artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hmm peki başka önerisi olan
mezuna kalın senin gibi adamlar mezuna kalsın yeter ama
quote:
Orijinalden alıntı: captantipod
neden
quote:
Orijinalden alıntı: MelihBalikci
quote:
neden
bak geçensene 76k idim normal çalıştım gerçek bu ygs 32k sonuçta 11k geldi mf-3 te. yapacağına eminim başına kötü bir iş gelmezse tabi ama sen yapamam diyorsan ...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MelihBalikci
quote:
neden
bak geçensene 76k idim normal çalıştım gerçek bu ygs 32k sonuçta 11k geldi mf-3 te. yapacağına eminim başına kötü bir iş gelmezse tabi ama sen yapamam diyorsan ...
kalırsam yaparım diye düşünüyorum ama ailem güvenmiyor bana yapamazsın diyor
neden
kalırsam yaparım diye düşünüyorum ama ailem güvenmiyor bana yapamazsın diyor
onlara bir şeyler göster gözlerini boyaman lazım hırslı falan görün ikna olurlar tekrar söyleyim kendin inanmıyorsan girişme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme