Şimdi Ara

'5008-C4 PİCASSO'MPV Sınıfında araç tavisyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz zamanın var ise Chevrolet Orlando'yu bekleyebilirsin. Tüm eleştiriler çok olumlu ve çok çekici gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

Biraz zamanın var ise Chevrolet Orlando'yu bekleyebilirsin. Tüm eleştiriler çok olumlu ve çok çekici gözüküyor.

Ne zaman gelicek birde motor vites secenekleri neler olucak acaba ? Hosuma gitti güzel bir tasarımı var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakoist

şehir içi yakıtı sakin kullanırsan 32 kruş civarı yakmaktadır.Donanımına bende katılıyorum düşük rakiplerinde yağmur sensörü far sensörü gibi donanımlar varken bunda olmaması garip bi çelik jant bile yok aldıgım bayiden o zaman bi güzellik yapıp golf 6 larda takılan celik jant görünümlü kapak takmıslardı.Peugeot 5008 daha hoş duruyor touranı almadan önce bende c4 picassoya bakmıstım eğer dsg gibi gecis arıyorsanız picasso sarsıntılıdır almadan önce test etmiştim.

sizin araç kac km'de ve genel olarak bi problemi oldumu benim canımı 11000kmde yağ eksiltti sizin araçtada var mı böyle bişey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsan.dgn

quote:

Orijinalden alıntı: hakoist

şehir içi yakıtı sakin kullanırsan 32 kruş civarı yakmaktadır.Donanımına bende katılıyorum düşük rakiplerinde yağmur sensörü far sensörü gibi donanımlar varken bunda olmaması garip bi çelik jant bile yok aldıgım bayiden o zaman bi güzellik yapıp golf 6 larda takılan celik jant görünümlü kapak takmıslardı.Peugeot 5008 daha hoş duruyor touranı almadan önce bende c4 picassoya bakmıstım eğer dsg gibi gecis arıyorsanız picasso sarsıntılıdır almadan önce test etmiştim.

sizin araç kac km'de ve genel olarak bi problemi oldumu benim canımı 11000kmde yağ eksiltti sizin araçtada var mı böyle bişey ?

Akü arızası çıkarmıştı ama garantiden değiştirildi.13000kmde suanda bi problemi yoktur.

• quote:

Merhabalar imzamdaki 2 aracımızıda satıp tek bir araba almayı düşünüyoruz.Geniş otomatik ve dizel olmalı bunları araştırdığımda karşımıza
    Peugeot 5008
    Citroen C4 Picasso
    bu iki veya tavsiye edebileceğiniz araçlar varmıdır?

herhalde iki araçta yarı otomatik suana bi modeo veya touranın otomatik vitesi kadar seri ve atakmıdır ?
    2011 yenilenen touran ve ford c-maxta otomatik dizel seçenekleri bulunacakmıdır ??Grand scenicte dizel otomatik gelme ihtimali var mı ?

5008 bencede
  • FORUMDA HİÇ 5008 KULLANAN VEYA TEST EDEN YOKMUDUR ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baweraltunkanat

quote:

Merhabalar imzamdaki 2 aracımızıda satıp tek bir araba almayı düşünüyoruz.Geniş otomatik ve dizel olmalı bunları araştırdığımda karşımıza
    Peugeot 5008
    Citroen C4 Picasso
    bu iki veya tavsiye edebileceğiniz araçlar varmıdır?

herhalde iki araçta yarı otomatik suana bi modeo veya touranın otomatik vitesi kadar seri ve atakmıdır ?
    2011 yenilenen touran ve ford c-maxta otomatik dizel seçenekleri bulunacakmıdır ??Grand scenicte dizel otomatik gelme ihtimali var mı ?

5008 bencede

Özellikle beyazı cok dikkatimi çekiyor ama endişelerim var vites konusunda eskiden opel corsa aracımız vardı inanılmaz kötü bi otomatik vitesi vardı illallah etmiştik..Temmuz sonunda istanbulda olucaz.

• selam... ben 1 ay kadar önce test sürüşü yaptım. alt viteslerde geçişler hissediliyor. gaza fazla yüklenilmezse daha az hissedilir sanırım. "Sport" kullanım modunda sürüş daha keyifli. süspansiyonlar sert, ama bence pek rahatsız edici değil. içi oldukça ferah. beni olumsuz etkileyen sürücü bölümünün yanlardan dar olması. sol dizim kapıya, sağ dizim ortada aşırı geniş olan konsolun uzantısına değiyordu... ama koltuk ayarlarını yapmamıştım. forumda boyunun 1.86 olduğunu söyleyen bir arkadaş bu konuda hiç rahatsız olmadığını belirtmişti... genel olarak sınıfı içerisinde tercih edilecek bir araç olduğunu düşünüyorum... koltuk ayarlarını yapıp tekrar denemeyi ve ciddi ciddi almayı düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxx64 -- 13 Temmuz 2010; 20:02:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhasim

selam... ben 1 ay kadar önce test sürüşü yaptım. alt viteslerde geçişler hissediliyor. gaza fazla yüklenilmezse daha az hissedilir sanırım. "Sport" kullanım modunda sürüş daha keyifli. süspansiyonlar sert, ama bence pek rahatsız edici değil. içi oldukça ferah. beni olumsuz etkileyen sürücü bölümünün yanlardan dar olması. sol dizim kapıya, sağ dizim ortada aşırı geniş olan konsolun uzantısına değiyordu... ama koltuk ayarlarını yapmamıştım. forumda boyunun 1.86 olduğunu söyleyen bir arkadaş bu konuda hiç rahatsız olmadığını belirtmişti... genel olarak sınıfı içerisinde tercih edilecek bir araç olduğunu düşünüyorum... koltuk ayarlarını yapıp tekrar denemeyi ve ciddi ciddi almayı düşünüyorum...

Bulunduğum ilde peugeot bayisi olmadığından istanbula dönemeyi bekliyorum.Bide Giresunda Peugeot servisi yok herhalde sitesinden baktım bulamadım.
    En yakın zamanda test edicem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.