Bildirim
50K İLE 100K ARASI GELSİN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tyt 75-80
Ayt çözmedim daha ama kötü olduğunu biliyorum
Hedef 40-80k arasi bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TÜRKÇEN -3 NET Mİ KARDEŞİM -
Hedefim tyt 75 ayt 40. Tyt tamamda ayt 20-30 arasında sürünüyorum. 70-60k bana yeter
TYT 65-70 AYT 38-40 100k eder herhalde
ayt ve tyt için beğendiği deneme önerebilirmisin -
Forumda önerilen denemelerin çoğunu çözdüm.
TYT için 345,Bilgi sarmal 5li(Türkçesi cidden zor),yayın denizi. En kötü ne yaparım görmek istersen Çözüm 8li
Ayt için limit ve 345 çözüyorum şu an. Limitin sözel kısmı efsane matematiği de güzel. 345 sözel kısmı orta seviye matematiği cidden zor. İkisini de tavsiye ederim. Çözüm ayt aldım ama çok beğenmedim,sos1 kısmını zorlamışlar
Tyt 99
Ayt 79
hedef 60-65k. tyt 75, ayt 30. hedef tyt 80, ayt 45 -
KONU EKSİĞİN VARMI HİÇ -
benim hedef de 60k. tyt 70-75 ayt 15-20. ayt de konu eksiğim çok, umarım 1 ayda 60k yapacak duruma gelirizquote:
Orijinalden alıntı: cagkan1905
hedef 60-65k. tyt 75, ayt 30. hedef tyt 80, ayt 45 -
AYT İÇİN HANGİ DENEMEYİ ÇÖZÜYORSUN HOCAM -
Tyt 80-85, Ayt 46-50 arası.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
dershanenin denemelerini. eksen testokul. -
@sevvtaaappp
Türev, integral, geo çember ve sonrası, elektrik ve manyetizma, kuvvet ve hareket, organik kimya, bitkiler.
@turkish nigga
savaşmaya devam. churchill'in sözü var: karşıda bitap düşmüş düşmanlar var ne olursa olsun asla ve asla pes etmeyin, diye. aynı o şekilde.
konuları hızlıca bitirmeye çalış, deneme çözmeden sınava girme. -
Millet 90k için kac net lazım mf obp 79
HEDEF NERE HOCAM -
Hocam inşaat müh mimarlık veterinerlik bunlar arasindayim 90k istiyorum işte
netler nasıl hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şöyle klasikleşmiş klişe bi sorum olucak size ya da forumdakilere bu yıl ilk senem yani 12 yim pek veremedim kendimi malum geçiştire geçiştire zaten hedef de pek yüksek değildi ya da ben tembellik ettim tyt ve ayt şuan yerlerde ve delirmek üzereyim stresten malum sınava çok az kaldı 29 gün filan netlere gelince tyt 55-60 yapıyorum iğrenç biliyorum ayt berbat 20 gibi oluyor hedef 70-75 tyt ayt ise 40 sizce bu sınava kadar olabilir mi ve hedef başarı sıralama 65k bunu yapabilir miyim yapamasam şuanki netlerle kaç bin gelir tahmini obp 78 ve son olarak bu 29 günde yapabilir miyim yoksa direk mezuna mı kal diyorsunuz şimdiden cevaplayacaklarsa teşekkürler herkese başarılar🙏🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- arkalı önlü yazdırma
- boşa okunan bölümler
- reader at work 2 pdf
- sp3 hibritleşmesi
- diş hekimliği yatay geçiş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X