Şimdi Ara

50000 tl araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Araç benzinli mi dizel mi? Donanım paketi nedir? Hasar kaydı, boya-değişen durumu ve şanzıman tipi?
  • Fiat Bravo.
  • nohouse kullanıcısına yanıt
    1.33 ler çok seri değil hocam ve 1.6 ile aynı vergiyi ödüyorlar. Özellikle rampada bayılıyor araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askndnz

Merhaba bende kia sporty dusunmustum peki yuksek km li araclar var piyasada alinir mi ne dersiniz 150 bin km uzeri kia sporty alinir mi dizel
    Benzin olsa neysede dizel sıkıntı ya o yüksek kmlerde

• teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Sizdeki de euro 4 motor ise kronik toparlanamama sorunu vardi hocam, ozellikle 1 ile 2.viteste arac dusuk devirde gaz yemiyor nerdeyse toparlamiyor kendini, dusuk hizda viraj alirken vitesi 1'e dusurmek zorunda kaliyordum oda araci sarsiyordu, gostermedigim usta kalmadi, turbocu mu dersiniz, tamirci mi dersiniz, partikul filtresi zaten yok euro 4 oldugu icin, enjektorleri sokturup bakima gonderdim, farkli enjektor taktim degisen bisey olmadi, sonrasinda baska birinde 2011 euro 4 megane privelage gordum kaportaci idi, onda da ayni sorun vardi. 2 ihtimal var, ya fabrika cikisi o sekilde geliyor ya da kronik bir ariza cikartiyor o model araclarda. Ayrica gecmis olsun hocam uzuldum, bendeki de fume rengi idi, tomtom orjinal hafiza karti yoktu aldigimda, tomtom sitesinden 200 liraya harita paketi almistim, sonrasinda hesaptan 330 lira cektiklerini farkettim ve musteri hizmetlerini aradim, kur farki oldugunu bunu siteye yansitmadiklarini kusurun onlarda oldugunu kabul ettiler, bende iptal ettirmistim odeme geri iade oldu ama ben coktan hafiza kartina tomtom haritalarini yuklemistim, navigasyon cevrimici olmadigi icin yanima kar kalmisti, ne kadar mutlu olmustum anlatamam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupgucluer -- 26 Haziran 2019; 21:28:32 >

• eyupgucluer kullanıcısına yanıt
    Bizde toparlanamama sorunu yoktu ama nadiren de olsa şanzıman vites seçiminde kararsız kalabiliyordu.

• sahibinden.com
    Ford / Fiesta / 1.4 TDCi / Titanium X / SAHİBİNDEN TERTEMİZ 2012 TİTANİUM X YETKİLİ SERVİS BAKIMLI sahibinden.comda - 703742589
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-tertemiz-2012-titanium-x-yetkili-servis-bakimli-703742589/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-tertemiz-2012-titanium-x-yetkili-servis-bakimli-703742589/detay
    İlan senin yada tanıdığın sanırım o araç 52 etmez 2013 üstü makyajlı kasa bulunur o paraya .ederi max 45 47

Edit : aracın 14,000 de hasar kaydı varmış ederi max 42

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 27 Haziran 2019; 8:44:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

İlan senin yada tanıdığın sanırım o araç 52 etmez 2013 üstü makyajlı kasa bulunur o paraya .ederi max 45 47

Edit : aracın 14,000 de hasar kaydı varmış ederi max 42

Alıntıları Göster
    hocam merhaba ben 55 bine bir araç alacağım ama çok kararsızım bana bir akıl verebilir misiniz?

Evliyim 7 aylık bebeğim var nasıl bir araç almalıyım sizce?

sadece hafta sonları kullanacağım Edirneleyim yazları İstanbuldan Edirneye giderim en fazla.

Edirneye giderken Bizle birlikte arabaya annem babam ve kardeşim de aynı anda bine bilir..

Ben aslında hatcback istiyorum aracı eşimde kullanacağı için ufak olsun istiyorum ama bu yer problemi kafamı karıştırıyor

kafam çok karışık bi akıl arıyorum

• Chevrolet Aveo 1.3 Dizel 95 HP.

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Chevrolet avrupadan çekildiği için almak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.