Şimdi Ara

50000₺-60000₺ sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gaming laptop almayı düşünüyordum ama bu fiyata masaüstü daha performanslı bir cihaz alabilirim belki. Ama daha önce hiç pc toplamayla falan ilgilenmedim o yüzden pek anlamıyorum. Amd ile intel arasında nasıl fark var pek bilmiyorum. Normalde almayı düşündüğüm laptop linkini bırakıyorum. Bu fiyata yakın daha kaliteli bir sistem oluşturabilir miyim? Hatta ekran kartı rtx4070 çıkabilirse çok güzel olur.

MSI PULSE 17 B13VFK-404TR Intel Core i7 13700H 32GB 1TB SSD RTX4060 Windows 11 Home 17.3" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholak. -- 29 Mart 2023; 10:35:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hazır sistem alabilirsin

sinerji.gen.tr
    Sinerji Osmight Intel Core i7 13700KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070Ti [Oyun Bilgisayarı]
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-osmight-intel-core-i7-13700kf-32gb-1tb-nvme-m2-ssd-rtx4070ti-oyun-bilgisayari-p-36196

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• road35 R kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkür ederim. Başlıkta intel açıklamada amd yazıyor. Hangisini dikkate almalıyım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cholak. kullanıcısına yanıt
    Inteldir ama yine de kolayca teyit edersiniz iletişime geçerek onlarda düzeltirler. Bu bir örnek genel olarak 40 45 arasına çok güzel masaüstü alırsınız hazır mis gibi. Yok ben taşınabilirlik isterim diyorsan tabi ki laptop al ama laptop sadece masanın üzerinde duracaksa anlamı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane bomba makina. İnventus kalite ve güvencesi ile. Toplar,test eder,gönderirler. İkinci makina ,RTX 4070 Ti ekran kartlı.... 1. makina ise artık tutulacak gibi değil .RTX 4080 ile kopmuş,gidiyor.Her ikisinde de ,ortak işlemci ,efsane Ryzen 7700. Isınmaz, watt çekmez.

Resimlere tıklayın,netleşir.

ssd de indirim bugün son gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 29 Mart 2023; 14:6:52 >

• Oyun oynamak için mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, elbette siz daha iyi bilirsiniz ama İnventus , kendileri de kabul ettikleri üzere, sistemlerde atıyorum ekran kartının kutusunu vs yollamıyorlarmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutuları göndermemelerini ben şahsen önemsemem. Zaten garanti durumunda onlar aracı olacaklardır,fatura onların üzerine çünkü.

• Garanti değil sadece hocam mevzu (bence) . Adam 2. el satmak istediğinde fatura verebilirsiniz lakin kutu isteyenler de var. Onlar için önemli. İçinden çıkan şeyleri önemseyenler de var.

• Ona bi şey diyemem,tabi ki.50000₺-60000₺ sistem tavsiyesi 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.