Şimdi Ara

5010 ekran kartı sıkıntıları hakkında....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 6 ay kadar önce laptobun sarj aleti calismamaya başladı internetten aynı voltajda bir tane sarj aleti aldim 40 tl idi sanırım. Bu aleti aldıktan sonra mouse touchpad de takılmalar oluyordu ama mouse kullandığım için cok dikkat etmiyordum.

    Yaklasik 3 aydır laptobu sadece tv de film izlemek için kullaniyorum fakat bu sarj adaptorunden mi bilinmez harici ekran takılı oldugu zaman surekli goruntu sürücüsü yanit vermeyi durdurdu hatasi aliyorum. Kendi ekraninda da beyaz ekran durumu var ekran bembeyaz gecen içini iyice açıp temizledim ama netice yok. Aklıma sarj aletinden olabilirmi diyr düşünce geliyor ama bunu anlamak için bir kac günlük orijinal bir sarj aleti bulmam gerekir nerden bulacam bilmiyorum (böyle bir arkadaş burda varmi bence vardır 😁)

    Sonrasında sarj aleti kendini aklarsa ekran kartina veya ialemciye bakabiliriz fakat her halde yaptırma taraftari değilim çünkü artik çöp olma zamani gelmiştir givime geliyor.

    Bu arada cihaz zamaninda cidden performansli kullanildi. Aksama kadar gta 4 crysis 3 va full açıktı günde en az 8 saat

    Yardımlarınızı rica ederim. İyi akşamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ekran kartı donanımı ile ilgili bir sorun bu.Bende de aynı sıkıntı vardı internetten en son driver ı bulup yükledim.(Dell in kendi sitesinden service tag ile yüklemeyin ordaki driver eski)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.