< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholak. -- 29 Mart 2023; 10:35:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
50000₺-60000₺ sistem tavsiyesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hazır sistem alabilirsin
sinerji.gen.tr
Sinerji Osmight Intel Core i7 13700KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070Ti [Oyun Bilgisayarı]https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-osmight-intel-core-i7-13700kf-32gb-1tb-nvme-m2-ssd-rtx4070ti-oyun-bilgisayari-p-36196
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Başlıkta intel açıklamada amd yazıyor. Hangisini dikkate almalıyım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Inteldir ama yine de kolayca teyit edersiniz iletişime geçerek onlarda düzeltirler. Bu bir örnek genel olarak 40 45 arasına çok güzel masaüstü alırsınız hazır mis gibi. Yok ben taşınabilirlik isterim diyorsan tabi ki laptop al ama laptop sadece masanın üzerinde duracaksa anlamı yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oyun oynamak için mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, elbette siz daha iyi bilirsiniz ama İnventus , kendileri de kabul ettikleri üzere, sistemlerde atıyorum ekran kartının kutusunu vs yollamıyorlarmış.
-
Kutuları göndermemelerini ben şahsen önemsemem. Zaten garanti durumunda onlar aracı olacaklardır,fatura onların üzerine çünkü.
-
Garanti değil sadece hocam mevzu (bence) . Adam 2. el satmak istediğinde fatura verebilirsiniz lakin kutu isteyenler de var. Onlar için önemli. İçinden çıkan şeyleri önemseyenler de var.
-
Ona bi şey diyemem,tabi ki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X