Şimdi Ara

5000 TL PC TOPLARMISINIZ MAX 5200 TL OLABİLİR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
6.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamini oyun icin kullanicam rx 480 alicam size uydum bide zen in kesin bir cikma tarihi var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 slim al 1 tb lık 1200 e keyfine bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiğit Can06 Y kullanıcısına yanıt
    İlk çeyrekte piyasada olması bekleniyor , benim tahminim senin bütçene uygun 1,000₺ civarı ZEN işlemcinin çıkması Mart-Nisan'ı bulur , bu sadece tahmin hemen önümüzde ki ay i7 6700 ü tokat manyağı yapacak daha ucuz bomba gibi bir ZEN modeli de çıkabilir ancak benim tahminim 3-4.ayı bulacağı yönünde.
  • Bak an itibariyle almayı planladığım pc yi sana göre modifiyeleyim,

işlemci i7 6700k
    Ekran kartı Asus rog Rx 480 strix 8gb gddr5 oc
    Anakart Msi z170a tomahawk ac (wifi özellikli)- Eğer wifi elzem değilse Gigabyte Z170x ultra gaming, Asus z170 pro gaming.
    Ram Gskill ripjaws 8 gb ddr4 yada corsair vengeance 8gb ddr4 2660 mhz
    Kasa Zalman z11 neo
    Psu Aerocool kcas 750w 80+ psu yada
    Soğutma Akasa venom atto

Burayı hepsi buradadan 4630 liraya alabiliyorum bugün itibariyle. Ekran kartını cf yapmayı düşündüğüm için nvidia almıyorum, cf li hali hemen hemen gtx 1080 i yakalayabiliyor, ama geçemediği yerlerde mevcut, kesinlikle 1070 ve 1060 dan daha iyi hale geliyor cf li durumda...

Sen ne yapabilirsin
    Ana bileşenler

İşlemciyi 7700k yapabilirsin, oc yapmayacaksan farkını hissedemessin bile +200 TL
    Anakartı msi z270 sli plus alabilir üstüne pci ekspress wifi kartı alırsın +120 TL

Yan ürünler
    İşlemci soğutucusunu 240 mm radyatörlü bir sıvı soğutma alabilirsin +300 TL
    Kasa Fanlarını eğer radyatörlü sıvı soğutma aldıysa 1x50, radyatör almadıysan 3x50= + 50-150 TL

full opsiyonlarla, 5350 lira yapar ordan wifi kartını almam 5220 liraya bitiririm burayı...

• amazon konusuna gir oradan toplayanlar var getirt yurtdisindan
  • Merhaba kardeşim,

Bilgisayarda tam ne iş yapacaksın oyun/program vb örnek verebilirsen ona göre fiyat / performans toplayalım. Yoksa karman çorman bir şey toplarız :)

Herkes kendi istediği pcyi toplar.
  • furkanaykac kullanıcısına yanıt
    cf derken ?
  • hilmignc kullanıcısına yanıt
    oyun pc si
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit Can06

cf derken ?

2 adet amd ekran kartını aynı anda çalıştırmaya crossfire yani cf denir, rog rx 480 strix 1250 lira 2 tanesi 2500 lira toplamda gtx 1080 3500 lira.

Hem görüntü çıkışlarında elini bollaştırır, ben böyle bir sistem oluşturacağım.
  • Vatana bulasma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sana tek tavsiyem vatandan almaman. Şu firsatcilara para yedirmeyin.

• Böyle bir bilgisayar alırsak aylık ne kadar elektrik yakar

Edit: Günlük 5 saat en az açık olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 18 Ocak 2017; 20:22:54 >
  • furkanaykac kullanıcısına yanıt
    Mid tower kasalarda cf/sli yapmak sorun olmaz mı ya. Ben bakıyorum kasanın içine yani. 2. kartı taksam dip dibe girecekler üsttekinin fanı tüm sıcak havayı alttakine vuracak. Alttaki kartın da havayı vuracağı alan dar olacak ve boğulacak. Muhtemelen alttaki kart cayır cayır yanacakmış gibi hissettiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Mid tower kasalarda cf/sli yapmak sorun olmaz mı ya. Ben bakıyorum kasanın içine yani. 2. kartı taksam dip dibe girecekler üsttekinin fanı tüm sıcak havayı alttakine vuracak. Alttaki kartın da havayı vuracağı alan dar olacak ve boğulacak. Muhtemelen alttaki kart cayır cayır yanacakmış gibi hissettiriyor.

Aynen hocam ben de öyle düşünüyorum bu yüzden sıvı soğutma sağlanmalı bence ki bazı kartlar 2 3 slot yer kaplıyor hacimce geniş, sli benim tarzım değil nedir gidersin 6 monitör kullanıyorsundur çoklu çıkış adına gerekebilir. Ama şu var tek monitörden oyun oynamak için çok da mantıklı değil, ki biliyorsunuz çoğu oyunun buna tam desteği yok.

Sonra forumda görüyoruz sli yaptım fps artmadı başlıklı konuları.

Nedir 4k monitörünüz vardır 144hz almak istiyorsunuzdur o zaman tek kart yetmez mecbur sli olacak.

Bence bu işin hakkı dönemin üst seviye kartlarından en az iki kart alınır ve güzelce sıvı soğutmaya geçilir ve kullanılır.

Oyun oynamak için gidip 2 tane 460 almak yerine gidip 480 alınır daha mantıklı.

5000 TL PC TOPLARMISINIZ MAX 5200 TL OLABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 18 Ocak 2017; 21:12:49 >

• Mesajı editleyemedim yeni mesaj atmak zorunda kaldım

4 way Gtx 1080 SLI tek akla sığanı 4K Ultra Ayarlarda minimum 144 fps almak içindir heralde. Avrupada 1080ti çıksın onunla da 4 way sli yapacak adamlar var. Bizim hobimiz 1080p kasmadan oyun oynamak adamların 4 slotu en yeni nesille doldurmak.

2 sene önce filan böyle bir kasanın montajını izledim 4bin sterlin tutuyordu. Hemen girip bakayım diyecektim 4 1080li sistem için ama

5000 TL PC TOPLARMISINIZ MAX 5200 TL OLABİLİR dolar kurunu düşününce vazgeçtim

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Ben 980 i satıp 1070 almayı düşünüyordum da. Veya takas vs. 980' i sli layıp 1080 üstü performans almak da çekici geldi. Ama benim kasada bu iş zor sanırım. Custom sıvı soğutma işine girişesim yok hiç. Bu arada benim kart da 2.5 slotluk yani 3 slotu kapatıyor. Az daha büyük olsa 2. PCI-E slotunu kapatacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 18 Ocak 2017; 21:37:24 >
  • hocam, zalmanın kasasını canlı canlı gördüm alacağım anakartlarda ortada aralarında epeyce boşluk var ama kalın ekran kartı olduğu doğru asus rx 480'nin full tower bir kasada fiyat olarak alıyor başını gidiyor farklı diyarlara... Zalmanda mid tower olarak en mantıklı seçenek, zaten cf yi ilk anda yapmayacağım içinde kesin bir durum düşünemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Aynen hocam ben de öyle düşünüyorum bu yüzden sıvı soğutma sağlanmalı bence ki bazı kartlar 2 3 slot yer kaplıyor hacimce geniş, sli benim tarzım değil nedir gidersin 6 monitör kullanıyorsundur çoklu çıkış adına gerekebilir. Ama şu var tek monitörden oyun oynamak için çok da mantıklı değil, ki biliyorsunuz çoğu oyunun buna tam desteği yok.

Sonra forumda görüyoruz sli yaptım fps artmadı başlıklı konuları.

Nedir 4k monitörünüz vardır 144hz almak istiyorsunuzdur o zaman tek kart yetmez mecbur sli olacak.

Bence bu işin hakkı dönemin üst seviye kartlarından en az iki kart alınır ve güzelce sıvı soğutmaya geçilir ve kullanılır.

Oyun oynamak için gidip 2 tane 460 almak yerine gidip 480 alınır daha mantıklı.

https://www.youtube.com/watch?v=jxHyzogT8JM bakın bu adamlar mid tower bir kasaya bu işlemi yapıyor, zalman z11 neo ya gidin bir yakından bakın kasa gerçekten heybetli full tower'a ihtiyaç yok bence...

• Kardes hani boyle elle yani internetten degilde magazasindna toplayabilecegim vatan degil baska bir magaza var mi ama int uzerinden degil elle

• 1070 le başladık, rx480 e düştük, şimdi de sli 1080 ler falan var. ps4 de önerdiler, sırada xbox one var herhalde

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.