Şimdi Ara

5000 TL Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. 6 yıldır kullandığım pc mi biraz toparlamak istiyorum. Sizden Amd tabanlı oyun oynama amaçlı bir tavsiye istiyorum. Yine uzun süre kullanmayı planlıyorum.
    Şuan kullandığım pc;
    AMD FX 6300 işlemci
    Asus M5A97 R2.0 Anakart
    Asus GTX 760 DC 2 Ekran kartı
    Gskill 8GB ram 4X2
    Corsair V650 80+ PSu
    Zalman Z11 plus Kasa
    HDD 320+500+2TB

Kasamı kullanmaya devam etmek istiyorum. Zira memnunum. Güç kaynağımın da yeni sisteme yeterli olacağını düşünüyorum. Yanılıyorsam düzeltin lütfen. Şuan monitör olarak 82 ekran LCD led tv kullanıyorum ileri aylarda onuda değiştirmek istiyorum. Ses sitemim 5+1 Logitech kullanıyorum. Sizden İşlemci, anakart, ram, SSd tavsiyesi istiyorum. Bu bütçeye monitör dahil edebilirsek 27' seviyesinde süper olur. Ama ilk önceliğim beni uzun süre idare etmesi. Ram olarak en 16 gb istiyorum. Soğutma olarak gönül su soğutma istiyorum fakat fiyatlar yüksek. RGB olayına gelirsek RGB aydınlatmalı ürünler istiyorum. Ama performans önceliğim olduğu için sesim çıkmıyor. Daha sonrası kasamda ki fanlarımı RGB yaparım o sorun değil.. Birde son olarak şuan sistemimde kullandığım ürünlerin ikinci el fiyatları hakkında bilgilendirme yaparsanız memnum olurum.
    Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 bin TL sadece kasa tavsiye
    11 ay önce açıldı
    35.000 TL Laptop tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.