Şimdi Ara

5000 ytl ye alınabilecek en iyi araç ==> arkadaşlar araç alındı gerçi 5000 ytlnin üstünde ama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
12.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cagduygu

5000 ytl diye topic açıp sonra sıfır 307 almak epey ilginç bir gelişim.

konu başlarını okurken inanın duygulandım hastehane felan da yazınca "annesine zor şartlarına rağmen araba almak istiyor" diye hatta kendi klimalı aracımı teklif edecektim uygun bir fiyata
    sonra 70-80 bin birikmiş paradan felan bahsedip sıfır 307 alınınca kendimi duygusal olarak kandırılmış hissettim doğrusu.

kimseyi eleştirmiyorum sadece duygusal bu tarz bir değişim hiç yaşamamıştım o sebeple paylaştım.

ne demişler "para ile imanın kimde olduğu belli olmazmış" 3 mesaj önce yardımcı olmayı düşündüğüm kişi benim denkleştirip alamadığım ve sadece sokaklarda görebildiğim bir aracı alıvermiş????????

YAW HALE DAHA ANLAMADINIZ MI SIRF POST KASMAK MADEM ALCAKTIN 35000 YTL NEDEN İNSANLARI UĞRAŞTIRIYON 5000-8000 YTL İLE TAMAM HAYRINI GÖR ARABANIN GÜLE GÜLE KULLAN AMA AŞIRI SAÇMALIK BU "ARKADAŞLAR 5000 YTL YE ALINA BİLECEK EN İİİ ARABA HANGİSİ GERÇİ ALINDI AMA" YAW İNSANLARI YORMA BARİ NEYSE ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİİP ETSİN KENDİNE İİİ BAK.

• quote:

Orjinalden alıntı: dark-blue-59

YOK OLDU OLCAK ADAM MURAT 131 ALSIN BAYAN KULLANCAK DİO SİZ HALA ŞAHİNDEN BAHSEDİYOSUNUZ

iyi o zman 5000 ytl ye alsın honda cvivic ala ala adama bak
  • aloo..adam 307 almış..ne 131 i
  • türkyedeki bayan şöförlerin %30 u tafaş kullanıo
  • abi en güzeli bayan içi 96-99 model opel corsa hidrolik direksiyon kuş gibi artı park manevraları çok kolay geniş görüş açısı var klimalıda bulabilirsin maaliyet 9-12 milyar arası
  • ya benim anlamadığım kendin clio kullanıyosun annen 307 kullanıcak bu işte bi terslik var
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhendis.bey

ya benim anlamadığım kendin clio kullanıyosun annen 307 kullanıcak bu işte bi terslik var

evet gerçektende öyle bu nasıl iş anlamadım. 5000 ytl ve klimalı araç sonra herkes atlıyor.sonra 307 alınıyor.

clio nerde 307 nerde.

birde yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaş bir dodge pikap almıştı sanırım. modifiye etcekmiş.

hey gidi sanal dünya sanal

arkadaşım şu 307 nin senin clio ile fotosunu koysana?
  • siz nie lavga edionuz adam 307 almis hemde sifir

ama cok yazik!! fransiz alinirmi
  • abicim senin şu clioyu annene verseydin de lagunayı da kendine alsaydın.. herkes mutlu olmaz mıydı?
    neyse canım olan olmuş..

hayırlı olsun güle güle kullansın..
  • la nettiniz la 20 dkkadan beri 5 milyara araba arıyom bende alttaki msjları okumadan direk araba aramaya başladım bide ne göreyim adam 307 almış wöööyyytt höööttt dehhhhh yuuu yuuuu yuhhhhhh acaba bende 10 milyarla başlayıp bi skyline alabilirmiyim

• bence sen peugeot 106 eski modellerine bak 96-97 klimalılarını da bulursun.eski broadway ın de bazılarında klima var fairwayde dahil ama çok zor bu araçları bulman.renault arabasına lütfen laf yok arkadaşlar.bizim bayii var ankarada benim tercihimi sorucak olursan tabiki yıllara yollara meydan okuyan sloganıyla çıkan r-12 TOROS dehşet bir araba .gerci pek senın işini görmez klima yok ama çorum var bundada:)takarsan eger... renaulttan şaşma concorde ya da manager 2.0 al klima standart ama manager 1.7 kesinlikle alma çakmioo bu araca o motor yetmioo.annen küçük isterdi arabayı o zamanda clio 99 ve alt modellerine bak 9milyar civarında onlarda( iki teker üzerine sadece bne kaldırabilirim TOROSU bu aracı olupta denemeyin.renault ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar arayabilirler beni 05336556185 ankara-OTORENTAM RENAULT SERVİSİ ankamall karşısı /4/c akköprü ankara ALPER BOSTANCI
  • Yaw ben gülmek için forumun mizah/eğlence bölümüne hiç takılmıyom artıkın. Burası oraya 10 çeker.

Adam 4 Eylül'den sonra kıçını yırtıyo 307 aldık diye, alttan hala destan gibi 5000lik araba tavsiyeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavus78 -- 8 Ekim 2006; 5:03:20 >
  • bir bayan için çok yanlış bir seçim 307 şöyle bi bakarsanız 307 lerin marşbiyellerine hepsinin ya boyalı olduğunu fark edersiniz yada içe göçüktür ben benimkinin sağı 2 kere solu bi kere taktım (kaldırım mantar falan gibi şeylere) zaten önünü görene aşk olsun, 307 sahibi olarak ve çok tempra kullanmış biri olarak annem tempra kullanamaz diyosan yanlış seçim 307. bunları kötülemek için demiyorum anlatmak istediğim birinin gözetiminde 2 araba arasına girme, dönme manevraları falan çalışsın bilmeyene gerçekten kullanması zor bir araç
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.