Şimdi Ara

5000 TL ye öğrenci arabası (BULDUK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
10.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öncelikle herkese teşekkür ederim fikirleriniz için böyle bir araçta karar kıldıkhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-taunus-2-0-gts-sahibinden-orijinal-85521856/detay izmirden 2 3 adet bulduk inşllh gidip bakacağız sağlam bulursak alacağız hemen ama bu taunuslar bu sıcaklarda izmirden kayseriye kadar gelir mi yolda problem yaşarmıyız

üniversite 3 sınıf öğrencisiyim mühendislik okuyorum artık otobusle gel git bıktım babamda saolsun abin okurken ona almadık sanada almıcaz diyor 2 senede 5000 lira biriktirebildim bu fiyata doğan felan var ama bana itici geliyor zibidi arabası gibi bir önyargı oluştu dış görünüşü vasat olmayan düzgün olan bişeyler arıyorum aldıktan sonra benı sürekli sanayıye götürüp masraf çıkartmasın sahibindenden baktım bu tarz şeyler var alınır mı bunlar yardımcı olursanız fikrinizi belirtirsenız çok memnun olurum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yetisen-allir-79747518/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-1976-model-babasii-al-fizana-git-basini-agritmazz-88542257/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bakimli-temiz-3-16-2014-muayeneli-91563858/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obama_TR -- 1 Temmuz 2012; 23:00:06 >

• Bu araçlar alırken güzel fakat sonrası üzer. Tavsiyem 1990 sonrası araçlar bakmanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Life 'Til Leather

Bu araçlar alırken güzel fakat sonrası üzer. Tavsiyem 1990 sonrası araçlar bakmanız.

teşekkürler hocam sonrası derken ne kadar sonra :) uzun süreli kullanmıyacağım 6 7 ay sonra satarım bide bunları satarken zorlanırmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

quote:

Orijinalden alıntı: No Life 'Til Leather

Bu araçlar alırken güzel fakat sonrası üzer. Tavsiyem 1990 sonrası araçlar bakmanız.

teşekkürler hocam sonrası derken ne kadar sonra :) uzun süreli kullanmıyacağım 6 7 ay sonra satarım bide bunları satarken zorlanırmıyım

Vallaha kesin tarih veremem ama denk gelirse adamın iflahını kurutur. Şaka bir yana belirli bir yaşın üstündeki aracı yürütmesi, elden çıkarması zordur. Dediğim gibi 90 model üzeri ford, renault araçlara bakarsanız daha iyi olur. Hem daha kolay yürütürsünüz hem de ikinci eli bunlara göre daha hareketli olur.

• Temiz lpg li flash veya mazda senin ilacın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Temiz lpg li flash veya mazda senin ilacın

teşekkürler hocam hiç bakmamıştım o tür araçlara klima felanda varmış bazılarında :) güzel arabalar var sahindende felan araştırıyım biraz
  • 5 liralık araç alacak olsaydım hiç düşünmeden lpgli UNO alırdım hem pratik hem yakmıyor kokluyor resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

5 liralık araç alacak olsaydım hiç düşünmeden lpgli UNO alırdım hem pratik hem yakmıyor kokluyor resmen

o fiyata uno bulamadım hocam bide boy 1.95 olunca una ufak kalıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

5 liralık araç alacak olsaydım hiç düşünmeden lpgli UNO alırdım hem pratik hem yakmıyor kokluyor resmen

o fiyata uno bulamadım hocam bide boy 1.95 olunca una ufak kalıyor

Bulursun aslında da fizik elvermiyor diyelim
  • Ben 2 aydır araştırıyorum 5000 tlye araba bakıyorum hatta 6000 tlye bile baktım yok adam gibi ya düşük model 88-90 brodwey alınıyor yada 90 üstü lada samara yada ford taunus alınıyor temiz o döküntülerede insan 5000 tl vermeye acır. Dünden beride 84-85 model mersolara taktım 7-8 bin civarı 2 tane 84 model mercedes 190e buldum bu senin linktekiler gibi milattan öçnce kalma kasalar değil daha yeni kasa hatta aşağıya linkte veriyim bir bak. Ama araçlar hem 250bin kilometreyi devirmiş hemde otomatik vites sorun çıkarma ihtimali heleki otomatik şanzımanın arızası korkutuyo beni bir yandanda flashın samaranın taunusun 90 model 170bin klometrelik arabalarındansa mercedes kalitesi 250bin kilometredeki arabalar aynı sorun çıkarma olasılığına sahiptir diye düşünüyorum sonuçta mercedes kalitesi ama otomatik şanzıman bir bozulursa işte o zaman elimde patlar araba bilemedim ne yapsam döküntüye binmekde istemiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-7750-kazasiz-boyasiz-full-orjinal-acilll-190e-2-0-91915249/detay

• öğrenci bütçesi ile mercedes alınmaz masraf çıkarmayacak yerli bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Ben 2 aydır araştırıyorum 5000 tlye araba bakıyorum hatta 6000 tlye bile baktım yok adam gibi ya düşük model 88-90 brodwey alınıyor yada 90 üstü lada samara yada ford taunus alınıyor temiz o döküntülerede insan 5000 tl vermeye acır. Dünden beride 84-85 model mersolara taktım 7-8 bin civarı 2 tane 84 model mercedes 190e buldum bu senin linktekiler gibi milattan öçnce kalma kasalar değil daha yeni kasa hatta aşağıya linkte veriyim bir bak. Ama araçlar hem 250bin kilometreyi devirmiş hemde otomatik vites sorun çıkarma ihtimali heleki otomatik şanzımanın arızası korkutuyo beni bir yandanda flashın samaranın taunusun 90 model 170bin klometrelik arabalarındansa mercedes kalitesi 250bin kilometredeki arabalar aynı sorun çıkarma olasılığına sahiptir diye düşünüyorum sonuçta mercedes kalitesi ama otomatik şanzıman bir bozulursa işte o zaman elimde patlar araba bilemedim ne yapsam döküntüye binmekde istemiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-7750-kazasiz-boyasiz-full-orjinal-acilll-190e-2-0-91915249/detay

aynen hocam benımde korkum aracı aldıktan sonra elimde patlaması benı yolda bırakması 6000 lira belki çıkarımda 7500 felan aşar benı bu bmw ler sorun çıkartırmı onlara baktınız mı hiç

• quote:

quote:

Ben 2 aydır araştırıyorum 5000 tlye araba bakıyorum hatta 6000 tlye bile baktım yok adam gibi ya düşük model 88-90 brodwey alınıyor yada 90 üstü lada samara yada ford taunus alınıyor temiz o döküntülerede insan 5000 tl vermeye acır. Dünden beride 84-85 model mersolara taktım 7-8 bin civarı 2 tane 84 model mercedes 190e buldum bu senin linktekiler gibi milattan öçnce kalma kasalar değil daha yeni kasa hatta aşağıya linkte veriyim bir bak. Ama araçlar hem 250bin kilometreyi devirmiş hemde otomatik vites sorun çıkarma ihtimali heleki otomatik şanzımanın arızası korkutuyo beni bir yandanda flashın samaranın taunusun 90 model 170bin klometrelik arabalarındansa mercedes kalitesi 250bin kilometredeki arabalar aynı sorun çıkarma olasılığına sahiptir diye düşünüyorum sonuçta mercedes kalitesi ama otomatik şanzıman bir bozulursa işte o zaman elimde patlar araba bilemedim ne yapsam döküntüye binmekde istemiyorum.

aynen hocam benımde korkum aracı aldıktan sonra elimde patlaması benı yolda bırakması 6000 lira belki çıkarımda 7500 felan aşar benı bu bmw ler sorun çıkartırmı onlara baktınız mı hiç

BMW bakmadım bmw ama 5-6 binlik aracın sadece adı bmw oluyo kasasının bir serçeden eski kasa doğandan farkı yok benim gözümde o yüzden hiç bakmadım hani sırf bmw diye o kasa bir araba almak istemem gider doğan alırım en azından parçası şusu busu daha ucuz olur. Normalde brodweyde karar kıldık ama daha temiz birşey çıkmadı karşımıza bende hala daha iyi bir şey alabilirmiyiz diye araştırıyorum mazdayı falan aştım artık uygun fiyatlı , parçası ucuz , kolay elden çıkarabiliceğin 5 araç var şuan kuş serisi , lada samara , fors taunus , brodwey , flash seç beğen

• hocam bu tarz arabaları alırsın ama yürütemezsin.bende aynı şeyleri düşündüm zamanında.yok ama yani ben e30 m40 alıcaktım baktım ki olucak gibi değil elimi ayağımı çektim.bir arızada büyük masraf açar bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbn

hocam bu tarz arabaları alırsın ama yürütemezsin.bende aynı şeyleri düşündüm zamanında.yok ama yani ben e30 m40 alıcaktım baktım ki olucak gibi değil elimi ayağımı çektim.bir arızada büyük masraf açar bunlar

teşekkürler hocam bide çok eskim geldi şimdi bu araçlar lada samara , fors taunus , brodwey , flash bunlara bakıyorum şimdi
  • quote:

quote:

quote:

BMW bakmadım bmw ama 5-6 binlik aracın sadece adı bmw oluyo kasasının bir serçeden eski kasa doğandan farkı yok benim gözümde o yüzden hiç bakmadım hani sırf bmw diye o kasa bir araba almak istemem gider doğan alırım en azından parçası şusu busu daha ucuz olur. Normalde brodweyde karar kıldık ama daha temiz birşey çıkmadı karşımıza bende hala daha iyi bir şey alabilirmiyiz diye araştırıyorum mazdayı falan aştım artık uygun fiyatlı , parçası ucuz , kolay elden çıkarabiliceğin 5 araç var şuan kuş serisi , lada samara , fors taunus , brodwey , flash seç beğen

katılıyorum hocam haklısın dediğin araçları araştırıym ben biraz :)

• quote:

quote:

quote:

katılıyorum hocam haklısın dediğin araçları araştırıym ben biraz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakbn

hocam bu tarz arabaları alırsın ama yürütemezsin.bende aynı şeyleri düşündüm zamanında.yok ama yani ben e30 m40 alıcaktım baktım ki olucak gibi değil elimi ayağımı çektim.bir arızada büyük masraf açar bunlar

teşekkürler hocam bide çok eskim geldi şimdi bu araçlar lada samara , fors taunus , brodwey , flash bunlara bakıyorum şimdi

aynen hocam daha mantıklı.yukarda da bi arkadaşın dediği gibi 90 modelin altına düşme yani araba senin akranın olmasın

• Bmw fena durmuyor aslında alınabilir yani elektronik aksamda olmadığından bakım maliyetleri üzmez

Ford Taunus bakın birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Bmw fena durmuyor aslında alınabilir yani elektronik aksamda olmadığından bakım maliyetleri üzmez

Ford Taunus bakın birde

teşekkürler hocam banada bmw cazip geldi ama kullanan birine sormak daha güzel olur gibi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.