|
Selamlar, Anakart olarak aklımda MSI MPG Z790 Carbon WiFi Soket 1700 DDR5 7600MHZ(OC) var, işlemci olarakta Intel Core i7 14700KF 3.40 Ghz 20 Çekirdek 33MB 1700p 10nm düşündüm. Anakart’ta uzun yıllardır hep Asus kullandım ama o nedenle biraz arada kaldım. Yani MSI ile menü vs vs sıkıntı olur mu ? Veya aynı ayarda bir tavsiye. Uzun yıllar oyunla alakalı sorun istemiyorum. Ayrıca sorun olmayacak DDR5 ne alınmalı ? Patriot Viper Venom RGB DDR5 32GB (2 x 16GB) 7400MHz model buldum ama yurtdışı o da. Var mıdır tavsiye? Kasa, PSU, Ekran kartı, SSD, soğutucu vs sorun yok onlar var. Önemli olan bu 3 ana bileşen. Teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution_TR -- 2 Ocak 2024; 20:54:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
DPI Saglik Skoru • Otomatik Blockcheck • Dinamik nfqws Profilleri HealthMon Arka Plan Servisi (CPU/RAM/Disk/Yuk) • Esik & Bekleme Mantigi Zapret Watchdog • Otomatik Kurtarma • WAN Durum Izleme & Analiz Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme (0/1/2) IPv6 Sihirbaz • IPSET Kontrol • Hostlist/Autohostlist Filtreleme Katmani Guvenli Rollback • Oturum/Kilit Koruma • Self-Test Motoru • CLI • GitHub |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt