Şimdi Ara

5080'li PC Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, MSI RTX 5080 16G Gaming Trio aldım ve Ryzen 7 9800x3d var elimde bi sistem toplamayı düşünüyorum aşağıdaki şekilde. Değiştirmemi önereceğiniz parça varsa tavsiyelerinize açığım. Bütçe olarak çok kısıtım yok ama gereksiz çok para vermek istemiyorum, mantıklı gerçekten performansa etki eden ya da kritik parçaysa harcama yapmak istiyorum.

CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D

GPU: MSI RTX 5080 GAMING TRIO OC 16GB

SSD: Kioxia Exceria Pro G2 LVE10Z1T02G8 PCI-Express 5.0 1 TB M.2 SSD

RAM: Patriot Viper Venom 16X2 GB 6000 MHz CL30 PVV516G60C30 DDR5 Ram

MBD: Gigabyte B850M Force WIFI6E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart

PSU: Asus ROG-STRIX-1000G-AURA Gen5 1000 W Power Supply

SOĞUTUCU: Ocypus Delta L36 ARGB V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu

KASA: Lianli o11 Dynamic mini v2 flow

• üst seviye pclerde neden anakarttan kısılırki anakart estetik bi ürün değildir üzerindeki usb çıkışlarının kalitesiyle ses chipi ile faz kalitesi voltaj tutarlılığı ile önemli bi oarçadır x870 modellerw bakmanızı öneririm.

ssd ram okey psu gereksiz fazla olmuş 1000w olunca uçup kaçmıyor çok az kullanıcı 1000w kullanır 750w ve üstü gayet yeterlidir psu tier list var reddite vs bulabilirsiniz oradan günce yüksek seviye 750w ve üstü bir psu seçebilirsiniz.

soğutucu ve kasa büyük çoğunlukla kişisel tercihe kalıyor ama sessiz bir kasa sessiz fanlar ile mümkün 0rpm veya düşük desibel yüksek performans fanları ışıklı mışıqlı fanlara tercih ederim tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

x870'lerde usb 4.0 özelliği çok gerekli olmadığı için ilgilenmemiştim o kartla aslında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    pc toplama desteği
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.